0 selskaper

Sol & All Inclusive

...

  Sol & All Inclusive

  Endelig er det tid for ferie og kanskje du ikke vil gjøre noe mer enn å bare nyte det ved å ligge på en strand med en cocktail i hånden. Hvordan gjør du det? Nøyaktig! Du bestiller en All inclusive solferie på et 5-stjerners hotell! Eller kanskje du vil ha noe mer privat? Da passer kanskje en leilighet bedre. Populære, men relativt billige reisemål er Tyrkia, Hellas og Spania. Men du kan selvfølgelig også besøke den populære partyøya Ibiza. Når du har valgt reisemål, er det på tide å velge et reisebyrå.

  Du kan føle at du sitter fast i et spor i hverdagen. Eller du lengter etter noe spennende og annerledes. Du trenger nye erfaringer og nye utfordringer. Reise er det ideelle stedet å teste deg selv. Det presser folk til sine grenser og får dem utenfor komfortsonen. Du vil oppdage hvor ressurssterk du er når du blir utsatt for nye steder, mennesker og opplevelser. Kanskje det er å finne veien rundt i en travel by. Eller bestill et måltid når du ikke snakker språket. Eller glidelåsfôr. Du vil føle deg stolt når du avslutter reisen på en vellykket måte. Å overvinne utfordringer vil gi deg glede og energi til fremtidige tester. Du vil innse hvor dyktig du er og bygge opp din selvtillit.

  Læring

  Læring er en sterk grunn til at folk elsker å reise. De ønsker å oppleve noe ukjent og gi dem nye ferdigheter eller kunnskaper. Å se verden er mer lærerikt enn en videregående skole eller høyskoleklasse. Dette fortettede lynkurset i å oppdage hvordan resten av verden faktisk lever vil dekke emner som historie, geografi og sosiologi. Hver destinasjon har noe unikt å lære besøkende, og å fordype deg i en helt annen verden er den beste læringsopplevelsen.

  Folk kan reise for å lære noe spesifikt: et nytt språk, et nytt kjøkken, aspekter ved en annen kultur eller en dypere forståelse av tro eller spiritualitet. Som en bonus vil de ta bort mer enn deres spesifikke mål. De vil oppdage helt andre måter å gjøre ting på. De vil også få bevissthet om nye skikker, kulturer, mennesker og steder. Og fordi du faktisk opplever denne læringen i det virkelige liv, og ikke leser den i en lærebok, vil den forbli hos deg i lang tid. Du får en dyp følelse av tilfredshet med de nye ferdighetene du har lært – og ny innsikt du har fått.

  Utvide perspektivet

  En annen grunn til at folk elsker å reise: det hjelper deg å åpne sinnet ditt. Du innser at det ikke er én måte å leve livet på. Å møte mennesker fra andre steder vil vise deg at ditt verdensbilde ikke er det samme som alle andres. Du kan ikke forestille deg hvor annerledes livet er et annet sted før du ser det selv. Alt fra jobb til familie til tro til interesser er ikke det du kan forvente av din egen erfaring. De forskjellige innstillingen vil også hjelpe deg å oppdage og vurdere nye ideer du ikke hadde tenkt på før. Du kommer hjem med ulike forestillinger og muligheter. Ved å bli eksponert for nye steder, mennesker og kulturer vil du utvikle et bredere verdensbilde. Og det vil gjøre deg til en bedre avrundet global borger. Det er en flott belønning og en god grunn til at folk elsker å reise.

  Å komme i kontakt med deg selv

  Å komme seg bort fra hjemmet lar deg reflektere over livet ditt. Du har nødvendig tid og plass til å la tankene vandre og gjøre status. Å reise er en av de beste måtene å lære mer om deg selv på. Hver dag reiser bringer et nytt sett med problemer og muligheter. Måten du håndterer dem på gir deg også innsikt i hvem du er. Du kommer hjem med å kjenne deg selv bedre og med et nytt perspektiv på hva du vil ha ut av livet. Opplevelsen vil forandre livet ditt.


  Sol & All Inclusive

  Men hvilket reisebyrå er best? Hvilket reisebyrå er der for deg hele veien når det kommer til service og kvalitet? Holde seg til det de lover? For at du skal få et så godt innblikk som mulig, har vi laget en oversikt over alle reiseselskaper som tilbyr all-inclusive-ferier. Reisende som har booket og bodd før deg har delt anmeldelser med erfaringer, meninger og klager. Der kan du lese om positive og/eller negative historier om hotellrommene deres, maten og hvordan fasilitetene var. Da kan du basere valget på tidligere anmeldelser, men du kan også sende inn dine egne.

  Den delte reiseopplevelsen bringer mennesker sammen. En familieferie, en romantisk ferie eller en langhelg med jentene eller gutta kan styrke viktige bånd. Den siste Virtuoso Luxe-rapporten identifiserer multigenerasjonsreiser som årets topptrend. Reise med nærmeste familie kom også på topp 10-trendlisten. Med kravene til dagens livsstil og slektninger spredt over hele landet og verden, har ikke familier mye tid sammen.

  Den turen kan være besteforeldre, foreldre og barn sammen på et cruise i Karibia. Eller det kan være foreldre og barn som må over hele landet for å besøke bestemor og bestefar i hjemmet deres. Eller bare den nærmeste familien som leier en middelhavsvilla. Uansett hvordan det ser ut, er reise en mulighet til å koble til hverandre. Det kan til og med jevne ut all familiemotvilje og bygge lykkeligere forhold. Par trenger også å knytte bånd til hverandre borte fra hjemmet og jobben. Å dele reiseopplevelser kan tenne friske gnister som varer lenge etter at paret kommer hjem.

  Å reise er også en spesiell måte å utdype vennskap på. Enten det er en kjapp skiferie med kollegene eller en ukes lang sol-og-sand-ferie med ungdomsgjengen din, vil reiser minne deg på hvorfor du ble venner med dem i utgangspunktet og hvor godt det er å bruke fokusert tid sammen. Reise er også en god mulighet til å få nye venner – enten medreisende eller lokalbefolkningen. Å møte og bli venner med nye mennesker er en verdifull reisefordel. Og når du først er koblet til, åpner det seg nye muligheter for fremtidige reiser – enten å besøke dem eller reise med dem.

  Å dra på eventyr

  Å erobre friskt territorium er spennende – og en annen grunn til at folk elsker å reise. Folk lengter etter nye opplevelser, og reiser lar oss dra nytte av denne trangen. En tur er den perfekte tiden for å gjøre noe annerledes og spennende, spesielt noe du ikke kan gjøre hjemme. Spenningen starter i det øyeblikket du lander på et nytt sted. Å erobre dette området kan være å prøve krydret thailandsk gatemat eller snakke i Madrid med din rustne høyskolespansk. Eller det kan være en fysisk opplevelse, som å dykke i Great Barrier Reef eller vandre på Inka-stien til Machu Picchu. Du vil ha mye moro. Du vil nyte travelheten du får fra bedriftene dine. Du vil føle en følelse av prestasjon. Og du kommer hjem med den beste suveniren av alle: et minne om ditt utrolige eventyr.

  Å rømme fra hverdagen

  En krevende jobb. En dårlig pause. Tapet av en kjær. I likhet med heltinnen Eat, Pray, Love, kan reise være en stor lettelse fra stresset og ulykken som følger med. Folk søker fra sine reiser det de ikke har hjemme: bedre vær, vakrere natur, frihet til å gjøre hva de vil, opplevelser de vanligvis ikke kan få, et roligere avslappende tempo. Å beundre mesterverk i Louvre eller å ligge på en hawaiisk strand er fantastiske pauser fra den vanlige latteren.

  Reise er spesielt nyttig for arbeidsnarkomane som har problemer med å forlate jobben. Å gå bort fra arbeidsplassen er bra for deg både mentalt og fysisk. Når du kommer tilbake på jobb har du hatt rom til å se på problemer med friske øyne. Reis har kraften til å la deg ikke bare rømme, men også helbrede. Et nytt sted med mange morsomme distraksjoner kan gjøre underverker. Du vil komme hjem mer i fred med deg selv og dine utfordrende situasjoner.