4 selskaper

Byturer

...

  Byturer

  Noen av oss er lei av strand- og fjellferier. Vi ønsker å utforske byer, besøke museer, prøve mat på unike restauranter, ta bilder ved siden av kjente attraksjoner. Noen ganger vil vi bare puste inn det travle bylivet og dykke ned i historien, vakre områder og bykultur.

  Skal du reise alene, kanskje med partneren eller familien din, eller kanskje dette skal være en morsom tur med vennene dine. Hva er noe du alltid har ønsket å oppleve eller gjøre? For å finne en perfekt by for reisen din, kan du undersøke hvilke ulike aktiviteter som er populære på stedet du er nysgjerrig på. Kanskje byen for tiden holder en stor begivenhet eller festival du ønsker å delta på? Hva slags hotell vil du velge? Kanskje det ligger i nærheten av det største kjøpesenteret, eller kanskje det ligger i den historiske delen av byen?

  Hvis noe ovenfor passer dine nåværende behov, er en byferie en perfekt måte å tilbringe fritiden din på. På sidene våre har vi samlet noen av de beste reisebyråene som vil hjelpe deg å nå målene dine for den perfekte byturen. Bruk tid, finn inspirasjon, og ikke minst gode tilbud som venter på deg der ute. 

  Alt fra Amsterdam til Zürich, velg reisemålet du drømmer om, planlegg overnatting, studer mange muligheter for aktiviteter og attraksjoner. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal dra, kan du ta ansporing fra anmeldelser fra andre kunder og lese deres meninger, erfaringer, gode historier eller klager.


  Byturer

  Spesielt for de av oss som bor i småbyer eller på landet, kan besøk av store byer være forfriskende i blant. Travle gater, bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer som er åpne langt over midnatt. Hva med interessante museer fulle av historie, kultur og spennende utstillinger? Kanskje du vil utforske ikoniske attraksjoner og landemerker eller historiske områder fulle av mystisk fortid?

  En storbyferie er uten tvil en helt annen opplevelse enn late dager på stranden, og noen ganger trenger vi og lengter etter et travelt byliv. Har du en drømmedestinasjon i tankene? Det kan være en by du alltid har ønsket å besøke, eller du ble rett og slett inspirert av historier og opplevelser fra vennene dine som nettopp har kommet tilbake fra en storbyferie.

  Velg drømmebyen din

  Hva er en by du drømmer om å besøke og hvorfor er det slik? Drømmer du om Amsterdams broer? Kanskje du ville elsket å handle i Paris eller Milano? Kanskje du ikke kan vente med å utforske historiske landemerker i London? Tenk over hva som er interessant for deg og hva slags opplevelser og aktiviteter du ønsker deg, så vil du lettere kunne velge reisemål.

  Reise er ikke lenger en kjedelig og altfor lang prosess. De fleste internasjonale flyplasser har verdensomspennende forbindelser til de fleste av de store byene der ute. Se etter mer informasjon og hent inspirasjon fra nærmeste flyplass og reisebyråer for å se hvilke byer som er lettest tilgjengelige for deg.

  Det er lurt å planlegge

  Selv om storbyferien er kort og kun skal være en helgeferie, er det lurt å planlegge den på forhånd. Tenk på det faktum at du kan spare penger ved å kjøpe billetter langt frem, og avhengig av sesong og tid på året kan det være gode tilbud og salg på gang.

  Å velge overnatting og bestille på forhånd er mer enn bare en god idé. Ta deg tid til å velge et godt hotell, studer alternativene og velg det som passer best for deg. Å gjøre det så tidlig som mulig sparer deg også penger, siden det kan være ganske dyrt å bestille i siste liten, og du kan gå glipp av drømmehotellet.

  Når du velger byen du vil besøke, finn så mye relevant informasjon om den som du kan for datoene du har valgt. Kanskje vil det være et arrangement, en festival eller en konsert på disse datoene. Og hvis det er en, husk at hotellprisene raskt kan gå opp for disse datoene.

  Men hva tilbyr selskapene som selger byferier og reisepakker? Hva slags service kan man forvente? Er det enkelt å bestille og betale for en reservasjon? Hva er prisene? Er alt inkludert i prisen, eller må du betale for noe ekstra på stedet? Dette er spørsmål som andre forbrukere som allerede har tatt på byturer kan svare på. Gjennom anmeldelser forteller de om sine erfaringer, meninger og klager. Har du noen personlige erfaringer du vil dele? Legg gjerne igjen din egen anmeldelse.