5 selskaper

Dag- & Nattbilletter

ReviewsBird

Dag- & Nattbilletter

Ville det ikke vært hyggelig å dra på en dagstur eller en morsom kveld med venner når helgen kommer? Eller kanskje du planlegger en tur med familien og barna, eller bare med partneren din. Hvilke ideer til ulike aktiviteter er tilgjengelige som en passende dagaktivitet? Du kan gå til Oslo, Bergen eller Trondheim, men du kan selvfølgelig også gå til en fornøyelsespark som Disneyland i Paris hvis du har mer tid. Heldigvis er det mange selskaper som tilbyr dagsturer som passer dine preferanser. Disse finner du enkelt på Internett med en fullstendig oversikt over alle alternativene som kan gjøre søket enklere.

Å reise forbedrer helsen din

Fra å kutte ned på stress til å redusere sjansene dine for å utvikle en hjertesykdom, helsefordelene ved å reise er enorme. Du kan sitte på en stol hele dagen på jobben: å ta noen turer for å gå vil definitivt få kroppen til å føle seg bedre. For noen mennesker er det å reise utenlands til og med en kur mot depresjon og angst. Selvfølgelig er det ikke en idiotsikker kur, men det kan hjelpe deg til å føle deg bedre, både fysisk og mentalt.

Å reise mer vil sannsynligvis ha stor innvirkning på ditt mentale velvære, spesielt hvis du ikke er vant til å gå ut av komfortsonen. Tro meg: reis mer og legen din vil være fornøyd. Sørg for å ta kontakt med legen din, de kan anbefale noen medisiner for å følge deg på dine reiser, spesielt hvis du er på vei til regioner på kloden med potensielt farlige sykdommer.

Å reise lar deg koble fra hverdagen

Dette er nært knyttet til mitt forrige punkt. Vi har en tendens til å bli så fanget i hverdagen at vi noen ganger, bare ved å fortsette, kan gjøre oss selv mer skade

enn nytte. Tar sjefen din over livet ditt? Gjør barn deg gal? Prøver foreldrene dine å få deg til å leve det livet de ønsker? Hvor lenge tror du du kan håndtere dette presset før du sprekker og alt faller fra hverandre?

Noen ganger er det best å ta et skritt tilbake, ta et dypt pust og ta den Tower Bridge-selfien. Å reise er i fullt alvor ikke et dårlig alternativ – det er den mest naturlige måten å fremkalle følelsen av at du savner noen eller at du er savnet. Trikset er å forlate med litt forberedelse for å unngå å gjøre en feil under turen. I tillegg, hvis du flyr, bør du begynne å vurdere å bestille billetter før heller enn senere.

Å reise gjør deg klokere

Bli vant til å plukke opp nye ord på et annet språk hver gang du reiser, og du vil se forbedringer i hjernekapasiteten din, som Dan Roitman skrev i Huffington Post. Hvis bare dette, så begynn å bli kjent med reisesjargong. Enda mer enn "bare" språk hjelper deg med å lære om deg selv. Du kan havne i utfordrende situasjoner der du må være ressurssterk og tenke annerledes. Jeg er sikker på at du vil utvikle et nytt sett med ferdigheter som du ikke mistenkte at du hadde i deg.

Å reise forbedrer din forståelse av andre kulturer

Hvorfor vi reiser kan variere fra person til person, men folk som reiser utvikler alltid empati og en dypere forståelse av andre kulturer. Å være mer forståelsesfull og tolerant overfor en annen kultur enn vår er en del av det å være smartere, men jeg anser det som en fordel å reise i seg selv. Det er et sitat av Saint Augustine som sier "Verden er en bok og de som ikke reiser leser bare én side". Du kan tenke på det slik: Hvis du leser nyhetene eller ser på nyhetene på TV og ikke stiller spørsmål ved det, går du glipp av mye informasjon. Du tror kanskje det gjør deg klokere og mer bevisst på verden, men det er det stikk motsatte: det begrenser tankene dine til et unikt og partisk perspektiv.

Jada, du føler deg sikkert komfortabel der du er, men det er bare en brøkdel av verden! Hvis du er student, dra nytte av programmer som Erasmus for å bli kjent med flere mennesker, oppleve og forstå kulturen deres. Våg å reise til regioner du har en skeptisk holdning til. Jeg vedder på at du vil ombestemme deg og innse at ikke alt er så ille i utlandet.