Glimja Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Glimja

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

U
Upton
Jeg ønsker å dele min erfaring med Glimja, og det var virkelig en fantastisk opplevelse! Deres utvalg av naturlige helse- og skjønnhetsprodukter er nøye kuratert og av høy kvalitet. Jeg likte spesi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Eksepsjonell service & høy kvalitetsprodukter

  Jeg ønsker å dele min erfaring med Glimja, og det var virkelig en fantastisk opplevelse! Deres utvalg av naturlige helse- og skjønnhetsprodukter er nøye kuratert og av høy kvalitet. Jeg likte spesielt godt deres enkle tilnærming til sunn livsstil, som gjør at alle kan følge den uten å bruke for mye tid eller penger. Jeg var imponert over hvor raskt produktene mine ble sendt og mottatt etter bestillingen min. De kom i en fin pakke med omsorgsfull emballasje. Produktene jeg kjøpte fra dem har gitt meg resultater på kort tid, noe som viser hvor effektive de er. En annen ting jeg setter pris på ved Glimja er deres gode kundeservice. Ikke bare svarte de raskt på spørsmålene mine om produktene sine, men også ga de nyttige tips og anbefalinger. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Glimja til alle som leter etter naturlige produkter for å fremme sin generelle velvære!


Andre så også på