Omio

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Omio

Millioner av mennesker bruker en eller annen form for offentlig transport hver dag. De kan ta buss eller tog til jobb hver morgen og ettermiddag, de kan velge å samkjøre med forskjellige personer hver dag for å spare penger, eller de flyr relativt ofte. Siden alt i dag kan gjøres via internett med dagens teknologi, har det ofte også blitt slik nå at det kun er mulig å kjøpe togbillett på nett, ikke lenger om bord slik det var tidligere. Fordi det er så mange forskjellige selskaper innen alle typer kollektivtransport, finnes det selskaper og nettsider hvor du kan bestille tog, buss, fly eller til og med leie bil på en og samme side. Det finnes flere slike nettsteder, men Omio er en av dem. Hva bør jeg gjøre hvis jeg må avbestille reisen min? Vil jeg kunne se alle mine bestilte reiser hvis jeg oppretter en konto på Omios nettside? Hva bør jeg gjøre hvis jeg vil reise med kjæledyret mitt? Dette er spørsmål du kan finne svaret på ved å lese andres anmeldelser.

Informasjon om selskapet Omio

Grunnlegger Naren Shaam fikk ideen til selskapet i 2010 da han var ute på en omfattende ryggsekktur gjennom Europa. Han anså det som både vanskelig og dyrt å bestille bussreiser i forskjellige land og valgte derfor å reise hjem og lage noe eget. I 2013 ble selskapet GoEuro grunnlagt og lansert, og skiftet deretter navn i 2019 til Omio. Oh-ME-oh er uttalen av firmanavnet. I dag opererer Omio i 35 land, de har rundt 27 millioner månedlige brukere fra 120 forskjellige land.

Hva Omio tilbyr sine kunder

Reisende kan velge å bestille tog-, buss- eller flyreiser på Omios nettsider, og det er også mulig å bestille hele reiser gjennom dem, for eksempel en weekendtur til London. Kunder kan velge på hvilket språk de vil bruke selve bookingtjenesten og også i hvilken valuta de vil se prisene. Dersom det er gjort en bestilling på en reise er det mulig å både endre den og også kansellere den helt, på nettsiden kan den reisende da se hvor mye han får refundert. Ikke alle reiser refunderes. Hvordan nå kundeservice hos Omio? Dersom kunder har spørsmål eller bekymringer kan de komme i kontakt med kundeservice hos Omio ved å sende en e-post eller ringe dem på telefon, da må kunden huske å legge til ordrenummeret sitt dersom de allerede har et. Skulle kunden ha behov for å sende inn en klage, kan det gjøres ved først å kontakte kundeservice slik at saken kan gå videre. Omio har som mål å tilby et alternativ for transport, slik at deres kunder kan komme seg dit de ønsker.

Erfaringer med Omio

Har du handlet på Omio? Hvis du har det, kan du skrive din egen anmeldelse om selskapet og fortelle deg hva du syntes om kvaliteten på tjenesten de tilbød, hvor nyttig kundeservicen var hvis du kontaktet dem, og hvordan det fungerte å sende inn en klage hvis du hadde en dårlig opplevelse. Er det noe annet folk burde vite? Del gjerne. Kunder vil sette pris på til tilbakemelding.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!