Naturkompaniet

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 5
Pris 7
Levering 7

Totalt

6.3
50.0% vil kjøpe her igjen

Naturkompaniet

Med tanke på at vi bor i Norge, så er det ikke veldig rart at det er noe vi også må tilpasse oss. Det er jo tross alt derfor vi har det gode, gamle, ordtaket: "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!". Og det er på en måte det Naturkompaniet representerer på best mulig måte for oss. Da det er en butikk som er tilpasset det norske land, og med alle de vær- og vindforhold som det medbringer. Det gjør det til en interessant oppgave å forberede seg på, men med denne butikken har man en god sjanse. Derfor har vi denne anmeldelsen her som vi håper kan hjelpe deg litt, og har du erfaring med dette fra før av, så er det bare enda bedre. Men les gjerne gjennom her, og se hva vi kan hjelpe med. Hvem vet, kanskje du får en god ide?

Hva du bør vite om Naturkompaniet

Det fine for mange med denne butikken er at det er en norsk en. Ikke at det bør være av all verdens viktighet, men med tanke på at vi har ganske gode kunnskaper om leveforholdene her, og hva som trengs, er det bra allikevel. Det er en butikk som har økt mye i popularitet de siste årene, og har gjort det veldig godt på markedet. Så har det også eksistert ganske lang tid, og har sine aner helt tilbake i 1931! Det er en lang tid på å gjøre seg kjent med hva kunder vil ha, og ikke minst tilpasse seg det på best mulig måte.

Det betyr for eksempel at du har fri frakt på varer du kjøper som koster over 495 kroner, du har 30 dagers returrett, og det er generelt veldig gode vilkår for kundene. Det er dog noe vi forventer, spesielt fra en butikk som dette. Men det er uansett godt å se at det er på plass.

Hva du får hos Naturkompaniet

Det er noe vi har snakket om litt allerede, men det er fokus på utendørstøy, og utstyr, i denne butikken. Det er det det går på, og selv om det kan være andre aspekter i sortimentet, så ligger fokuset på de førstnevnte. De selger både til dame, mann og barn, slik at hele familien kan forberede seg til vinteren, eller fjellturen, hos Naturkompaniet.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på merkene for å se om du finner noe spesifikt du liker. Ellers kan du alltids også gå igjennom de individuelle kategoriene en etter en for å finne noe der. Sannsynligheten for at du finner akkurat det du er ute etter er høy. Og selv om prisene ved visse anledninger kan være høye, så er de verdt det sett opp i mot kvaliteten du får.

Har du handlet hos Naturkompaniet selv? Fortell oss om din opplevelse og erfaring, og hvorvidt det er noe for deg eller ei. Og ikke minst hvorvidt du ville anbefalt det til andre som er ute etter noe lignende.

Informasjon

Karsches gate
3611 Kongsberg
Karsches gate
Norge
kundeservice@naturkompaniet.no
23507087

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jones 1 år siden
8.5
Jeg var nylig på utkikk etter noen nye turklær og -utstyr, og jeg ble anbefalt Naturkompaniet av en venn. Jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres! De hadde et stort utvalg av klær,...
K
Kjell Ivar Brynildsen 1 år siden
4
Selve kjøpet og leveringen gikk greit. Produktet var av elendig kvalitet og jeg returnerte det. Etter en del dager kom en kreditnota. Men mine 999,- har jeg ikke fått, til tross for mange pu...

Alle anmeldelser ( 2 )

Naturkompaniet: Kjøpe topp kvalitet produkter for naturelsker

Jeg var nylig på utkikk etter noen nye turklær og -utstyr, og jeg ble anbefalt Naturkompaniet av en venn. Jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres! De hadde et stort utvalg av klær, sko og utstyr egnet for friluftsliv- alt fra soveposer til telt. Tjenesten i butikken var fantastisk også. Personalet virket kunnskapsrike om produktene de solgte, og de kunne svare på alle de spørsmålene jeg hadde om ulike typer turutstyr. Ikke bare hjalp de meg å finne riktig størrelse på buksene mine, men de ga meg også tips om hva slags sokker som ville passe best med skoene mine. Jeg har handlet mye online før, så det var flott å oppleve fri frakt på ordre over 495,- kroner! Enkelheten ved netthandelen gjorde at det var en smidig prosess å få varene levert til postkontoret mitt. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Naturkompaniet til andre som er ute etter kvalitetsprodukter for friluftsliv mellom annet.

J
Jones 1 år siden
6
Bestille
8
Service
10
Pris
10
Levering
8.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Fjellreven skjorte

Selve kjøpet og leveringen gikk greit. Produktet var av elendig kvalitet og jeg returnerte det. Etter en del dager kom en kreditnota. Men mine 999,- har jeg ikke fått, til tross for mange purringer. Får bare et standardsvar om at «pengene kommer på konto om 2-5 dager». Det er leeenge siden…

K
Kjell Ivar Brynildsen 1 år siden
6
Bestille
2
Service
4
Pris
4
Levering
4
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!