Interhome Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Interhome

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elroy
Jeg nylig brukte Interhome tjenester for vår familieferie og jeg var utrolig fornøyd med opplevelsen min. Vi valgte en ferieleilighet i Italia, og hele prosessen fra bestilling til innsjekking gikk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opphold med Interhome

  Jeg nylig brukte Interhome tjenester for vår familieferie og jeg var utrolig fornøyd med opplevelsen min. Vi valgte en ferieleilighet i Italia, og hele prosessen fra bestilling til innsjekking gikk veldig smidig. En ting som virkelig skilte seg ut for meg var kvaliteten på eiendommen vi leide. Leiligheten var romslig, moderne og ren - perfekt for våre behov! Det var også et flott svømmebasseng i komplekset som barna mine elsket å bruke hver dag. Kundeservicen hos Interhome var også upåklagelig. De var alltid tilgjengelige hvis jeg hadde spørsmål eller bekymringer om eiendommen vår før ankomst, noe som bidro til å redusere stressnivået mitt betydelig. Totalt sett vil jeg ikke nøle med å anbefale Interhome til alle på jakt etter god valuta for pengene når det gjelder ferieboliger. Jeg er allerede planlegger å bruke deres tjenester igjen neste gang jeg tar familien min på en europeisk tur!


Andre så også på