0 selskaper

Dag- & Nattbilletter

...

  Dag- & Nattbilletter

  Ville det ikke vært hyggelig å dra på en dagstur eller en morsom kveld med venner når helgen kommer? Eller kanskje du planlegger en tur med familien og barna, eller bare med partneren din. Hvilke ideer til ulike aktiviteter er tilgjengelige som en passende dagaktivitet? Du kan gå til Oslo, Bergen eller Trondheim, men du kan selvfølgelig også gå til en fornøyelsespark som Disneyland i Paris hvis du har mer tid. Heldigvis er det mange selskaper som tilbyr dagsturer som passer dine preferanser. Disse finner du enkelt på Internett med en fullstendig oversikt over alle alternativene som kan gjøre søket enklere.

  Å reise forbedrer helsen din

  Fra å kutte ned på stress til å redusere sjansene dine for å utvikle en hjertesykdom, helsefordelene ved å reise er enorme. Du kan sitte på en stol hele dagen på jobben: å ta noen turer for å gå vil definitivt få kroppen til å føle seg bedre. For noen mennesker er det å reise utenlands til og med en kur mot depresjon og angst. Selvfølgelig er det ikke en idiotsikker kur, men det kan hjelpe deg til å føle deg bedre, både fysisk og mentalt.

  Å reise mer vil sannsynligvis ha stor innvirkning på ditt mentale velvære, spesielt hvis du ikke er vant til å gå ut av komfortsonen. Tro meg: reis mer og legen din vil være fornøyd. Sørg for å ta kontakt med legen din, de kan anbefale noen medisiner for å følge deg på dine reiser, spesielt hvis du er på vei til regioner på kloden med potensielt farlige sykdommer.

  Å reise lar deg koble fra hverdagen

  Dette er nært knyttet til mitt forrige punkt. Vi har en tendens til å bli så fanget i hverdagen at vi noen ganger, bare ved å fortsette, kan gjøre oss selv mer skade

  enn nytte. Tar sjefen din over livet ditt? Gjør barn deg gal? Prøver foreldrene dine å få deg til å leve det livet de ønsker? Hvor lenge tror du du kan håndtere dette presset før du sprekker og alt faller fra hverandre?

  Noen ganger er det best å ta et skritt tilbake, ta et dypt pust og ta den Tower Bridge-selfien. Å reise er i fullt alvor ikke et dårlig alternativ – det er den mest naturlige måten å fremkalle følelsen av at du savner noen eller at du er savnet. Trikset er å forlate med litt forberedelse for å unngå å gjøre en feil under turen. I tillegg, hvis du flyr, bør du begynne å vurdere å bestille billetter før heller enn senere.

  Å reise gjør deg klokere

  Bli vant til å plukke opp nye ord på et annet språk hver gang du reiser, og du vil se forbedringer i hjernekapasiteten din, som Dan Roitman skrev i Huffington Post. Hvis bare dette, så begynn å bli kjent med reisesjargong. Enda mer enn "bare" språk hjelper deg med å lære om deg selv. Du kan havne i utfordrende situasjoner der du må være ressurssterk og tenke annerledes. Jeg er sikker på at du vil utvikle et nytt sett med ferdigheter som du ikke mistenkte at du hadde i deg.

  Å reise forbedrer din forståelse av andre kulturer

  Hvorfor vi reiser kan variere fra person til person, men folk som reiser utvikler alltid empati og en dypere forståelse av andre kulturer. Å være mer forståelsesfull og tolerant overfor en annen kultur enn vår er en del av det å være smartere, men jeg anser det som en fordel å reise i seg selv. Det er et sitat av Saint Augustine som sier "Verden er en bok og de som ikke reiser leser bare én side". Du kan tenke på det slik: Hvis du leser nyhetene eller ser på nyhetene på TV og ikke stiller spørsmål ved det, går du glipp av mye informasjon. Du tror kanskje det gjør deg klokere og mer bevisst på verden, men det er det stikk motsatte: det begrenser tankene dine til et unikt og partisk perspektiv.

  Jada, du føler deg sikkert komfortabel der du er, men det er bare en brøkdel av verden! Hvis du er student, dra nytte av programmer som Erasmus for å bli kjent med flere mennesker, oppleve og forstå kulturen deres. Våg å reise til regioner du har en skeptisk holdning til. Jeg vedder på at du vil ombestemme deg og innse at ikke alt er så ille i utlandet.


  Dag- & Nattbilletter

  Men hva tilbyr selskapene som tilbyr dagsturer av service? Er det enkelt å bestille og betale for en reservasjon? Hva er prisene? Er alt inkludert i prisen, eller må du betale for noe ekstra på stedet? Dette er spørsmål som andre forbrukere som allerede har tatt på dagstur kan svare på. Gjennom anmeldelser forteller de om sine erfaringer, meninger og klager. Har du noen personlige erfaringer du vil dele? Legg gjerne igjen din egen anmeldelse.

  Å reise gjør deg mer interessant

  Jeg er ikke i tvil om at du er en god samtalepartner. Når det er sagt, inkludert noen få historier fra utlandet vil sannsynligvis gi deg enda mer oppmerksomhet. Å nevne noe som de fleste ikke er kjent med, eller bringe et nytt perspektiv, er alltid en god måte å skinne i en sosial situasjon. Du trenger ikke å skrive et helt reiseessay, bare diskuter hva du har sett og hvor du har vært: Folk som er vant til hverdagen vil reise med ordene dine.

  Under reisen til Egypt dro Airbnb-verten min og jeg ut og spiste middag. Han hadde vært mange forskjellige steder, samtalen varte hele natten, og jeg kjedet meg ikke et minutt. Hvis du ennå ikke er en Airbnb-bruker, bruk denne linken for å få noen gratis kreditter og se dette innlegget om hvordan du kommer i gang. Hvem tror du folk vil høre på: han som tilbrakte ferien hjemme med hagearbeid og lest avis, eller han som tilbrakte en uke på Cuba med å kjøre en gammel amerikansk bil, svømme med delfiner og smake på deilig krydret mat? Jeg vet hvilken historie jeg vil høre om ...

  Å reise gir deg muligheten til å prøve god mat

  Når vi snakker om mat, vedder jeg på at du er en helvetes kokk og hjemmemåltidene dine er deilige. Men det er ikke noe slikt som å prøve en typisk lokal rett fra et annet land. Ikke lur deg selv til å gå til sushibutikken ved siden av: du vet ikke hva sushi smaker før du har vært i Japan. Mens du reiser, oppdager du den ekte varen og oppdager at den vanligvis er veldig annerledes enn du er vant til.

  Å spise lokal mat i et nytt land er en helt ny opplevelse. Alle smaker er forskjellige. Her er meg ute: Jeg er fransk og elsker våre lokale oppskrifter. Gjør det du. Men la oss ikke lure oss selv: Noen endringer vil være mer enn velkomne i vårt daglige kosthold. Om ikke annet fordi vi er naturlig nysgjerrige. Noen matbloggere reiser tusenvis av mil for en bestemt rett! Det minste du kan gjøre er å reise til neste region og prøve noe nytt.

  Å reise får deg til å føle deg som en eventyrer

  Til tross for at verden aldri har vært så godt forbundet som i dag, er det fortsatt steder som den gjennomsnittlige turisten ikke kjenner til. Å sette opp en liste over steder du vil besøke er ekstremt motiverende. Du har noe håndfast å gå etter. Jeg jobber for tiden med min egen bucket list, og jeg tror jeg aldri vil se slutten på det, med alle disse fantastiske reisemålene.

  Fordelen med å reise til et nytt sted er at det tvinger deg til å møte det ukjente og tenke annerledes. Du trenger ikke å gå en måned i jungelen! Hvis du bor i en storby, vil bare det å gå en tur i helgen få deg til å føle deg annerledes. Eventyr krever nyhet, så kom deg ut av komfortsonen. Det kan være skummelt, men i ettertid vil du se det som den beste avgjørelsen du noen gang har tatt!

  Reise utvider ditt (ekte) sosiale nettverk

  Tro det eller ei, sosiale nettverk var en gang som en ekte ting – i det virkelige liv. Galt, jeg vet. En av hovedgrunnene til at jeg elsker å reise er at jeg tror at det å etablere forbindelser og bygge et nettverk i utlandet er noe av det smarteste du kan gjøre i dagens verden. Noen ganger er det vanskelig å bygge et langvarig forhold til menneskene du møter i utlandet, men det betyr ikke at det ikke er verdt å møte nye mennesker!

  Ta dette eksempelet: Jeg tilbrakte fjorårets nyttårsaften i Tanzania. Jeg sov i to dager i leiligheten til en egyptisk utlending. Jeg møtte ham på Couchsurfing, en av de beste måtene å finne billig overnatting når du reiser. Nå, et år senere, inviterer denne fyren meg til bryllupet sitt i Egypt! Hvor fantastisk er det?! Noen forbindelser du får på dine reiser er overraskende sterke.