Superkul Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Superkul

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Huels
Jeg nylig kjøpte noen festdekorasjoner og kostymer fra Superkul, og jeg må si at jeg ble imponert over utvalget deres! De har virkelig alt man kunne tenke seg når det kommer til å dekorere eller kl...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Alt-i-ett butikk for kostymer og dekorasjon

  Jeg nylig kjøpte noen festdekorasjoner og kostymer fra Superkul, og jeg må si at jeg ble imponert over utvalget deres! De har virkelig alt man kunne tenke seg når det kommer til å dekorere eller kle seg ut til en festlig anledning. Ikke bare var utvalget stort, men alle produktene var av høy kvalitet og priset veldig godt. Jeg følte meg trygg på at jeg fikk valuta for pengene mine. Det beste med Superkul er likevel hvor raskt leveringstiden deres er. Produktene mine kom i posten allerede dagen etter at jeg bestilte dem – det kan man virkelig ikke klage på! Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse med Superkul, og vil definitivt handle der igjen neste gang jeg trenger noe til en fest!


Andre så også på