Lufthansa

Alle anmeldelser

Lufthansa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lufthansa

Holder du på med planleggingen av din neste ferietur og lurer på hvor du kan bestille flybilletter? Det finnes utrolig mange flyselskap å velge mellom så det kan lett virke overveldende å velge. Hvilket flyselskap som passer best for deg avhenger mye av hvor du ønsker å reise til eller fra og hvilke fasiliteter du ønsker å ha tilgang til på reiser. Det beste du kan gjøre for å velge riktig flyselskap er å lese om andre kunder sine erfaringer. Dette kan du gjøre her på ReviewsBird. Se for eksempel hva andre sier om selskap som Lufthansa her.

Om Lufthansa
Lufthansa er et tysk flyselskap som ble opprettet i 1953. Historien til selskapet startet allerede i 1926 da selskapene Junkers Luftverkerh og Deutsche Aero Lloyd ble slått sammen til et selskap med navnet Luft Hansa, men som senere ble endret til Lufthansa. I dag flyr selskapet til 188 destinasjoner og har sitt hovedkontor i Tyskland. Lufthansa blir også nevnt som et av verdens største når det kommer til antall fraktede passasjerer.

Produkter og tjenester av Lufthansa
Lufthansa er først og fremst et flyselskap der du kan bestille flybilletter mellom en rekke ulike reisemål. Selskapet opererer også i Norge med flyvninger fra Stavanger, Oslo, Bergen og Tromsø til utvalgte reisemål. På nettsiden deres finner du både eksempler på hvilke destinasjoner du kan reise til fra de ulike byene, samt den laveste prisen som er tilgjengelig for denne reisen. I tillegg til flybilletter kan du også bestille hotell og leiebil gjennom nettsiden deres. Når det kommer til bestilling av overnatting så blir dette gjort gjennom Lufthansa sitt samarbeid med booking.com. Dersom du bruker dette selskapet jevnlig vil du også tjene deg opp "miles" som kan gi deg fordeler i form av rabatterte flybilletter eller hotell. På siden deres kan du også finne en oversikt over de mest populære flyvningene deres og de beste tilbudene. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på blant annet flyvninger, hotell, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. Når du bestiller tjenester gjennom nettsiden til dette selskapet så kan du velge mellom de vanlige betalingsmetodene som for eksempel VISA og Mastercard, men også nye alternativ som blant annet PayPal. Du kan også finne mer inspirasjon knyttet til tjenestene deres ved å følge Lufthansa på sosiale medier som Facebook, Instagram, YouTube og Twitter.

Komplimenter, klager og tips om Lufthansa
Har du noen erfaringer med dette flyselskapet? Har du for eksempel opplevd å få en reise kansellert eller opplevde du en enkel og stressfri reise? Vi ønsker å hjelpe forbrukere med å finne frem til de aller beste tjenesteleverandørene ved å dele informasjon og kundeanmeldelser om de ulike selskapene. Derfor blir vi svært takknemlige dersom du legger igjen en anmeldelse med din erfaring av Lufthansa. Si gjerne litt om kundebehandlingen, brukervennligheten av nettsiden eller annen informasjon du ser på som relevant for andre som vurderer å benytte seg av tjenestene deres.