TripX

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 2
Service 2
Pris 2
Levering 2

Totalt

2
100.0% vil kjøpe her igjen

TripX

Å reise er noe mange liker å gjøre. Visa liker å ta med seg hele familien og tilbringe en uke på en solfylt kyst. Mens andre drømmer om å reise på langtur for å oppdage så mange land og steder som mulig. Når du har planlagt en reise, tenker nok de fleste at du også trenger en flybillett. Det går veldig greit å fly, det er raskt og det er ikke så veldig dyrt heller.

Om TripX

Å bestille en reise via TripX er enkelt, trygt og også rimelig. Mange kunder har vært fornøyde nettopp på grunn av dette og det er selskapet veldig glade for. I bedriftens forretningsmodell er det ikke plast for noen dyre mellomledd, «value for money» er bedriftens motto. Omtrent 40 % av alle reisende som bestiller via TripX reiser med forskjellige flyselskap på vei dit og hjem, noe som er smart. Bookingmotoren hos TripX er utrolig rask og det tar kun noen få sekunder å finne de absolutt laveste prisene til ønsket destinasjon. Alle reiser som tilbys på nettsiden dekkes av det svenske reisegarantiteamet og skulle du lide noe under reisen, vil selskapet være tilgjengelig for å hjelpe deg. Er du interessert i å bestille en reise, kan du også enkelt betale med kredittkortet ditt, nettbanken din, ta det på faktura eller i avdrag. Du kan velge det som passer deg best. Dersom du har bestilt en reise og er forhindret i å reise på den, må du gi oss beskjed umiddelbart via e-post, ønsker du å varsle oss i tider utenom selskapets åpningstider kan du alltid kontakte selskapet eller flyselskapet du er rei

Hva kan TripX tilby deg?

Når du søker etter en reise via nettsiden vil bookingmotoren automatisk alltid først generere den laveste prisen på den datoen du har valgt. Som oftest vil du også få forskjellige flyalternativer slik at du kan velge og vrake det som passer deg best. Ved å gjøre søk enda enklere kan du også begrense den maksimale flytiden for å finne flyvningene som kan ta deg til reisemålet ditt med en gang eller med bare noen få korte mellomlandinger. For at du som reisende skal få en så hyggelig tur som mulig, er alle hoteller via nettsiden nøye sjekket og håndplukket. De mest kompliserte hotellene som vil etterlate reisende skuffet og misfornøyd, har TripX valgt å ikke engang tilby sine kunder, selskapet streber etter å ha så lite bry og problemer som mulig. Hotellprisene som er pakkepriser på TripX-nettsiden er vanligvis 30 – 40 % lavere enn prisene som tilbys på hotellets egne nettsider eller på andre nettsider. Reglene for kansellering eller endringer av oppholdet varierer på ulike hoteller og også hvilken årstid det er. I de fleste tilfeller kan ikke flydelen refunderes, men i noen tilfeller kan hele reisen refunderes. Klagebehandling hos TripX følger deres retningslinjer. Dersom du har en klage eller er misfornøyd med noe vedrørende bedriftens behandling eller reisen din, må du melde fra om det som er feil innen rimelig tid etter at du oppdager feilen. Selskapet vil sjekke hva du mener er galt og etter det kan du få prisavslag eller erstatning. Har du andre spørsmål kan du ringe og spørre selskapet i åpningstidene deres.

Erfaringer med TripX

Har du testet ut TripX? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Levde selskapet opp til dine forventninger? Vil du anbefale dette selskapet til venner eller familie? Hv har du å si om kvaliteten? Send oss gjerne en kundeanmeldelse dersom du har handlet hos TripX. Del din erfaring for å hjelpe potensielle kunder. Vi setter pris på hjelpen!

Informasjon

Hyllie Boulevard 34
215 32 Malmö
Hyllie Boulevard 34
Sverige
info@tripx.se
0770110122

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Ditt navn 1 år siden
2

Alle anmeldelser ( 1 )

Hvilken tjeneste eller produkt kjøpte du

D
Ditt navn 1 år siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!