Risskov

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 8
Levering 8

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Risskov

å reise på ferie er noe mange velger å gjøre hvert år. Noen liker å reise verden rundt for å oppdage så mye som mulig, mens andre liker å gå til et hotell som alltid har gjort det før. Det er også mulighet for å reise på forskjellige måter. Mange tenker kanskje at man må gå direkte for å komme seg raskt til et annet land, men det finnes også andre måter å reise på som kan være enda mer givende. Du kan for eksempel reise med tog eller buss, da har du muligheten til å møte nye mennesker på en annen måte. Båter er også et kjøretøy som mange liker å reise med, spesielt om sommeren. Men bilferie har vært populært lenge, spesielt for familier. Ønsker du å gå ut i kjøresesongen, finnes det firmaer og nettsider som kan hjelpe i disse situasjonene ved å tilby hotell eller annen overnatting. Risskov er en nettside laget for folk som er ute på bilferie. Hvordan fungerer onlinetjenesten som Risskov tilbyr? Får man det som man forventer seg eller intet? Hva skal man tenke på når man bokar overnatting via hjemmesiden? Det er spørsmål man kan finne svaret på gjennom å lese andre personers omtaler.

Mer info om Risskov

Selskapet og hjemmesiden Risskov er samlet på markedet og distribueres av minisemester og helgeopphold rundt i Europa. Hvert år er det cirka 275 000 som velger å reise via Risskov og de har samarbeid med 850 ulike hoteller i 15 land. Hela selskapets navn er Risskov Bilsemester og det er for at en stor del av deres kunder velger å reise med bil.

Hva Risskov tilbyr

Inne i selve tjenesten som Risskov tilbyr er det mulig å velge på hvilket språk du vil bruke nettsiden og også i hvilken valuta du vil se reiseprisene. I selve søkemotoren der du bestiller, må du velge når du vil reise og også til hvilket land. Det er mulig å se på nettsiden hvor mange hoteller de samarbeider med i ulike land, i Sverige har de for eksempel samarbeid med rundt 140 ulike hoteller og overnattingssteder. Muligheten for å reservere med et bestemt tema er også tilgjengelig, for eksempel er det temaer som: vinturer, spahotell, alpinferier, familieferier og så videre. Hvordan kan kundeservice hos Risskov kontaktes? Ved spørsmål og bekymringer kan kunder nå selskapets kundeservice via e-post eller telefon. Men før du kontakter kundeservice kan du lese gjennom alle tips, vilkår og betingelser og all informasjon på nettsiden, for å se om du kan finne svaret på spørsmålet ditt der allerede. Hvis du føler behov for å sende inn en klage, bør du kontakte kundeservice slik at de kan hjelpe.

Erfaringer med Risskov

Har du bestilt hotell eller annen overnatting via Risskov? Hvis du har, ikke glem å skrive din egen anmeldelse og fortelle oss hva du syntes om rommene, selve servicen og eventuelt kundeservicen. Potensielle kunder vil sette pris på din tilbakemelding av Risskov. På denne måten vet de om dette er et selskap de kan stole på til sin neste reise eller om det burde finne noen andre.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Carolina 1 år siden
7.5
Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Risskov. Jeg bestemte meg for å ta en spontan ferie, men jeg var bekymret for at min begrensede budsjett ikke skulle være nok til å oppleve noe spe...

Alle anmeldelser ( 1 )

Rimelig turplanlegging med Risskov

Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Risskov. Jeg bestemte meg for å ta en spontan ferie, men jeg var bekymret for at min begrensede budsjett ikke skulle være nok til å oppleve noe spesielt. Heldigvis, da jeg sjekket ut Risskov sin nettside, ble jeg overveldet av deres rimelige priser og gode tilbud. Selve bestillingsprosessen var veldig enkel og intuitiv. Jeg la inn mine preferanser og fikk øyeblikkelig flere alternativer som matchet mitt budsjett og mine krav. Etter å ha valgt min destinasjon, kunne jeg gå videre til betalingssiden uten noen problemer. Da det gjaldt selve reisen selv, var alt strålende fra start til slutt! Bilen vi leide var i utmerket stand og hadde alle fasiliteter vi trengte for vår lange kjøretur. Overnattingsstedene vi booket på veien var også fantastiske - komfortable senger, rent sengetøy, velutstyrt bad og gratis wifi! Alt i alt vil jeg si at Risskov virkelig gir deg mer ferie for pengene dine! Hvis du ønsker å utforske nye steder eller planlegger din neste getaway - er dette definitivt stedet for deg!

C
Carolina 1 år siden
6
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
7.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!