1 selskaper

Vintersport og Aktiviteter

...

  Vintersport og Aktiviteter

  Når du spør om folk foretrekker vinter- eller sommerferie, vil du legge merke til at det er mange som har vanskelig for å velge. Noen av oss elsker vintersport. og andre hater det. Noen kan ikke forestille seg en ferie uten sol, strand og varme og andre får ofte ikke nok av snø og skibakker og velger stadig en aktiv skiferie. Kanskje du er en av dem? Foretrekker du ski, slalåm eller snowboard? De fleste liker fortsatt å henge på afterski i den lokale baren. Populære alpinturer til vintersportdestinasjoner er fortsatt Norge, Østerrike, Frankrike og Sveits. Men visste du at Tsjekkia begynner også å bli mer populært?

  Kanskje du ikke er ute etter å unnslippe problemene dine. Men alle kan ha nytte av en pause fra våre vanlige dietter med alt arbeid og uten lek. Du er kanskje ikke klar over hvor mye du trenger å koble fra det alltid tilstedeværende presset ved å være tilgjengelig på telefon, e-post eller sosiale medier. En avslappende ferie er akkurat det du trenger for å fornye deg selv. I årets Virtuoso Luxe-rapport nevnte 44 prosent av de spurte dette som en grunn til at folk elsker å reise. Avslappende naturomgivelser og godt vær er vanlige ingredienser for den R&R-fokuserte turen. Men alles idé om den perfekte foryngende ferien er forskjellig. En person vil kanskje gå gjennom en regnskog. En annen kan ligge ved bassenget på et meksikansk feriested. Nok en kunne velge et velvære-tilfluktssted på fjellet.


  Vintersport og Aktiviteter

  Vintersesongen trenger ikke å være bare kald, grå og kjedelig. Det er opp til deg hva du gjør ut av det. Du kan enten klage på været mens du er hjemme, eller du kan dra nytte av snøen og gjøre det til et uforglemmelig minne.

  De fleste av oss elsket å leke i snøen da vi var små. Noen av oss ville bygge en snømann og pynte den med en fancy lue, strikket skjerf, litt kull og selvfølgelig en gulrot. Noen av oss elsket å bygge snøfestninger vi modig ville forsvare. Og noen vil ta med akebrett og løpe til akebakker. 

  Planlegg din vinterferie

  Er det på tide å ha en vinterferie? Det er lurt å begynne planlegging i forveien. Først og fremst tenk over hva du vil ut av ferien din. Hvor vil du reise, hvor vil du bo og hvilke aktiviteter du vil inkludere. Vinteraktiviteter har alltid vært populære og mange vil gjerne finne på noe i vinterferien, noe som betyr at det kan fort bli fullt på alle vinterferiested og hytter. Vær sikker på at du bestillinger overnattingssted i god tid slik at du slipper å være skuffet når alt blir fult. Priser vil også gå opp når sesongen nærmer seg.

  Invester tid og gjør research for å finne et perfekt sted å bo, enten du velger et hotell, feriested eller ønsker å leie en hytte for familien eller vennegruppen din. Sjekk ut hvilke aktiviteter og attraksjoner som er tilgjengelige på stedet du ønsker og hvilke muligheter du har. En god idé er også å sjekke lokale restauranter og dagligvarebutikker, og hvis det ikke er noen i nærheten, sørg for å ta med mat og forsyninger til oppholdet.

  Alt du trenger for å nye vinteraktiviteter

  Avhengig av hva slags aktiviteter du planlegger for, trenger du ting, som klær og utstyr. Er du interessert i ski eller snowboard bør du besøke nettbutikkersom selger alt av relevant utstyr. Det kan fort koste deg mye penger, men hvis du planlegger og kjøper det du trenger utenom sesongen, kan du finne gode tilbud og salg.

  Ikke undervurder været, sørg for å være forberedt på de kaldeste snøstormene. Skaff deg en god og varm jakke, skibukser og godt isolerte støvler som holder føttene dine varme og tørre. Ullundertøy er et must i tillegg til ulllue, skjerf og selvfølgelig hansker eller votter. Pass på at ferien ikke ender med at du blir forkjølet.

  Sist, men ikke minst, ikke alle av oss vet dette, men solen kan være ganske sterk, selv om vinteren. Det er spesielt viktig for din skitur i påskeferien. Sørg for å ta med deg en god solkrem på turen, og du vil takke deg selv senere.

  Vet du når sesongen starter og hvilket reisemål du vil velge? Tar du risikoen for å bli sittende fast i en bilkø med bilen, eller foretrekker du å reise med fly eller tog? Hvilket reisebyrå er det billigste og i hvilken periode finner du de beste tilbudene? Vi har laget en oversikt over alle reiseselskaper som tilbyr vintersportsferie. Les anmeldelser, erfaringer, meninger og klager skrevet av folk som har reist på disse turene før deg.