Direct Ferries Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Direct Ferries

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Satterfield
Jeg har nylig brukt Direct Ferries for å bestille fergebilletter til en tur fra Norge til Danmark, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingsprosessen var enkel og intuitiv på nettsiden ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel Bestilling - Oppmerksomt Personale - Komfortabel Overfart som prioriterer Sikkerhet

  Jeg har nylig brukt Direct Ferries for å bestille fergebilletter til en tur fra Norge til Danmark, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingsprosessen var enkel og intuitiv på nettsiden deres, og de tilbyr et bredt utvalg av fergeselskaper i Europa. Jeg fant det spesielt nyttig at jeg kunne sammenligne priser og rutetider fra flere selskaper på samme sted. Da vi ankom havnen, var oversikten over avgangstider svært tydelig, og personalet var hjelpsomme når vi ønsket å dobbeltsjekke vår destinasjon. Ombordstigning gikk sømløst takket være klare instruksjoner fra besetningen. Vi hadde også god plass ombord selv om turen ble fullbooket kort tid før avgang. Fasilitetene om bord var rene og komfortable, inkludert toalettene. Vi følte oss trygge under hele turen da skipet kjørte jevnt uten store bølger eller risting av noen form. Alt i alt vil jeg definitivt bruke Direct Ferries igjen for mine fremtidige færgeturer i Europa!


Andre så også på