2 selskaper

Sol & All Inclusive

...

  Sol & All Inclusive

  Alle fortjener en ferie etter måneder eller hardt arbeid eller studier. De få ukene vi har fri hvert år vil ofte bli høydepunkter for hele året. Det er noe vi ser frem til og noe som motiverer oss til å fortsette i arbeid i trege og slitsomme arbeidsdager.

  I løpet av lange timer bak et kontorpult vandret tankene dine mest sannsynlig bort til vakre solfylte reisemål med gylden sand, varm omfavnelse av havet, velsmakende drinker og late dager. Har du en bestemt destinasjon i tankene? Et land du aldri har besøkt før? Hva slags reise forventer du? Hvis du ønsker en avslappende uke på stranden uten en eneste bekymring, er all-inclusive hotell- og reisepakker det rette for deg. For med de kan du nyte ferien uten bekymringer, allerede er allerede betalt og inkludert i prisen. Ingen overraskende regninger eller betalinger, bare sol, strand og fred. 

  På sidene våre har vi samlet noen av de beste reisebyråene og byråene du kan vurdere for din reise. Utforsk mulighetene dine før du utforsker verden. Ta en titt på tilbud, inspirer deg selv ved å se på noen av de mest betagende destinasjonene, planlegg fremover og nyt til slutt de beste dagene i år - ferien din. Ikke glem å fortelle oss hvordan det gikk! Hvordan gikk reisen? Var du fornøyd med priser og tilsvarte de det du fikk til slutt? Hadde reiseselskapet en god kundeservice og var hotellet akkurat som du ønsket det? Legg igjen anmeldelsen din eller les anmeldelser fra andre kunder.


  Sol & All Inclusive

  Har du noen gang hatt en ferie som har vært så stressende og slitsom at du da du kom hjem følte at du trengte en ny ferie bare for å hvile? Det kan ha skjedd noen av oss, og det føles forferdelig fordi de få dagene i året vi kan slappe av er veldig dyrebare for de fleste av oss. Hvis du hadde en ubehagelig ferie, kastet du ikke bare bort penger og endte opp med en dårlig opplevelse, men du må også vente et helt år før du kan reise på en ny ferie.

  Det er ikke bra og ikke rettferdig, men noen ganger skjer det dessverre uten at det er vår feil. Ekle overraskelser som overbookede hoteller, dyre restauranter som tapper budsjettet raskere enn du hadde planlagt, stress og konstant bekymring, det høres ikke riktig ut. Kanskje du bør vurdere all-inclusive hoteller og reisepakker til din neste ferie? La oss fortelle deg hva de er.

  Alt inkludert for en bekymringsfri opplevelse

  Minst én gang i livet har du vært på en ferie hvor alle restaurantene i nærheten av hotellet er fryktelig overpriset. Overpriser betyr ikke nødvendigvis bedre kvalitet og fantastisk opplevelse. Du og oppover bruker dyrebar tid, som var ment for hvile og nytelse, på å finne et godt sted for deg og familien din å spise. Kanskje du må ta en taxi for å komme dit, det ender opp med å smake dårlig og koste deg mer enn du ønsket. Høres det kjent ut?

  En fordel som følger med hoteller med all inclusive er typisk, som du allerede har forstått, mat inkludert. De fleste av disse hotellene vil tilby et gratis måltid om dagen, noen av dem tilbyr opptil tre måltider om dagen: frokost, lunsj og middag. Du trenger ikke lete etter en god restaurant, du har alt du trenger der, i gangavstand fra sengen din. Vanligvis har disse restaurantene en buffé med et bredt utvalg av retter klar for deg. Ingen servitører, ingen venting, ingen regninger etterpå. Dette sparer deg ikke bare tid og penger, det frigjør også tankene dine fra konstant bekymring for hvor du skal spise og hvilke restauranter som er tilgjengelige og åpne.

  Vanligvis har all-inclusive-hoteller alt du måtte trenge, til det punktet at du aldri trenger å gå ut av hotellets territorium. Noen av dem har butikker og til og med minimarkeder, noen har spa- og skjønnhetssalonger. For de du sannsynligvis må betale ekstra, men likevel er det veldig hyggelig å aldri bekymre deg for å forlate hotellet og ha alt du trenger der.

  Å planlegge all inclusive-ferie

  Hvis du allerede er fristet til å velge denne typen ferie, kan du bli opptatt med en morsom oppgave: velg reisemål og hotell. Ulike reisebyråer tilbyr alle slags fantastiske destinasjoner og ofte vil du kunne betale for flybilletter og bo på hotell på en gang. Dette er spesielt hyggelig hvis du ikke har tid eller mulighet til å planlegge hele turen selv, disse byråene vil gjøre det for deg. Alt du trenger å gjøre er å velge land, by, hotell og rom de har tilgjengelig. Regningen kan være skummel, men husk at du allerede har betalt for reise, overnatting og andre tjenester, som gratis mat på en gang, du trenger mest sannsynlig ikke å bruke lommeboken resten av ferien.

  Men hvilket reisebyrå er best? Hvilket reisebyrå er der for deg hele veien når det kommer til service og kvalitet? Holde seg til det de lover? Reisende som har booket og bodd før deg har delt sine anmeldelser med erfaringer, opplevelser, anbefalinger og klager. Der kan du lese om positive eller kanskje negative historier om hotellrommene deres, maten og hvordan fasilitetene var. Da kan du basere valget på tidligere anmeldelser, men du kan også sende inn dine egne.