Apollo

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 5
Service 5
Pris 5
Levering 5

Totalt

5
50.0% vil kjøpe her igjen

Apollo

En strandferie i utlandet kan være en fantastisk måte å tilbringe sommerferien på. Det finnes mange vakre strender rundt om i verden, fra de rolige innsjøstrendene til de fantastiske kyststrendene. Uansett hvilken type strand du foretrekker, kan du finne den et sted i utlandet. Stranden er også et flott sted å slappe av, sole seg og nyte sommerværet. Hvis du leter etter en mer aktiv ferie, er det også mange aktiviteter å velge mellom, fra surfing til fjellturer. Og hvis du bare vil slappe av, er det mange flotte steder å bade og nyte utsikten. Uansett hva du leter etter, kan du finne det på en strandferie i utlandet fra Apollo.

Apollo - hele verden for dine føtter!

Reiser du med Apollo kan du nesten reise hvor som helst i verden. Selskapet har et stort utvalg av reisemål, opplevelser og hoteller – alt du trenger for å finne din drømmeferie. Apollo arrangerer charterreiser, treningsreiser, cruise, rundreiser, gruppereiser og kombinasjonsreiser.

Vil du heller lage din by- eller solferie selv, med opphold og reiserute etter eget ønske, eller bestille fly eller hotell gjennom de, tilbyr de også dette! Skreddersy din egen reise etter ønske og behov!

Apollo vil gjøre alt for å gi deg den beste ferieopplevelse. Derfor kan du som gjest lese anmeldelser fra tidligere hotellgjester, slik at du kan finne den perfekte reisen tilpasset dine ønsker og behov. Informasjonen blir også brukt til å forbedre både hotell- og reiseopplevelsen.

Naturligvis tar Apollo ansvar for alle som reiser med de. Det betyr at alle som reiser med Apollo skal føle seg trygge dersom noe uventet skulle skje. Les om trygghet under reisen, samt integritet og sikkerhet på nettsiden. Dessuten arbeider selskapet for å gjennomføre bærekraftige reiser og ta større sosialt ansvar. Apollo var først ute av de nordiske reisearrangørene til å bli bærekraftsertifisert i Travelslife's register. Med oppmot 500 ansatte kan Apollo garantere en hyggelig reise for over 1.000.000 mennesker i året.

Apollo jobber sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel, i tillegg til sportsresortet Playitas, for å danne gruppen DER Touristik Nordic AB (avdeling, 980 061 299). Siden 2015 har Apollo vært en del av det tyske, familieeide Rewe Group, som har over 300 000 ansatte. Apollo jobber aktivt med å gjøre reisen mer miljøvennlig, og tar sosialt ansvar. Selskapet samarbeider med SOS Barnebyer, Ecpat og SOK (Den Svenske Olympiske komite).

Har du reist med Apollo?

Har du vært på ferie eller planlegger en tur med Apollo? Kjenner du noen som har brukt dette reisebyrået? Da vil vi gjerne høre fra deg! Legg igjen en kort anmeldelse på denne siden. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste produktene og avtalene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du skriver noen ord om din erfaring og opplevelse med Apollo. Si gjerne litt om servicen, kvaliteten, prisen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne leverandøren.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Murazik 1 år siden
8
Apollo tilbyr virkelig reiser til hele verden! Jeg bestilte nylig en pakkereise gjennom dem og kunne ikke vært mer fornøyd. Alt fra bookingprosessen til selve opplevelsen var utmerket. Jeg...
M
Maylis 1 måned siden
2
Vi var på ski stor senter har spart i 3 år vi valgte en pakke på 29000kr 2 dager før reisen ble vi begge veldig syk har legeerklæring. Jeg ringte ski reiser til Maria og sa vi var syk hun s...

Alle anmeldelser ( 2 )

Fantastisk Kundeservice & Informasjon

Apollo tilbyr virkelig reiser til hele verden! Jeg bestilte nylig en pakkereise gjennom dem og kunne ikke vært mer fornøyd. Alt fra bookingprosessen til selve opplevelsen var utmerket. Jeg satte pris på den omfattende informasjonen de ga meg om destinasjonen min. Det inkluderte alt fra anbefalte attraksjoner og lokale spisesteder, til praktisk informasjon som valuta og visumkrav. Flyturen var også veldig hyggelig, med god mat og service ombord. Hotellet jeg bodde på var rent, komfortabelt og hadde alle fasiliteter jeg trengte. Det beste med Apollo er imidlertid deres kundeservice. De svarte raskt på mine spørsmål både før og under turen, noe som gjorde hele opplevelsen betydelig mindre stressende for meg. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Apollo for å planlegge din neste ferieopplevelse!

M
Murazik 1 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Forbannaogkreverpengertilbake

Vi var på ski stor senter har spart i 3 år vi valgte en pakke på 29000kr 2 dager før reisen ble vi begge veldig syk har legeerklæring. Jeg ringte ski reiser til Maria og sa vi var syk hun sa hun skulle kontakte Apollo og ønsket oss god bedring . Etter dette har det bare vært et helvete vi har ringt Apollo og ski reiser. Kontaktet advokat . Di sier Di fortalte oss om forsikring og vi sa vi ikke hadde så hun foreslo topp forsikring . Dette har vært psykisk krevende og vi har ikke 290000kr og miste noe må gjøres

M
Maylis 1 måned siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!