Ateljé Margaretha

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 6

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Ateljé Margaretha

Introduksjon

Ateljé Margaretha er en nettbutikk som spesialiserer seg på broderier av alle typer. Med et stort utvalg av broderier fra velkjente leverandører som Cewec, Dimensions, Duftin, Svarta fåret, og Permin, er det ingen tvil om at Ateljé Margaretha er den største i Norge på dette området. Enten du er en erfaren broderist eller en nybegynner, vil du finne alt du trenger for å utforske denne kreative håndverksformen hos Ateljé Margaretha.

Utvalg av broderier

Hos Ateljé Margaretha finner du et bredt spekter av broderier. Fra duker og løpere til puter, bilder, kort og mer, kan du være sikker på å finne et design som passer dine ønsker og behov. Butikken tilbyr også mange forskjellige motiver, inkludert dåp, bryllup, dyr, natur, og høytider som påske og jul. Uansett hva du har lyst til å brodere, vil du finne inspirasjon og det nødvendige utstyret hos Ateljé Margaretha.

«Broderi er kunst laget med nål og tråd.» - Karen Nicol

Design selv-avdeling

Hvis du liker å være ekstra kreativ, bør du sjekke ut Ateljé Margarethas "Design selv"-avdeling. Her kan du la fantasien løpe løpsk og lage dine egne unike broderimønstre. Med et utvalg av ulike motiver og verktøy, kan du skape broderier som er helt unike og personlige. Denne avdelingen gir deg friheten til å uttrykke din kreativitet og skape noe som virkelig skiller seg ut.

Tilbehør og spenner

For å fullføre broderiprosjektet ditt, trenger du også riktig tilbehør. Hos Ateljé Margaretha finner du et variert utvalg av beslag, rammer, vev og mye mer. Dette tilbehøret vil ikke bare hjelpe deg med å fullføre og vise frem broderiet ditt på best mulig måte, det vil også gi deg muligheten til å legge til ekstra detaljer og personlig preg på arbeidet ditt.

«Broderi er stille meditasjon.» - Jill Gordon

Club Margaretha

Noen ganger vil du ha litt ekstra inspirasjon og fordeler når det gjelder brodering. I så fall er det å bli medlem av Ateljé Margarethas håndarbeidsklubb, Club Margaretha, det beste alternativet. Med over 40 000 medlemmer er dette en av Nordens mest populære håndarbeidsklubber. Medlemskapet gir deg tilgang til broderimønstre og garn til svært gode priser, samt rimeligere tilbehør og spennende klubbtilbud. Hvis du er en ekte broderielsker, bør du ikke gå glipp av muligheten til å bli med i denne klubben.

Kundetjeneste og trygg handel

Ateljé Margaretha setter kundene først og garanterer en trygg handelsopplevelse. Butikken tilbyr enkle og sikre betalingsalternativer, og du kan føle deg trygg på at personopplysningene dine blir behandlet på en konfidensiell måte. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er den vennlige kundetjenesten tilgjengelig for å hjelpe deg. Du kan kontakte dem via telefon eller e-post, og du vil få en rask og profesjonell respons.

Konklusjon

Ateljé Margaretha er det ultimate stedet for alle broderientsiaster. Med et bredt utvalg av broderier, inkludert muligheten til å lage dine egne design, vil du finne alt du trenger for å utforske denne vakre håndverksformen. Medlemskap i Club Margaretha gir deg enda flere fordeler og inspirasjon. Uansett om du er en erfaren broderist eller en nybegynner, vil du elske å handle hos Ateljé Margaretha og oppleve den fantastiske verdenen av broderi.

Vennligst legg igjen en anmeldelse nedenfor for å dele din erfaring med Ateljé Margaretha-håndarbeidsentusiaster som deg selv. Vi ønsker å høre dine tanker og meninger!

Skriv en anmeldelse

Vennligst skriv en anmeldelse om din opplevelse med Ateljé Margaretha. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding og ser frem til å høre fra deg!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Hortense Brown 1 år siden
9
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på nettbutikken til Ateljé Margaretha! Jeg var på utkikk etter broderitråd og broderimønstre, og de hadde et stort utvalg fra mange kjente lev...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastiske produkter, god kundeservice! Title: En positiv shoppingopplevelse hos Ateljé Margaretha

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på nettbutikken til Ateljé Margaretha! Jeg var på utkikk etter broderitråd og broderimønstre, og de hadde et stort utvalg fra mange kjente leverandører til svært fornuftige priser. Det jeg satte pris på mest var deres trygge levering og sikker betaling. Det gjorde det veldig enkelt å bestille uten noe bekymring. Leveringen kom raskt og alt ankom i perfekt stand. Jeg ble også imponert over kundeservicen, da jeg måtte kontakte dem for noen spørsmål jeg hadde om produktene. De svarte umiddelbart og ga meg all den informasjonen jeg trengte. Til slutt vil jeg si at broderiet mitt ser fantastisk ut, takket være de høykvalitets trådene jeg fikk fra Ateljé Margaretha.

H
Hortense Brown 1 år siden
10
Bestille
10
Service
10
Pris
6
Levering
9
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!