Interhome

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Interhome

Planlegger du din neste ferietur for deg og familien? Men ønsker du noe litt mer hjemmekoselig enn de vanlige hotellene? Da kan feriehus eller leilighet være det du leter etter. Det finnes et stort antall nettsider når det kommer til å booke overnattingsted i ulike land. Interhome er en av disse, men når det gjelder overnattingsalternativer i andre land er det selvfølgelig viktig å sørge for at selskapet du bestiller fra er en trygg og pålitelig forhandler. Her deler vi informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med Interhome for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en nettside som passer for ditt behov!

Om Interhome

Interhome er et selskap som har drevet med utleie av ferieboliger siden de ble etablert i 1965. Selskapet ble grunnlagt i Sveits og har sitt hovedkontor i Glattburg, Zurich. Interhome eies og drives av Hotelplan Holding AG, som igjen eies av Migros. Interhome har i dag 15 regionale kontor og er aktive i flere land. Selskapets mål er å tilby kundene sine kvalitetssikrede boliger, garantert tilgjengelighet og service på stedet og en minneverdig ferieopplevelse for deg og hele familien.

Produkter og tjenester av Interhome

Hos Interhome kan du finne en rekke ferieleiligheter og boliger i flere forskjellige land. For å finne frem til de ulike alternativene kan du velge en destinasjon for å se alle alternativene som finnes i dette landet, eller du kan utføre et detaljer søk der du legger inn dine reisedatoer, antall personer og landet eller regionen du ønsker å reise til. Du kan også filtrere søket etter dine preferanser som for eksempel avstanden til nærmeste strand eller sentrum, om kjæledyr er tillatt mm. Når du leier en bolig fra Interhome vil en representant fra selskapet møte deg ved ankomst og overrekke nøklene til overnattingstedet slik at du også har mulighet til å få mer informasjon dersom det er noe du lurer på. På nettsiden sier selskapet at alle overnattingstedene de tilbyr har fordeler som individuell ankomst, privatliv i boligen, kontrollert rengjøring og personlig støtte under oppholdet. Ved bestilling av en ferieleilighet eller bolig fra Interhome må du betale et forskudd på 20% av totalsummen dersom du bestiller over 4 uker før startdato, dersom du bestiller innen 4 uker før startdato må hele beløpet betales ved bestilling. Eieren av huset kan også kreve et depositum. Nettsiden har også en egen side for spesialtilbud der du kan finne overnattingsteder som er nedsatt i pris og for å holde deg oppdatert på gjeldende kampanjer kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres.

Komplimenter, klager og tips om Interhome

Har du leid en ferieleilighet eller bolig fra Interhome? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett, og setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med dette selskapet. Si gjerne litt om overnattingstedet - stod boligen til forventningene? Var bildene som ble vist på forhånd realistiske? Servicen, prisen og annen relevant informasjon.

Informasjon

Grev Turegatan 77
SE 114 38 Stockholm
Grev Turegatan 77
Sverige
info@interhome.no
+46(0)8216550

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

E
Elroy 1 år siden
8
Jeg nylig brukte Interhome tjenester for vår familieferie og jeg var utrolig fornøyd med opplevelsen min. Vi valgte en ferieleilighet i Italia, og hele prosessen fra bestilling til innsjekki...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk opphold med Interhome

Jeg nylig brukte Interhome tjenester for vår familieferie og jeg var utrolig fornøyd med opplevelsen min. Vi valgte en ferieleilighet i Italia, og hele prosessen fra bestilling til innsjekking gikk veldig smidig. En ting som virkelig skilte seg ut for meg var kvaliteten på eiendommen vi leide. Leiligheten var romslig, moderne og ren - perfekt for våre behov! Det var også et flott svømmebasseng i komplekset som barna mine elsket å bruke hver dag. Kundeservicen hos Interhome var også upåklagelig. De var alltid tilgjengelige hvis jeg hadde spørsmål eller bekymringer om eiendommen vår før ankomst, noe som bidro til å redusere stressnivået mitt betydelig. Totalt sett vil jeg ikke nøle med å anbefale Interhome til alle på jakt etter god valuta for pengene når det gjelder ferieboliger. Jeg er allerede planlegger å bruke deres tjenester igjen neste gang jeg tar familien min på en europeisk tur!

E
Elroy 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!