6 selskaper

Spesielle turer

ReviewsBird

Spesielle turer

Har du alltid drømt om en lang reise? Eller er det et spesielt reisemål du hele tiden tenker på? Kanskje det er på tide å ta saken i egne hender og bestille den turen til Færøyene. Eller vil du se hvordan livet er utenfor Europa? Kan du se deg selv dykke blant fisk i klart blått vann eller gå gjennom Bolivias salttørke? Hvilket reisebyrå er best når det kommer til destinasjoner litt utenom det vanlige?

Reise betyr eventyr

Fly over jungelen i Peru, utforsk Venezias labyrintiske gater, eller prut deg til den beste prisen på de tradisjonelle markedene i Marrakech. Kanskje du heller vil ta en hurtigbåttur i New Zealand eller hoppe i en Land Rover og gå ut for å se dyr som beiter i Tanzania. Dette er eventyr verdt å oppleve. Folk er hekta på spenningen ved eventyr, og reiser kan bare være den beste måten å dra nytte av det på.

Å reise gir deg perspektiv

Å møte mennesker fra andre kulturer vil lære deg at måten du har sett verden på, ikke er slik alle andre gjør. Faktisk kan synspunktet ditt ha noen store blindsoner. Å se verden for deg selv vil forbedre visjonen din og forståelsen av virkeligheten. Hvis du er midt i mellom jobber, skoler, barn eller forhold, kan det å reise rundt i verden være en perfekt måte å gå fra en av disse livsstadiene til ditt neste store eventyr. En flott tur vil ikke bare lette overgangen til neste fase av livet ditt, den vil gi deg en sjanse til å reflektere over hvor du har vært, hvor du skal og hvor du ønsker å ende opp.

Reise er utdanning

Å se verden gir en utdanning som er helt umulig å få på skolen. Reise lærer deg økonomi, politikk, historie, geografi og sosiologi på en intens, praktisk måte ingen klasse vil. Heldigvis tar reiseskolen alltid imot søknader som ikke krever opptaksprøve.