Shopping4net Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Shopping4net

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Anabel
Jeg har nylig kjøpt en rekke produkter fra Shopping4net og jeg er strålende fornøyd med min erfaring. Jeg fant det veldig enkelt å navigere nettsiden deres, og produktene var kategorisert på en log...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Shopping4net - Fornøyde Kunden!

  Jeg har nylig kjøpt en rekke produkter fra Shopping4net og jeg er strålende fornøyd med min erfaring. Jeg fant det veldig enkelt å navigere nettsiden deres, og produktene var kategorisert på en logisk måte som gjorde det lett for meg å finne akkurat hva jeg lette etter. Prisene var også rimelige sammenlignet med andre nettbutikker for samme produkter, noe som betyr at jeg har fått mye valuta for pengene mine. Frakten skjedde også raskt og problemfritt innen den angitte tidsrammen. Kundeservicen var også veldig hjelpsom når jeg trengte assistanse i løpet av bestillingsprosessen. De svarte raskt og klarte å besvare alle spørsmålene mine på en profesjonell måte. Alt i alt er Shopping4net definitivt et sted jeg vil handle igjen uten å nøle, da de tilbyr gode priser på et bredt utvalg av produkter kombinert med førsteklasses kundeservice.


Andre så også på