0 selskaper

Vintersport og Aktiviteter

...

  Vintersport og Aktiviteter

  Når du spør om folk foretrekker vinter- eller sommerferie, vil du legge merke til at det er mange som har vanskelig for å velge. Noen nøler ikke med å innrømme at de elsker vintersport. Andre hater det og vil ikke ha annen sol, strand og varme. Andre får ofte ikke nok av skibakken og velger stadig en aktiv skiferie. Kanskje du er en av dem? Foretrekker du ski, slalåm eller snowboard? De fleste liker fortsatt å henge på afterski i den lokale baren. Populære alpinturer til vintersportdestinasjoner er fortsatt Østerrike, Frankrike og Sveits. Men Tsjekkia begynner også å bli mer populært.

  Kanskje du ikke er ute etter å unnslippe problemene dine. Men alle kan ha nytte av en pause fra våre vanlige dietter med alt arbeid og uten lek. Du er kanskje ikke klar over hvor mye du trenger å koble fra det alltid tilstedeværende presset ved å være tilgjengelig på telefon, e-post eller sosiale medier. En avslappende ferie er akkurat det du trenger for å fornye deg selv. I årets Virtuoso Luxe-rapport nevnte 44 prosent av de spurte dette som en grunn til at folk elsker å reise. Avslappende naturomgivelser og godt vær er vanlige ingredienser for den R&R-fokuserte turen. Men alles idé om den perfekte foryngende ferien er forskjellig. En person vil kanskje gå gjennom en regnskog. En annen kan ligge ved bassenget på et meksikansk feriested. Nok en kunne velge et velvære-tilfluktssted på fjellet.

  Hva bør du gjøre når du er der? Ingenting egentlig. Slapp av og vær tilstede i øyeblikket. La sensasjoner som sprutende vann og varmen fra solen, sammen med lyden av bølger, lade opp batteriene. Lev fra dag til dag: fokuser på hvor du vil dra på sightseeing (hvis du bestemmer deg for å forlate stranden), hvilke aktiviteter du vil drive med (hvis noen), hva du skal spise, hvilke suvenirer du vil kjøpe. Reis hjelper sinnet og kroppen til å starte på nytt på en måte du ikke kan oppnå hjemme. Faktisk tror 86 prosent av folk at det forbedrer humøret og livssynet deres.

  Det er alltid en god grunn til å ta en tur. Det kan være en landemerkebursdag eller jubileum. En eksamen. Et bryllup - eller før bryllupsfestlighetene. Til og med en babymoon før en liten kommer. En spesiell anledning gjøres enda mer spesiell ved å feire vekk fra det hektiske tempoet i livet hjemme. Det er også en fin måte å samle familie og venner fra fjerne hjørner for å markere milepælen. Festferier gir også en varig fordel: delte minner for livet.

  Vil du ha flere grunner til at folk elsker å reise?

  Hvis du leter etter grunner til å reise, er det nå på tide å jobbe med en ekspert. Gå til vår interaktive katalog for å finne en virtuos reiserådgiver. Enhver rådgiver du velger vil gjerne snakke om fordelene ved å reise med deg, hjelpe deg med å finne ditt personlige hvorfor, og designe en reise som oppnår alt du ønsker. Hvilken av disse grunnene til at folk elsker å reise resonerer deg mest? Eller har du en annen motivator? Del gjerne tankene dine!


  Vintersport og Aktiviteter

  Men når starter sesongen? Og hvilket reisemål bør du velge? Tar du risikoen for å bli sittende fast i en bilkø med bilen, eller foretrekker du å reise med fly eller tog? Hvilket reisebyrå er det billigste og i hvilken periode finner du de beste tilbudene? Vi har laget en oversikt over alle reiseselskaper som tilbyr vintersportsferie. Les anmeldelser, erfaringer, meninger og klager skrevet av folk som har reist på disse turene før deg.

  Vi mener at det ikke skal være vanskelig å reise rundt i verden: det er faktisk noe alle burde kunne gjøre minst én gang i livet. Enten du velger å bruke noen år eller bare noen måneder på å reise denne vakre planeten, er det viktig å se hva som finnes der ute. Det er opp til deg å gjøre drømmen til virkelighet og ta det første steget. Start TripPlanner for å sette sammen og prissette din ideelle rute. Ikke sikker på hvor du skal begynne? Du kan alltid ringe en av våre reisekonsulenter og få gratis råd!

  Reise åpner øynene dine.

  Hvis du er åpen og villig, vil reise gjøre deg til et utrolig mer godt avrundet menneske. Og det er egentlig målet, er det ikke? Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, sjekk ut vår Around the World-planleggingsguide. Alle utfordringene og mulighetene som reiser ligger for dine føtter vil hjelpe deg å oppdage hvem du er på en måte som bare er mulig underveis.

  Reise gir meningsfulle forhold

  Mennesker du møter mens du er på farten, blir noen av de mest verdsatte navnene på kontaktlisten din. De vil være steder på kartet å besøke senere. Disse menneskene gir deg et glimt utenfor hjembyens vennekrets og tvinger deg til å anta nye og forfriskende perspektiver og til slutt innse at alle er like. Noen ganger er det bare langt hjemmefra du innser at du har ferdigheter du aldri har brukt. Det er reiser som bringer dem til overflaten og får deg til å smile, glad for å ha nådd toppen av fjellet, eller krysset en kløft eller hjulpet en landsbyboer med å rydde opp etter en storm, eller til og med vellykket bestilt et måltid på en kinesisk restaurant på landet.

  Nye språk

  Det er noe tilfredsstillende med å kunne slenge noen greske ord rundt seg, vite hvordan man sier takk på thai, trekke frem den lange sovende spansken for å bestille rom i Santiago, eller bare høre en språk du ikke visste eksisterte bare noen uker før.