Sembo

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 4
Service 5
Pris 5
Levering 5

Totalt

4.8
50.0% vil kjøpe her igjen

Sembo

Lliker du å reise? De fleste gjør vel det. Problemet er at det ikke allltid er så lett å planlegge reiser. Sempo er et selskap som hevder å hjelpe deg med dette. Sembo påstår å ha mer enn 30 års erfaring, og de har jobbet for å oppfylle drømmene og reisene til millioner av mennesker. Alt fra å ha en romantisk weekend i Paris til en opplevelsesrik tur med familien ved mystiske destinasjoner. Du kan selv ta en titt gjennom historiens glass og bli med Sembo ​​på deres reiser, som inkluderer alt fra kjøreferie i Italia til å bli en moderne reiseplattform med fleksible reiser for alle. Les anmeldelser for å finne ut om dette stemmer. Sembo sine kunder kan gi deg svar på det du lurer på!

Om Sembo

Sembo er en global B2C-reisearrangør. Tjenesten spesialiserer seg på hotell, fly, bilutleie og billetter. Sembos tjeneste går ut på å forenkle reise ved å tilby rimelige reiser over hele verden. Med moderne teknologi og service kan kunder som deg enkelt skreddersy sin reise med overnatting og transport og bestille enkelt og sikkert. Sembo er en del av Stena Line Travel & Retail Group. Denne forretningsdivisjonen i Stena Line Group fokuserer på fritidsreiser, detaljhandel, mat og drikke.Konsernet består av kjente merkevarer som Sembo, DTF Travel, Best Travel, Buro Scanbrit og Retail & Food Services.

Tjenester hos Sembo

Hos Sembo kan du enkelt bestille en hel reise eller et enkelt opphold for natten. Du fyller inn informasjon som stedsnavn, dato for innsjekking og utsjekking, samt noen spesifikke ønsker og du er i gang! Det som for det meste vises på skjermen din er en stor liste med mulige steder å overnatte. Disse mulighetene kan du dele inn etter pris, beliggenhet eller kundeanmeldelse. Kundeanmeldelser på forskjellige destinasjoner er viktig for å finne ut hva andre tenker! Så de er et selskap som er bekymret for kundene sine: de liker å vite hva gjestene virkelig tenker og hvordan de anmelder dem, fordi disse anmeldelsene vil hjelpe kundene deres til å ta bedre valg basert på opplevelser og meninger fra gjestene som gikk før dem. Sånn sett er de akkurat som ReviewsBird! Akkurat som dem samler vi inn anmeldelser bare slik at du kan ta det beste valget. På denne siden setter vi søkelyset på selve Sembo og hvordan de behandler kunder og reisende som bestiller en overnatting via siden deres. Sembo jobber også med bærekraftsspørsmål både internt i bedriftene og eksternt med deres partnere, for å tilby bærekraftige reiser og gi kunder mulighet til lettere å velge å reise klimamessig med Sembo. Sammen med flyselskaper, hoteller, fergeselskaper og andre samarbeidspartnere jobber Sembo for bærekraftig reiseliv og bidrar til turismens positive effekter og reduserer de negative. Sembo har kategorier som grønne hoteller, miljøvennlig og billader.

Erfaringer med Sembo

Har du testet ut Sembo? I såfall vil vi gjerne høre om din erfaring. Del dine tanker i en kundeanmeldelse, og hjelp potesnielle kunder med å finne ut om de kan stole på Sembo. Likte du oppholdet eller ikke? Har du støtt på problemer med et bestemt sted? Belastet et hotell deg plutselig ekstra, var du tom for sjampo eller var de helt uvitende om hele reservasjonen din? Hvordan håndterte Sembo denne typen klager? Er de nyttige eller ble du ignorert? Og hva om du har klager på Sembo selv? Klarer de det, handler de på det? Gi oss beskjed på ReviewsBird og hjelp den neste besøkende til å ta en velinformert beslutning om å velge sembo eller ikke.

Informasjon

Akershusstranda 53
0150 Oslo
Akershusstranda 53
Norge
no-sembo@sembo.com

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Crist 1 år siden
7.5
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Sembo! Jeg brukte tjenesten til å booke både flybilletter og hotellopphold for min siste ferie, og alt gikk smertefritt. Nettstedet var veldig enkelt å...
R
Roy 11 måneder
2
People be aware.
They sneak in Kr 400 at the check out. When I called them they are rude and hang up on me!

Alle anmeldelser ( 2 )

Fantastisk kundeserviceopplevelse hos Sembo Tittel: En drømmetur takket være Sembo

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Sembo! Jeg brukte tjenesten til å booke både flybilletter og hotellopphold for min siste ferie, og alt gikk smertefritt. Nettstedet var veldig enkelt å navigere, spesielt når jeg søkte etter hotellalternativer i de områdene som jeg ønsket å besøke. Det fantes et bredt utvalg av overnattingssteder å velge mellom, fra rimelige alternativer til luksuriøse hoteller. Selv om begrepet '100 000' hørtes for godt ut til å være sant, så levde Sembo fullstendig opp til denne påstanden - valgmulighetene har vært bemerkelsesverdige! Overføringer ble også ordnet gjennom Sembo, inkludert leiebilen vår som vi var svært fornøyde med. Totalpakken hos Sembo tillot oss virkelig å slappe helt av og nyte reisen uten noen bekymringer eller uforutsette problemer underveis. Jeg vil definitivt bruke dem igjen i fremtiden!

C
Crist 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
8
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Fly Billett

People be aware.
They sneak in Kr 400 at the check out. When I called them they are rude and hang up on me!

R
Roy 11 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!