TrueStory

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

TrueStory

Enhetlige opplevelser

TrueStory er en online plattform som tilbyr en imponerende samling av opplevelser i hele Norge. Med hundrevis av nøye utvalgte og autentiske opplevelser, er TrueStory det perfekte stedet å finne den perfekte aktiviteten å dele med dine kjære. Uansett om du er på jakt etter gourmetopplevelser, adrenalinpumpende aktiviteter, avslappende spa-dager eller drømmer om en luftballongtur, vil du finne det hos TrueStory. Deres opplevelsesverden inneholder et bredt spekter av opplevelser som passer for alle og enhver. Fra små sosiale arrangementer til store, minneverdige begivenheter - TrueStory har det hele.

Unike og autentiske opplevelser

Hos TrueStory streber de etter å tilby kun de beste opplevelsene. De håndplukker nøye hver eneste opplevelse for å sikre at kvaliteten og autentisiteten alltid er på topp. Dette betyr at du kan være trygg på at du får oppleve noe helt spesielt hver gang du booker en aktivitet gjennom TrueStory. Deres strenge utvelgelsesprosess sikrer at du alltid får de mest unike og minneverdige opplevelsene som er tilgjengelig.

Opplevelser for alle

TrueStory er dedikert til å tilby et bredt utvalg av opplevelser som passer for alle. Enten du er en eventyrlysten person som liker ekstremsport, eller en foodie som ønsker å utforske gourmetverdenen, er det garantert at TrueStory har en opplevelse som vil fange interessen din. De har et mangfoldig utvalg av aktiviteter som passer til alle aldre og interesser. Så uansett om du vil ta med familien, partneren din, vennegjengen eller kollegaene dine, kan du være trygg på at TrueStory har den perfekte opplevelsen for dere alle.

Enkel og pålitelig

TrueStory er utformet for å gjøre det enkelt for deg å finne og bestille opplevelser. Deres nettside er brukervennlig og oversiktlig, slik at du enkelt kan navigere deg gjennom det store utvalget av opplevelser. Bookingprosessen er også enkel og rask, og du kan være trygg på at betalingen din er trygg og sikker. TrueStory tilbyr også fleksible avbestillingsregler, slik at du kan ha ro i sinnet hvis planene dine skulle endre seg.

FamousQuote

"Livet gir mer mening når vi opplever nye ting sammen." - Ukjent

Konklusjon

TrueStory er den perfekte plattformen for alle som er på jakt etter autentiske og minneverdige opplevelser i Norge. Med deres brede spekter av nøye utvalgte aktiviteter, garanterer TrueStory at du vil få den beste opplevelsen hver gang. Uansett om du vil overraske noen med en opplevelsesgave eller bare ønsker å skape gode minner med dine kjære, vil TrueStory være din pålitelige partner på veien mot å skape fantastiske opplevelser.

Har du noen gang booket en opplevelse gjennom TrueStory? Vi vil gjerne høre fra deg! Legg igjen en anmeldelse sa du kan dele din erfaring med andre reiselystne. Vi setter pris på din tilbakemelding og ser frem til å høre om dine eventyr med TrueStory.

Informasjon

Tordenskiolds gate 2
0160 Oslo
Tordenskiolds gate 2
Norge
info@truestory.no
21951327

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

P
Prof. Carey Schamberger Jr. 1 år siden
8.5
TrueStory har virkelig overgått mine forventninger når det kommer til opplevelsesgaver! Jeg var på jakt etter en spesiell gave til min partner og da fant jeg TrueStory. Med over 200 opplevel...

Alle anmeldelser ( 1 )

Finn Opplevelser & Opplevelsesgaver hos Truestory: En Anmeldelse

TrueStory har virkelig overgått mine forventninger når det kommer til opplevelsesgaver! Jeg var på jakt etter en spesiell gave til min partner og da fant jeg TrueStory. Med over 200 opplevelser å velge mellom, visste jeg at jeg ville finne noe som passet perfekt for oss. Nettsiden var veldig oversiktlig og brukervennlig, det gjorde hele prosessen fra start til slutt enkel. Jeg valgte en romantisk helikoptertur over Oslofjorden som inkluderte middag på Oslos beste restaurant - og dette ble virkelig et av de mest romantiske øyeblikkene vi noensinne har hatt sammen. Jeg ble imponert over den gode servicen de ansatte hos TrueStory ga, både før kjøpet (da jeg trengte hjelp med å velge) samt i løpet av selve turen. Det er tydelig at de bryr seg om kundenes opplevelse fra begynnelse til slutt. Samlet sett kan jeg trygt si at TrueStory leverer utmerket service, fantastiske idéer for opplevelsesgaver, og svært profesjonelle og vennlige ansatte. Denne gaven vil aldri bli glemt!

P
Prof. Carey Schamberger Jr. 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
10
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse