Flixbus Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Flixbus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Tillman
Jeg har nylig reist med Flixbus, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen! Bussen var både behagelig og rimelig, noe som gjorde hele turen mye enklere for meg. Jeg satte spesielt pris...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fremragende opplving med FlixBus: Romslig sete, energiutlatt og gratis Wi-Fi

  Jeg har nylig reist med Flixbus, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen! Bussen var både behagelig og rimelig, noe som gjorde hele turen mye enklere for meg. Jeg satte spesielt pris på det romslige setet og benplassen. Det var også veldig fint å ha tilgang til strømuttak sånn at jeg kunne lade mobilen min underveis. Men én av de beste tingene ved bussflåten hos Flixbus må være det gratis Wi-Fi-nettverket. Jeg trenger alltid internett for arbeid eller streaming av musikk når jeg reiser, så dette var virkelig en stor bonus! Alt i alt hadde jeg en flott tur takket være Flixbus. Deres lave priser kombinert med deres fokus på komfortable løsninger, gjør definitivt dem til et smart valg når du planlegger en tur i USA.


Andre så også på