Travelstuff

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 6

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Travelstuff

Hvis du skal på tur, og ikke vil bære alt du skal ta med i hendene, trenger du nok en koffert eller bag. En veske eller bag kan være en nyttig bæreløsning. Men hvor finner du de beste veskene? En av butikkene som selger vesker er Travelstuff. Men hva kan du forvente av veskene deres? Hvilke kvalitetsmaterialer skal brukes til å lage posene? Hvor mye vil vesken din kunne inneholde? Vil det ta lang tid før Travelstuff leverer posene hjem til deg? Og hva slags kundeservice kan du forvente fra butikken hvis du har en eller annen form for problem eller klage på veskene deres? La deg bli informert av ekte kunder av butikken. Her kan du lese anmeldelser som inneholder deres objektive meninger og erfaringer fra det virkelige livet. Disse erfaringene kan hjelpe deg med å avgjøre om Travelstuff er den typen butikk du ønsker å besøke.

Om Travelstuff

Travelstuff er en norsk nettbutikk for alle som er ute etter blant annet ulike gadgets innen tur, friluft, reise og hytteliv. Vareutvalget til nettbutikken består av et utvalgt sortiment med hovedvekt på blant annet kvalitet, funksjonalitet og god design. Ideen om å starte en reisebutikk på nett startet da Charlotte skulle på reise, og var på utkikk etter en rekke ulike ting hun trengte. Hun måtte totalt innom 10 forskjellige butikker for å finne det hun trengte til reisen, hvis hun i det hele tatt fant det hun trengte. Dette var i 2005. Travelstuff samlet derfor alt under et tak og Travelstuff.no har derfor nå over 4.500 forskjellige reiseprodukter for alle tenkelige ferier og reiser. På denne måten håper de at de kan være din go-to butikk når du skal ut å reise.

Produkter hos Travelstuff

De er stadig på jakt etter helt spesielle merkevarer og er på messer i Norge, EU og USA. Det er lagt vekt på produkter lagd av miljøvennlige materialer og sertifiseringer. I tillegg til kjente varemerker som Samsonite, Osprey, Stanley, Hadeland glassverk, Marius, Halvor Bakke m.fl. har vi flere spennende nykommere. For å skape en forretningsmodell som har minst mulig påvirkning på miljøet og menneskene som lever i det, har de identifisert noen grunnprinsipper som skal lede dem fremover. De skal blant annet ta beslutninger som gjør en forskjell, og de skal alltid ta lytte på fakta og være kunnskapsorienterte. De skal engasjere kunder for å gjøre forbedringer der de har størst påvirkning. De hevder at de er ikke redde for å prøve nye løsninger og at de er kreative og tror på at det ikke finnes dårlige ideer, men at disse ideene bare er frø til noe mye bedre. De syns at dette arbeidet er en utfordring. På denne måten håper de å utvikle seg til en enda bedre reisebutikk. Deres hovudfokus er å tilfredstille sine kunder.

Erfaringer med Travelstuff

Har du handlet hos Travelstuff? Har du allerede bagasjen i en koffert eller reiseveske? Kanskje du bruker en av ryggsekkene deres til skolebøkene dine. Eller du bruker vesken deres til å bære hverdagens nødvendigheter. I alle disse tilfellene vil vi gjerne vite hva du synes om Travelstuff og veskene, trallene og laptopveskene de selger. Hvor mye kan posene deres inneholde? Hvor nyttige og praktiske er de? Skriv en anmeldelse og fortell andre hva din mening om denne butikken er.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Helene 1 år siden
9
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Travelstuff.no! Som en person som reiser mye, var jeg veldig begeistret for å finne Nordens største nettbutikk av denne typen. Fra det øyeb...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastiske produkter for eventyrreisende

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Travelstuff.no! Som en person som reiser mye, var jeg veldig begeistret for å finne Nordens største nettbutikk av denne typen. Fra det øyeblikket jeg kom inn på nettsiden, ble jeg imponert over utvalget og kvaliteten på produktene. Det tok meg ikke lang tid før jeg fant alt jeg trengte til min neste tur – fra passetui og pakkeposer til universalplugg og reiseadapter. Jeg satte pris på at hver artikkel hadde detaljerte beskrivelser sammen med råd om hvordan man kan bruke dem best mulig mens man er ute og reiser. Bestillingen gikk smidig gjennom hele prosessen, siden nettsiden hadde alle nødvendige funksjoner for å gjøre shoppingmoro hendig og effektivt. Leveringstiden var også imponerende kort, sånn at pakkene mine ankom i perfekt stand innen få dager etter kjøpet. Totalt sett var min erfaring med Travelstuff helt utmerket! Jeg vil definitivt fortsette å bruke deres tjenester når det kommer til alt vedrørende mine fremtidige turer i verden!

H
Helene 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
6
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse