Interhome

Alle anmeldelser

Interhome

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Interhome

Planlegger du din neste ferietur for deg og familien? Men ønsker du noe litt mer hjemmekoselig enn de vanlige hotellene? Da kan feriehus eller leilighet være det du leter etter. Det finnes et stort antall nettsider når det kommer til å booke overnattingsted i ulike land. Interhome er en av disse, men når det gjelder overnattingsalternativer i andre land er det selvfølgelig viktig å sørge for at selskapet du bestiller fra er en trygg og pålitelig forhandler.Her deler vi informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med Interhome for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en nettside som passer for ditt behov!

Om Interhome
Interhome er et selskap som har drevet med utleie av ferieboliger siden de ble etablert i 1965. Selskapet ble grunnlagt i Sveits og har sitt hovedkontor i Glattburg, Zurich. Interhome eies og drives av Hotelplan Holding AG, som igjen eies av Migros. Interhome har i dag 15 regionale kontor og er aktive i flere land. Selskapets mål er å tilby kundene sine kvalitetssikrede boliger, garantert tilgjengelighet og service på stedet og en minneverdig ferieopplevelse for deg og hele familien. 

Produkter og tjenester av Interhome
Hos Interhome kan du finne en rekke ferieleiligheter og boliger i flere forskjellige land. For å finne frem til de ulike alternativene kan du velge en destinasjon for å se alle alternativene som finnes i dette landet, eller du kan utføre et detaljer søk der du legger inn dine reisedatoer, antall personer og landet eller regionen du ønsker å reise til. Du kan også filtrere søket etter dine preferanser som for eksempel avstanden til nærmeste strand eller sentrum, om kjæledyr er tillatt mm. Når du leier en bolig fra Interhome vil en representant fra selskapet møte deg ved ankomst og overrekke nøklene til overnattingstedet slik at du også har mulighet til å få mer informasjon dersom det er noe du lurer på. På nettsiden sier selskapet at alle overnattingstedene de tilbyr har fordeler som individuell ankomst, privatliv i boligen, kontrollert rengjøring og personlig støtte under oppholdet. Ved bestilling av en ferieleilighet eller bolig fra Interhome må du betale et forskudd på 20% av totalsummen dersom du bestiller over 4 uker før startdato, dersom du bestiller innen 4 uker før startdato må hele beløpet betales ved bestilling. Eieren av huset kan også kreve et depositum. Nettsiden har også en egen side for spesialtilbud der du kan finne overnattingsteder som er nedsatt i pris og for å holde deg oppdatert på gjeldende kampanjer kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres. 

Komplimenter, klager og tips om Interhome
Har du leid en ferieleilighet eller bolig fra Interhome? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett, og setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med dette selskapet. Si gjerne litt om overnattingstedet - stod boligen til forventningene? Var bildene som ble vist på forhånd realistiske? Servicen, prisen og annen relevant informasjon.