Ateljé Margaretha

Alle anmeldelser

Ateljé Margaretha

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Ateljé Margaretha

Er du glad i å drive med håndarbeid? Leter du kanskje etter den perfekte nettbutikken for alt du trenger til ditt neste strikke- eller broderiprosjekt? Det finnes flere nettbutikker som fokuserer på dette området i dag, og Ateljé Margaretha er en av disse. Men når du skal handle fra en nettbutikk for aller første gang er det lurt å forsikre seg om at forhandleren du vurderer både er trygg og pålitelig. Her på denne siden hjelper vi deg med å finne frem til de beste nettbutikkene ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av forhandleren!

Om Ateljé Margaretha
Ateljé Margaretha er i dag en nettbutikk med fokus på håndarbeidsutstyr og tilbehør. Selskapet ble etablert allerede i 1959, og har siden den tid komt på banen i alle de Skandinaviske landene i tillegg til Finland, Tyskland og Østerrike. Ateljé Margaretha er et søsterselskap til Knittingroom som i følge selskapet selv er en av Nordens ledende forhandlere innen strikking og hekling. Ateljé Margaretha har også en egen håndarbeidsklubb som ble startet i 1989 kalt Club Margaretha. Selskapet ble startet som et postordreselskap som fikk inn bestillinger via kataloger, men i dag har de en godt etablert nettbutikk. 

Produkter og tjenester av Ateljé Margaretha
Nettbutikken har et relativt bredt sortiment når det kommer til hobby, håndarbeidsutstyr og tilbehør. Du finner for eksempel en rekke ulike broderimotiver og alle produkter du trenger for dette. I tillegg kan du også handle ulike garn, strikkepinner, hekleoppskrifter, maling, rammer mm. Du kan også designe dine egne broderingsmotiv slik at du for eksempel kan gi noen en svært personlig gave. I tillegg til nettbutikken har selskapet også en fysisk butikk som er lokalisert i Halden. Når du handler hos Ateljé Margaretha har de en beløpsgrense på minimum 200kr. Dette vil si at ordren din ikke vil bli sendt før totalbeløpet overstiger denne summen. Alle prisene på nettsiden inkluderer merverdiavgiftenpå 25%. For alle ordrer vil det påbeløpe en ekspedisjons- og fraktavgift på 65kr, men de tilbyr også gratis frakt på alle ordrer som overstiger et totalbeløp på 699kr. Selskapet er også Trygg e-handel sertifisert, noe som vil si at de føler visse regler og retningslinjer for varehandel via nett, og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker på en forsvarlig måte. På nettsiden har de også en egen side for salgsartikler der du finner alle varer som er nedsatt i pris, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om Ateljé Margaretha
Har du handlet varer fra Ateljé Margaretha? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om hele kjøpsopplevelsen. Si gjerne litt om selve produktet, leveringstiden, kundeservicen, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne de aller beste nettbutikkene!