4 selskaper

Spesielle turer

...

  Spesielle turer

  Har du alltid drømt om en lang reise? Eller er det et spesielt reisemål du hele tiden tenker på? Kanskje det er på tide å ta saken i egne hender og bestille den turen til Færøyene. Eller vil du se hvordan livet er utenfor Europa? Kan du se deg selv dykke blant fisk i klart blått vann eller gå gjennom Bolivias salttørke? Hvilket reisebyrå er best når det kommer til destinasjoner litt utenom det vanlige?

  Reise betyr eventyr

  Fly over jungelen i Peru, utforsk Venezias labyrintiske gater, eller prut deg til den beste prisen på de tradisjonelle markedene i Marrakech. Kanskje du heller vil ta en hurtigbåttur i New Zealand eller hoppe i en Land Rover og gå ut for å se dyr som beiter i Tanzania. Dette er eventyr verdt å oppleve. Folk er hekta på spenningen ved eventyr, og reiser kan bare være den beste måten å dra nytte av det på.

  Å reise gir deg perspektiv

  Å møte mennesker fra andre kulturer vil lære deg at måten du har sett verden på, ikke er slik alle andre gjør. Faktisk kan synspunktet ditt ha noen store blindsoner. Å se verden for deg selv vil forbedre visjonen din og forståelsen av virkeligheten. Hvis du er midt i mellom jobber, skoler, barn eller forhold, kan det å reise rundt i verden være en perfekt måte å gå fra en av disse livsstadiene til ditt neste store eventyr. En flott tur vil ikke bare lette overgangen til neste fase av livet ditt, den vil gi deg en sjanse til å reflektere over hvor du har vært, hvor du skal og hvor du ønsker å ende opp.

  Reise er utdanning

  Å se verden gir en utdanning som er helt umulig å få på skolen. Reise lærer deg økonomi, politikk, historie, geografi og sosiologi på en intens, praktisk måte ingen klasse vil. Heldigvis tar reiseskolen alltid imot søknader som ikke krever opptaksprøve.


  Spesielle turer

  Du har jobbet hardt hele året og det er tid for en ferie, men denne gangen vil du gjøre det ekstra spesielt. Kanskje det er din første ferie på flere år, kanskje det er en ekstraordinær ferie som krevde  mange år med sparing, kanskje er det til og med bryllupsreisen din? Men trenger du virkelig en spesiell grunn til å gjøre ferien til et av de mest minneverdige eventyrene i livet ditt? La oss planlegge det sammen.

  Den mest spesielle ferien i livet ditt

  Har du allerede en idé i tankene? Planlegger du å reise jorden rundt og besøke så mange land du kan? Kanskje du planlegger noe skreddersydd og ut av boksen? Vi vet ikke hva du planlegger, men vi er sikre på at det vil bli noe stort, unikt og uforglemmelig.

  Hvordan planlegger man en spesiell tur? Vurder først hva slags reise det er, har den et spesielt reisemål, formål eller tema? Skal du planlegge et romantisk cruise for deg og partneren din? Tar du med familien din på en uforglemmelig roadtrip rundt i Europa? Planlegger du et bryllup og denne turen er for destinasjonsbryllupet ditt, hvor du drar sammen med alle gjestene?

  En spesiell ferie bør være en uforglemmelig unik opplevelse en gang i livet. Nei, vi mener ikke at du bare skal ha én fantastisk opplevelse i livet ditt! Hva vi mener det er en ferie som vil være betydelig og unik, men hvem sa at du bare kan ha en?

  Hvordan kan man planlegge en spesiell ferie?

  Først må du bestemme deg for hva du vil gjøre. Kanskje du allerede har en idé i tankene, eller kanskje du kan hente inspirasjon fra andres erfaringer. For en spesiell ferie er ikke lenger reisemålet det viktigste. Reisen i seg selv er også viktig, så tenk over hvordan du ønsker å komme dit. Er det med et spennende cruiseskip? Er det en romantisk togtur? Kanskje du vil utforske verden ved å fly i en luftballong? Sørg i så fall for å være trygg til enhver tid!

  Planlegging av spesiell ferie krever et hav av tiden din. Du må sørge for at hvert eneste trinn av reisen din er under kontroll, vet du alltid hvilken transport du vil ta? Vet du alltid hvor du skal overnatte? Vet du alltid hvor du kan få tak i mat og forsyninger til deg selv? Pass på at alle stegene i din reise samsvarer med hverandre til enhver tid. 

  På våre sider finner du oversikt over gode reiseselskaper som vil hjelpe deg å planlegge turen og gjøre din spesielle ferien uforglemmelig. Du kan også lese hva andre kunder har skrevet om deres opplevelser. Gjennom anmeldelser forteller de om sine erfaringer, meninger og klager. Har du noen personlige erfaringer du vil dele? Legg gjerne igjen din egen anmeldelse.