Bravofly

Alle anmeldelser

Bravofly

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Bravofly

Leter du etter et nettbasert reisebyrå som du kan bruke til å bestille alt fra flybilletter til overnatting? Det enorme utvalget innen dette segmentet kan gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvilket man burde velge. Bravofly er et eksempel på et reisebyrå på nett, men hvordan vet du om de er til å stole på? Ved å lese om tidligere kunder sine erfaringer er det mye enklere for deg å avgjøre om dette er et selskap som kan passe for deg. Se hva andre sier om blant annet Bravofly her på ReviewsBird!

Om Bravofly
Bravofly er et nettbasert reisebyrå som lar deg bestille fly, hotell og leiebil gjennom siden deres. Virksomheten ble opprettet av Fabio Cannavale i 2004 og har sitt hovedkontor i Sveits. Bravofly eies av Lastminute.com Group og er i dag tilgjengelig på 14 ulike språk. Lastminute.com Group eier flere andre reiserelaterte virksomheter som blant annet Lastminute.com, Hotelscan og Jetcost. I følge Bravofly selv så håndterer de mer enn 10 millioner passasjerer i året og har per i dag rundt 2000 ansatte på tvers av 9 forskjellige land.

Produkter og tjenester av Bravofly
På Bravofly sine sider kan du bestille reiserelaterte tjenester som fly, hotell og leiebil. I følge selskapet selv sammenligner de tilbud, og lar deg bestille, fra over 350 flyselskap. Det som likevel er viktig å være oppmerksom på når du bestiller tjenester gjennom selskap som Bravofly er at det er dette selskapet du har en avtale med og ikke selskapet som faktisk utfører tjenesten. Derfor er det viktig at du leser nøye gjennom vilkårene og betingelsene for bestillingen din slik at du vet hva du har rett på eller ikke rett på dersom det skulle oppstå noen uventede hindringer. På nettsiden finner du mye informasjon om retningslinjene deres og hva du må være klar over før du for eksempel leier en bil. Du kan benytte deg av tjenesten i både en nettleserversjon og en app som kan lastes ned på både mobil og nettbrett. For mer jevnlige oppdateringer om tjenester fra Bravofly og eventuelle tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlig informasjon om dette på e-post. Du kan også samarbeide med selskapet gjennom deres Affiliate Marketing program som går ut på at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene deres på dine egne kanaler. Dersom din markedsføring genererer salg hos selskapet vil du kunne motta kompensasjon for dette i form av betaling eller andre fordeler.

Komplimenter, klager og tips om Bravofly
Har du bestilt fly, hotell eller leiebil gjennom Bravofly? Eller har du noen andre erfaringer med selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse og blir svært takknemlige hvis du legger igjen en anmeldelse. Din erfaring kan hjelpe andre brukere med å vurdere om dette er et trygt og pålitelig selskap. Fortell gjerne litt om brukervennligheten til nettsiden eller appen, kundeservicen selskapet tilbyr eller annen informasjon som du tror kan være til hjelp for andre som ønsker å benytte seg av dette selskapet.