TrueStory Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TrueStory

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Prof. Carey Schamberger Jr.
TrueStory har virkelig overgått mine forventninger når det kommer til opplevelsesgaver! Jeg var på jakt etter en spesiell gave til min partner og da fant jeg TrueStory. Med over 200 opplevelser å v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Finn Opplevelser & Opplevelsesgaver hos Truestory: En Anmeldelse

  TrueStory har virkelig overgått mine forventninger når det kommer til opplevelsesgaver! Jeg var på jakt etter en spesiell gave til min partner og da fant jeg TrueStory. Med over 200 opplevelser å velge mellom, visste jeg at jeg ville finne noe som passet perfekt for oss. Nettsiden var veldig oversiktlig og brukervennlig, det gjorde hele prosessen fra start til slutt enkel. Jeg valgte en romantisk helikoptertur over Oslofjorden som inkluderte middag på Oslos beste restaurant - og dette ble virkelig et av de mest romantiske øyeblikkene vi noensinne har hatt sammen. Jeg ble imponert over den gode servicen de ansatte hos TrueStory ga, både før kjøpet (da jeg trengte hjelp med å velge) samt i løpet av selve turen. Det er tydelig at de bryr seg om kundenes opplevelse fra begynnelse til slutt. Samlet sett kan jeg trygt si at TrueStory leverer utmerket service, fantastiske idéer for opplevelsesgaver, og svært profesjonelle og vennlige ansatte. Denne gaven vil aldri bli glemt!


Andre så også på