Nordic Choice Hotels Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nordic Choice Hotels

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cristal
Jeg hadde nylig gleden av å bo på Nordic Choice Hotels, og jeg må si at jeg var imponert over oppholdet mitt. Hotellet hadde en svært fleksibel bestillingsprosess som gjorde det mulig for meg å res...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk hotellopplevelse hos Nordic Choice Hotels!

  Jeg hadde nylig gleden av å bo på Nordic Choice Hotels, og jeg må si at jeg var imponert over oppholdet mitt. Hotellet hadde en svært fleksibel bestillingsprosess som gjorde det mulig for meg å reservere rommet mitt med full trygghet om at skulle planene mine endre seg, kunne jeg avbestille uten bekymring. Da jeg ankom hotellet ble jeg møtt av et fantastisk personale som ga meg en varm velkomst og hjalp meg med alt jeg trengte under oppholdet mitt. Rommet mitt var rent og ryddig med alle nødvendige fasiliteter inkludert gratis Wi-Fi. En ting som virkelig skilte Nordic Choice Hotels fra mange andre hotellkjeder var kvaliteten på maten deres. Jeg prøvde både frokostbuffeten i restauranten og de forskjellige rettene til lunsj og middag, og jeg kan ærlig si at maten var utmerket! Personalet på restauranten viste også stor profesjonalitet ved å gi gode anbefalinger på hva man burde prøve. Alt i alt ville jeg definitivt anbefale Nordic Choice Hotels til hvem som helst som ønsker et behagelig opphold med førsteklasses fasiliteter samt service fra ett hyggelig personale. Jeg ser frem mot å besøke dem igjen under min neste reise!


Andre så også på