Risskov Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Risskov

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carolina
Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Risskov. Jeg bestemte meg for å ta en spontan ferie, men jeg var bekymret for at min begrensede budsjett ikke skulle være nok til å oppleve noe spesielt. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Rimelig turplanlegging med Risskov

  Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Risskov. Jeg bestemte meg for å ta en spontan ferie, men jeg var bekymret for at min begrensede budsjett ikke skulle være nok til å oppleve noe spesielt. Heldigvis, da jeg sjekket ut Risskov sin nettside, ble jeg overveldet av deres rimelige priser og gode tilbud. Selve bestillingsprosessen var veldig enkel og intuitiv. Jeg la inn mine preferanser og fikk øyeblikkelig flere alternativer som matchet mitt budsjett og mine krav. Etter å ha valgt min destinasjon, kunne jeg gå videre til betalingssiden uten noen problemer. Da det gjaldt selve reisen selv, var alt strålende fra start til slutt! Bilen vi leide var i utmerket stand og hadde alle fasiliteter vi trengte for vår lange kjøretur. Overnattingsstedene vi booket på veien var også fantastiske - komfortable senger, rent sengetøy, velutstyrt bad og gratis wifi! Alt i alt vil jeg si at Risskov virkelig gir deg mer ferie for pengene dine! Hvis du ønsker å utforske nye steder eller planlegger din neste getaway - er dette definitivt stedet for deg!


Andre så også på