Ateljé Margaretha Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ateljé Margaretha

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hortense Brown
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på nettbutikken til Ateljé Margaretha! Jeg var på utkikk etter broderitråd og broderimønstre, og de hadde et stort utvalg fra mange kjente leverandør...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske produkter, god kundeservice! Title: En positiv shoppingopplevelse hos Ateljé Margaretha

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på nettbutikken til Ateljé Margaretha! Jeg var på utkikk etter broderitråd og broderimønstre, og de hadde et stort utvalg fra mange kjente leverandører til svært fornuftige priser. Det jeg satte pris på mest var deres trygge levering og sikker betaling. Det gjorde det veldig enkelt å bestille uten noe bekymring. Leveringen kom raskt og alt ankom i perfekt stand. Jeg ble også imponert over kundeservicen, da jeg måtte kontakte dem for noen spørsmål jeg hadde om produktene. De svarte umiddelbart og ga meg all den informasjonen jeg trengte. Til slutt vil jeg si at broderiet mitt ser fantastisk ut, takket være de høykvalitets trådene jeg fikk fra Ateljé Margaretha.


Andre så også på