TrueStory

Alle anmeldelser

TrueStory

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

TrueStory

Leter du etter den perfekte gaven til den som har alt? Har du lyst å gi noen noe de aldri vil glemme i stedet for å bare kjøpe noe de egentlig ikke trenger? Noe som stadig blir mer populært er å gi noen en opplevelse i gave. TrueStory er en nettbutikk som selger opplevelsespakker i hele Norge, men om du vurdere å kjøpe en opplevelse i gave til noen er det svært viktig at du finner ut om dette er en pålitelig og sikker nettbutikk. Her på denne siden kan du lese om andres erfaringer og vurderinger for å finne ut om dette er riktig butikk for deg, og sørge for at opplevelsesgaven du gir både er trygg og godt planlagt.

Om TrueStory
TrueStory ble stiftet i Danmark i 2012, og ekspanderte senere til Norge i 2016. I Danmark går selskapet under Duglemmerdetaldrig. I dag er selskapet til stede i hele Skandinavia etter at de også ekspanderte til Sverige i 2021. I 2019 vant selskapet også Børsens Gazelle, en pris for hurtigvoksende bedrifter som er opprettet av Børsen i Danmark. Kåringer skjer hvert år og tar utgangspunkt i bedriftens regnskap for foregående år.

Produkter og tjenester av TrueStory
Opplevelsene TrueStory tilbyr på sine nettsider varierer veldig. Du kan finne alt fra opplevelser innen sport og spenning til hyggelige kvelder som fokuserer på mat og drikke. Noen av opplevelsene du kan kjøpe er for eksempel ølsmaking, rafting, cruise, klatring, snorkling og museumsbesøk. Du vil også se startprisen for hver enkelt aktivitet. Når du klikker på en aktivitet kan du se om den er tilgjengelig for både booking og som gave. Om du kjøper en opplevelse som en gave kan den komme i en pen gaveeske. Du vil også se hva som er inkludert i prisen, hvordan opplegget er tilrettelagt og informasjon om arrangøren. Du kan også kjøpe et gavekort slik at personen du gir det til selv kan bestemme hvilken aktivitet eller opplevelse de ønsker å kjøpe. For å hjelpe deg med å finne riktig gave har nettsiden en kategori som heter TrueStory magasinet der de ulike aktivitetene og opplevelsene er delt inn etter gavetips til han, henne, mamma, pappa, bestemor osv. Du kan også sortere etter by eller sted. Dersom du ønsker å endre dato eller innhold i opplevelsen er selskapet villig til å hjelpe deg med dette dersom det er minst 14 dager til opplevelsen skulle skjedd. 

Komplimenter, klager og tips om TrueStory
Har du noen erfaringer med TrueStory? Har du kjøpt eller mottatt en opplevelse i gave? Da vil vi svært gjerne høre om hva du syntes. Her deler vi anmeldelsene til brukerne våre noe som gjør det enkelt å velge de aller beste nettbutikkene. Vær med å del og les anmeldelser om TrueStory. Fortell litt om opplevelsen du kjøpte eller mottok, gikk alt riktig for seg? Ble planen som stod i beskrivelsen fulgt? Fikk du/dere nok informasjon om hva som skulle skje og når? All informasjon du kan gi er verdifull for å avgjøre om dette er en trygg og pålitelig forhandler.