Sembo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sembo

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Crist
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Sembo! Jeg brukte tjenesten til å booke både flybilletter og hotellopphold for min siste ferie, og alt gikk smertefritt. Nettstedet var veldig enkelt å navige...Les om
R
Roy
People be aware. They sneak in Kr 400 at the check out. When I called them they are rude and hang up on me!Les om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk kundeserviceopplevelse hos Sembo Tittel: En drømmetur takket være Sembo

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Sembo! Jeg brukte tjenesten til å booke både flybilletter og hotellopphold for min siste ferie, og alt gikk smertefritt. Nettstedet var veldig enkelt å navigere, spesielt når jeg søkte etter hotellalternativer i de områdene som jeg ønsket å besøke. Det fantes et bredt utvalg av overnattingssteder å velge mellom, fra rimelige alternativer til luksuriøse hoteller. Selv om begrepet '100 000' hørtes for godt ut til å være sant, så levde Sembo fullstendig opp til denne påstanden - valgmulighetene har vært bemerkelsesverdige! Overføringer ble også ordnet gjennom Sembo, inkludert leiebilen vår som vi var svært fornøyde med. Totalpakken hos Sembo tillot oss virkelig å slappe helt av og nyte reisen uten noen bekymringer eller uforutsette problemer underveis. Jeg vil definitivt bruke dem igjen i fremtiden!


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fly Billett

  People be aware.
  They sneak in Kr 400 at the check out. When I called them they are rude and hang up on me!


Andre så også på