Flixbus

Alle anmeldelser

Flixbus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Flixbus

Hva slags ferie ønsker du å dra på neste gang skal på tur? Har du tenkt på hva slags turoperatører du kan velge? Et av selskapene som reiser over hele verden er FlixBus. Men hva kan du forvente av denne turoperatøren? Hva slags steder vil de vise deg? Hvor lenge vil de tillate deg å se deg rundt før du må dra videre? Hva slags steder og destinasjoner vil de bringe deg til? Hva slags kundeservice vil de gi deg hvis du har et problem, spørsmål eller klage? De beste svarene kan du få av de som allerede har vært på ferie med FlixBus. Les anmeldelsene deres for å få litt forståelse av hva slags selskap FlixBus er. Deres meninger og erfaringer kan hjelpe deg med å avgjøre om FlixBus er den rette turoperatøren for deg. Hva tenker folk om FlixBus? Les kundeanmeldelser om dette busselskapet med turer gjennom store europeiske byer.

Om FlixBus
FlixBus er et turoperatørselskap som tilbyr bussturer. Selskapet ble etablert av tre unge gründere som grunnla FlixBus i München. Nå driver de ulike innenlandske langdistansebussnettverk i flere land som Tyskland, England, Spania, London, Milano, Amsterdam, Marseille, Skandinavia, Sentral-Europa, Øst-Europa og mer. Det betyr at du kan reise til og mellom byer som Berlin, Paris, Zagreb, Hamburg, Szczecin, München, København og flere andre byer. De tilbyr sofadestinasjoner og feriedestinasjoner. Hvis du vil bruke turen på å sove, kan du ta en av nattbussene deres. På den måten kan du sove om natten og komme uthvilt til feriemålet ditt. Du kan ta med deg bagasjen. De begrenser bagasjen til én bagasje og én håndbagasje. Håndbagasjen din må oppbevares i de overliggende rommene. Du kan til og med ta med deg sykkelen, barnevognen, rullestolen, ganghjelpen eller musikkinstrumentet. Bussene justeres med gratis WiFi, stikkontakter om bord og noe annet ekstrautstyr. FlixBus gir også gavekort som du kan gi til noen du tror vil ha glede av en busstur.

Tjenester av FlixBus
Du kan bestille busstur via nettsiden deres. Bare velg en destinasjon og kjøp en billett online. Det er også mulig å kjøpe billett via en app som du kan laste ned på mobilen. Det er et digitalt nyhetsbrev som holder deg oppdatert på deres siste nyheter og spesialtilbud. Og de tilbyr en kundeservice som kan hjelpe deg hvis du trenger hjelp. Deres mål er å hjelpe deg å finne en måte å utforske verden på.

Les anmeldelser hos ReviewsBird.no

Erfaringer med FlixBus
Har du noen gang vært på busstur med FlixBus før? Hvis du har det, vil vi gjerne høre mer om din erfaring med dette selskapet. Levde busselskapet opp til dine forventninger? Hvor enkelt var det å bestille en reise via nettsiden deres? Brakte de deg dit du trengte skulle på en trygg måte? Hvor komfortable og moderne er bussene deres? Klarte du å sove på nattbussen deres? Og hvordan reagerte kundeservicen deres når du henvendte deg til dem om et spørsmål, en klage eller et problem? Skriv en anmeldelse og fortell oss og potensielle kunder av FlixBus alt om din erfaring med dette selskapet.