Viator

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 10
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Viator

En omfattende vurdering av Viator

Hvis du er en reiselysten person som alltid er på jakt etter spennende eventyr og unike opplevelser, har du sannsynligvis hørt om Viator. Som et velrenommert navn innenfor reiselivsbransjen har Viator et rykte for å tilby enestående turer og opplevelser over hele verden. I denne omfattende vurderingen skal vi utforske hva Viator har å tilby, hvordan de skiller seg ut fra konkurrentene, og hvorfor de fortjener din oppmerksomhet.

Et bredt utvalg av turer og opplevelser

En av de mest imponerende tingene med Viator er deres enorme utvalg av turer og opplevelser. Uansett om du leter etter en guidet tur i en storby, en adrenalinfylt utendørsaktivitet eller en avslappende båttur, så har de definitivt noe som passer for deg. Du kan enkelt utforske deres omfattende katalog på nettstedet deres og filtrere etter destinasjon, tema eller aktivitetsnivå, slik at du finner noe som passer perfekt til dine preferanser.

Enkel og pålitelig bestillingsprosess

Når det kommer til å bestille turer og opplevelser, er en enkel og pålitelig bestillingsprosess avgjørende. Viator skuffer ikke på dette området. Med deres brukervennlige nettsted kan du enkelt finne og bestille din drømmeopplevelse på få minutter. De tilbyr også fleksible betalingsalternativer og rask bekreftelse, slik at du kan være trygg på at bestillingen din blir håndtert profesjonelt.

Som den berømte reiseforfatteren Mark Twain en gang sa: "Utforsk. Drøm. Oppdag." Viator gir deg nettopp den muligheten til å oppdage og drømme deg vekk til fantastiske destinasjoner og opplevelser rundt om i verden.

Uslåelig kundeservice

Viator forstår viktigheten av god kundeservice, og de strekker seg langt for å sikre at kundene deres er fornøyde. Enten det er gjennom rask respons på henvendelser eller hjelp med spesielle forespørsler, så gjør Viator sitt beste for å imøtekomme behovene til hver enkelt kunde. Deres dedikerte kundeserviceteam er alltid klare til å svare på spørsmål og gi råd, slik at du kan få mest mulig ut av din opplevelse.

En pålitelig partner med anerkjente leverandører

Viator har et etablert partnerskap med mange anerkjente leverandører over hele verden. Dette betyr at du kan være trygg på at du får høy kvalitet på turene og opplevelsene du booker gjennom Viator. De jobber kun med pålitelige og erfarne samarbeidspartnere som kjenner destinasjonene sine godt og kan gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Konklusjon

Som en del av det kjente Tripadvisor-selskapet er det ingen tvil om at Viator har et rykte å opprettholde. Deres omfattende utvalg av turer og opplevelser, enkel bestillingsprosess, uslåelig kundeservice og pålitelig samarbeid med leverandører gjør dem til en av de beste i bransjen.

Med Viator er det enkelt å oppfylle dine reisedrømmer og skape minner for livet. Enten du vil utforske de travle gatene i en storby, oppdage skjulte perler i naturen eller utfordre deg selv med spennende eventyr, så har Viator garantert noe som passer for deg.

Din mening betyr noe for oss

Vi håper denne gjennomgangen har vært nyttig og har gitt deg god innsikt i hva Viator har å tilby. Hvis du tidligere har brukt Viator, vil vi gjerne høre om din erfaring. Vennligst legg igjen en vurdering på vår hjemmeside slik at andre reisende kan dra nytte av din innsikt. Takk for at du deler dine tanker!

Informasjon

400 1st Ave
02494 Needham, MA
400 1st Ave
USA
781-800-500

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Carlotta Brakus 2 år siden
8.5
Jeg har nylig benyttet meg av Viator for å bestille en dagstur i utlandet, og jeg må si at opplevelsen var ingenting annet enn positiv. Siden tilbyr en rekke turer og aktiviteter over hele v...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk brukeropplevelse hos Viator - Et TripAdvisor-selskap

Jeg har nylig benyttet meg av Viator for å bestille en dagstur i utlandet, og jeg må si at opplevelsen var ingenting annet enn positiv. Siden tilbyr en rekke turer og aktiviteter over hele verden, så det var veldig enkelt å finne flere alternativer som passet mine preferanser. Når jeg først hadde valgt ut min tur, var bestillingsprosessen veldig rask og sømløs. Jeg fikk all informasjonen jeg trengte om turen på nettsiden, inkludert detaljer som hentested/-tidspunkt og hva slags klær man bør ha på seg under turen. På selve dagen for turen ankom guiden presis til oppmøtestedet vårt ettersom vi ble informert fra Viator sin side via epost om endelig møtetidspunkt selv etter den første bekreftelsen av bookingen tidligere på nettstedspanelet slik at ingen misforståelser kunne inntreffe rundt møteplass eller -tid. Guidene tok oss med på en flott dagstur hvor vi fikk se mange fantastiske severdigheter mens de ga interessant bakgrunnsinformasjon om stedene. Alt i alt kan jeg uten tvil anbefale Viator sine tjenester entydig grunnet deres god organisering, gode kommunikasjon med kundene både 1) ved online registreringsskjema- interaksjoner samt senere gjennom e-postkontakter sistnevnte gir deg nødvendige instruksjoner rundt møtetide/ sted osv., informativt personell/informative guider hjelpsomme representanter erbjud om dette skulle behövas och suverän kvalitet/tidsbruk undervegs . Det vil garantert bli mitt første valg igjen neste gang jeg planlegger reise!

C
Carlotta Brakus 2 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
10
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!