Etihad

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Etihad

Velkommen til Etihad - En ekstraordinær flyopplevelse

Etihad er et fremragende flyselskap som tilbyr enestående reiseropplevelser til reisende over hele verden. Med sitt slagord "Fra Abu Dhabi til Verden" tar Etihad deg med på eventyr til destinasjoner på alle kontinenter. Med en kombinasjon av førsteklasses service, moderne flåte og anerkjente komfortfasiliteter, er Etihad virkelig på toppen når det gjelder internasjonale flyreiser.

Komfort i verdensklasse

Etihad legger stor vekt på komforten til sine passasjerer. Uansett om du velger å fly økonomiklasse eller fordelene med Business eller First Class, kan du være sikker på at du vil bli behandlet med den beste service og omsorg. I økonomiklassen blir du møtt med romslige seter og rikelig med benplass, noe som gjør turen behagelig selv på de lengste reisene. Business og First Class tilbyr en eksklusiv opplevelse med luksuriøse seter, privatlivsstasjoner og førsteklasses bekvemmeligheter som flate senger og eksklusiv tilgang til salonger.

"Reise er drømmen som går inn i virkeligheten." - Oprah Winfrey

Verdensklasseunderholdning

Etihad gir deg det beste innen flyunderholdning for å gjøre reisen enda mer underholdende. Med det prisbelønte underholdningssystemet kan du velge blant et bredt spekter av filmer, TV-serier, musikk og spill for å holde deg opptatt under flyturen. Enten du ønsker å oppdatere deg på de nyeste filmene eller slappe av med beroligende musikk, har Etihad alltid noe som passer for enhver smak.

Gourmetmat i skyene

Etihad er kjent for sin førsteklasses mat og drikke om bord. Uansett hvilken klasse du velger å fly, vil du bli servert deilig, gourmet-inspirert mat som er nøye tilberedt av internasjonale kokker. Enten du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetarretter, er det et bredt utvalg av alternativer å velge mellom. I tillegg kan du nyte et utvalg av førsteklasses viner, øl og cocktails for å fullføre din totale matopplevelse.

Bekvemmelig innsjekking og god kundeservice

Etihad streber etter å gjøre reiseprosessen så enkel og problemfri som mulig. Du kan sjekke inn online eller bruke de selvbetjente innsjekkingskioskene på flyplassen for å spare tid. Kundeserviceteamet til Etihad er alltid hjelpsomme og profesjonelle, og de tar seg av eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha underveis.

Konklusjon

Etihad er en av de mest pålitelige og anerkjente flyselskapene i verden og fortjener all ros som blir gitt. Med sin fokus på komfort, luksus og førsteklasses service, vil en reise med Etihad gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Uansett om du skal på en forretningsreise eller en drømmeferie, kan du stole på Etihad for å få deg til destinasjonen din trygt og behagelig.

Vi oppfordrer deg til å dele din opplevelse med Etihad ved å legge igjen en anmeldelse på vår nettside. Vi ser frem til å høre om din flyopplevelse og hvordan Etihad har innfridd dine forventninger.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!