Strikkeplassen.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Strikkeplassen.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Y
Yvette Ernser
Jeg er helt forelsket i Strikkeplassen.no! Deres enorme utvalg av garn og tilbehør gjorde det vanskelig å velge hvor jeg skulle begynne. Jeg endte opp med noen nøster med DROPS-garn, som jeg har øn...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Strikking på nett har aldri vært enklere - Min anmeldelse av Strikkeplassen.no

  Jeg er helt forelsket i Strikkeplassen.no! Deres enorme utvalg av garn og tilbehør gjorde det vanskelig å velge hvor jeg skulle begynne. Jeg endte opp med noen nøster med DROPS-garn, som jeg har ønsket meg lenge. Frakten var veldig rask, så jeg fikk produktene mine innen kort tid etter bestillingen. Garnkvaliteten overrasket meg positivt - det føles mykt og deilig mot huden min mens jeg strikker videre på prosjektet mitt. Alt i alt var dette en flott opplevelse for meg siden Strikkeplassen.no også hadde gode priser sammenlignet med andre nettbutikker. Jeg setter pris på at denne butikken lar oss strikke-entusiaster finner alle favorittproduktene våre samlet et sted! Takk igjen Strikkeplassen.no for den utmerkede kundeservicen deres.


Andre så også på