Apollo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Apollo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Murazik
Apollo tilbyr virkelig reiser til hele verden! Jeg bestilte nylig en pakkereise gjennom dem og kunne ikke vært mer fornøyd. Alt fra bookingprosessen til selve opplevelsen var utmerket. Jeg satte p...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kundeservice & Informasjon

  Apollo tilbyr virkelig reiser til hele verden! Jeg bestilte nylig en pakkereise gjennom dem og kunne ikke vært mer fornøyd. Alt fra bookingprosessen til selve opplevelsen var utmerket. Jeg satte pris på den omfattende informasjonen de ga meg om destinasjonen min. Det inkluderte alt fra anbefalte attraksjoner og lokale spisesteder, til praktisk informasjon som valuta og visumkrav. Flyturen var også veldig hyggelig, med god mat og service ombord. Hotellet jeg bodde på var rent, komfortabelt og hadde alle fasiliteter jeg trengte. Det beste med Apollo er imidlertid deres kundeservice. De svarte raskt på mine spørsmål både før og under turen, noe som gjorde hele opplevelsen betydelig mindre stressende for meg. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Apollo for å planlegge din neste ferieopplevelse!


Andre så også på