Superkul

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 8
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Superkul

En fest er ikke det samme uten noe festutstyr for å få i gang festen og bringe gjestene i humør. Superkul er en av festbutikkene der du finner alle slags festnødvendigheter og tilbehør. Men hvordan vil kvaliteten på denne butikkens produkter være? Vil deres utstyr vare hele festen og kanskje den neste? Hvor gøy vil selskapsspillene deres være? Vil leveringstjenesten levere dine servietter, servise og fyllposer før festen starter? Og hvordan vil kundeservicen til Superkul hjelpe deg når det er noe galt med ordren din? Kun festmakere som har brukt rekvisita fra Superkul kan fortelle deg mer om denne festbutikken. Disse kundevurderingene inkludert deres kommentarer, erfaringer, vurderinger og kommentarer kan hjelpe deg med å avgjøre om Superkul er den beste festbutikken for deg

Om Superkul

Superkul.no AS er en 100% norsk nettbutikk med lager i Sarpsborg. Herfra sender de alle sine bestillinger. Med tanke på at Superkul vi er basert i Norge betyr det at du slipper ekstra utgifter som toll og moms, noe du ofte må betale ved mottak av pakker bestilt fra utlandet. Superkul hever å ha rask levering! Superkul sitt lager ligger i Sarpsborg som er rundt 1 time utenfor Oslo. De har til sammen over 30 000 forskjellige produkter og alt er på lager. Dette sikrer deg en rask levering. Det er mulig å hente pakken på deres lager for enda raskere mottak av dine varer og dette velger du i kassen om du ønsker. Det er en norsk nettbutikk, med lager i Norge.

Produkter hos Superkul

Superkul er en tema- og festbutikk. De kan finne alle slags tilbehør som kan gjøre festen til en skikkelig bra fest. Det spiller ingen rolle om festen er bursdag, bryllup, jubileum, barnefest, halloweenfest eller babyshower. Superkul har noe for enhver fest. Det er en del av festposer og fyllstoffer. Der kan du finne festposer, festgodteri, festesker og gavekopper. Deres utvalg av dekorasjoner består av hengende dekorasjoner, scenesettere, girlandere, ballonger og personlige bannere. Noen av disse dekorasjonene er oppblåsbare. En fest inkluderer ofte en slags catering. Det har Party Pieces også tenkt på. Festtallerkener, servietter, bestikk, servise, stearinlys, kaketilbehør, kopper og glass finnes i butikken. Og så er det noen andre viktige fester. Disse nødvendighetene er hatter, kostymer, kaker, helium, baketilbehør, blåsere og poppers. Festrekvisita som tilbys av denne butikken kan bestilles via festbutikkens hjemmeside. Bare velg ballongene og andre festartikler du vil ha, og legg inn en bestilling. Så snart betalingen er fullført, sender leveringstjenesten koppene og glassene direkte hjem til deg, eller du kan hente det selv. Lynrask Levering fra Kr 49,- er noe de påstår å levere, samt gratis frakt fra Kr 999,- og 100% Prisgaranti. De har også 365 Dagers Bytterett. Hos nettbutikken finner du også et stort utvalg av merker som inkluderer ABBA, AC/DC, Addams familie, Ahlgrens Biler, Alma, Amy Winehouse, Sinte fugler, Anne Stokes, Anthon Berg, Arizona, Arsenal, Assassins Creed, Astra, Akt II, Aladdin, Alice i Eventyrland, Askepott, Tilbake til fremtiden, Baileys, Barbie, Barratt, Bassetts og mange flere.

Erfaringer med Superkul

Har du noen gang bestilt noe på superkuls nettside? Da er du den rette festmakeren til å fortelle oss mer om denne festbutikken. Hvor enkelt var det å velge ballonger og konfetti via nettsiden deres? Hvordan håndterte superkul dine forespørsler? Måtte du vente lenge på at festutstyret ble levert? Og hvordan svarte deres kundeservice på dine spørsmål og problemer? Legg til din egen anmeldelse og fortell oss hva ditt inntrykk av denne festbutikken egentlig er. Takk for at du tar deg tid!

Informasjon

Grålumveien 4-6
1718 Greaker
Grålumveien 4-6
Norge
kunde@superkul.no
69705010

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Huels 2 år siden
7.5
Jeg nylig kjøpte noen festdekorasjoner og kostymer fra Superkul, og jeg må si at jeg ble imponert over utvalget deres! De har virkelig alt man kunne tenke seg når det kommer til å dekorere e...

Alle anmeldelser ( 1 )

Alt-i-ett butikk for kostymer og dekorasjon

Jeg nylig kjøpte noen festdekorasjoner og kostymer fra Superkul, og jeg må si at jeg ble imponert over utvalget deres! De har virkelig alt man kunne tenke seg når det kommer til å dekorere eller kle seg ut til en festlig anledning. Ikke bare var utvalget stort, men alle produktene var av høy kvalitet og priset veldig godt. Jeg følte meg trygg på at jeg fikk valuta for pengene mine. Det beste med Superkul er likevel hvor raskt leveringstiden deres er. Produktene mine kom i posten allerede dagen etter at jeg bestilte dem – det kan man virkelig ikke klage på! Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse med Superkul, og vil definitivt handle der igjen neste gang jeg trenger noe til en fest!

H
Huels 2 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!