Lagerpriser

Alle anmeldelser

Lagerpriser

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lagerpriser

Ønsker du å oppgradere uteområdet? leter du etter produkter til hage eller hobby? Nå har det aldri vært enklere å finne alt du trenger på nett og Lagerpriser er en nettbutikk innen dette segmentet. Men hvordan kan du vite om en forhandler er trygg og pålitelig før du har benyttet deg av de? Her på denne siden hjelper vi deg med dette! Her kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av de ulike nettbutikkene, slik at det er enkelt for deg å finne frem til de beste alternativene!

Om Lagerpriser
Lagerpriser drives av firmaet Lagerpriser.no AS, et selskap som har eksistert på nett siden 2018. Den norske nettbutikken har et sortiment med fokus på hobby og utemiljø, i tillegg til diverse andre produkter. Selskapets varelager ligger i Stavanger og alle varene deres sendes derfra. Lagerpriser ønsker å tilby et stort utvalg av varer innen sitt segment til lave og rimelige priser og alle produktene som vises på nettsiden er lagerførte produkter klare til bestilling. 

Produkter og tjenester av Lagerpriser
Lagerpriser fører en rekke varer innen ulike produktkategorier som hengekøye, bålpanne, utemiljø, sport og fritid. Du kan forvente å finne produkter som refleksbånd, badebaljer, campingtelt og hengestoler. Når du handler fra Lagerpriser kan du forvente en leveringstid på 1-3 virkedager og en fraktpris på 69kr på pakker opptil 2 kg. Etter dette vil fraktprisen bli beregnet etter vekten på pakken. Dersom pakken din ankommer sitt hentested men du ikke henter den vil du måtte betale en avgift på 249kr. Lagerpriser følger den norske angrerettloven på 14 dager, dette vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Du har også 2 års reklamasjonsrett på alle varer. Nettbutikken er også Trygg e-handel sertifisert, en sertifisering som innebærer at selskapet følger gitte regler og retningslinjer for varesalg via nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en ansvarlig måte. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften på 25%, og det vil heller ikke påbeløpe noen ekstra avgift for toll. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du gå til ukens tilbud på nettsiden, melde deg på nyhetsbrevet deres eller også se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Dersom du velger å handle fra denne nettbutikken kan du benytte deg av enten kortbetaling, fakturabetaling eller overføring via Vipps. 

Komplimenter, klager og tips om Lagerpriser
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring dersom du har handlet fra Lagerpriser. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til ventet tid? Produktet - stod produktet til forventningene? Servicen - var du i kontakt med deres kundeserviceavdeling? Kvaliteten eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.