iHerb

Alle anmeldelser

iHerb

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

iHerb

Ser du etter en nettbutikk der du kan handle alt du trenger av helse- og kosttilskuddprodukter? Dette er et segment som stadig blir mer populært, noe som gjør at vi får flere og flere butikker som fører varer innen denne produktkategorien. iHerb er en slik nettbutikk, men hvordan vet du om de er til å stole på før du handler fra dem? Her på ReviewsBird kan du lese om tidligere kunder sine erfaringer med denne nettbutikken før du velger om du ønsker å benytte deg av dem.

Om iHerb
iHerb er et amerikansk selskap som selger kosttilskudd og andre helseprodukter på nett. Virksomheten ble opprettet i 1996 av Ray Faraee og har sitt hovedkontor i Moreno Valley i den amerikanske staten California. I følge selskapet selv har de siden stiftelsen vært på et oppdrag for å gjøre helseprodukter tilgjengelig for alle og til den beste og mest konkurransedyktige prisen. På nettsiden deres hevder selskapet å ha over 11 millioner aktive kunder spredt over mer enn 185 ulike land. Selskapet har per i dag mer enn 4000 ansatte.

Produkter og tjenester om iHerb
iHerb sine produkter består hovedsakelig av kosttilskudd og andre helseprodukter. Kosttilskudd er en konsentrert form av ulike vitaminer og mineraler som kroppen vår trenger. Vanligvis får vi i oss disse vitaminene og mineralene gjennom det vi spiser og drikker, men noen sliter med å få i seg nok av alle. De som ikke får i seg nok kan bruke disse supplementene for å sørge for at kroppen får det den trenger. I tillegg til kosttilskudd og helseprodukter så selger iHerb også varer som faller mer under kategorien kosmetikk. Du finner blant annet både såper, hårprodukter, hudpleieprodukter, sminke og annet tilbehør. De selger også forskjellige matvarer som te, krydder og kokosolje. Sortimentet deres består også av både kosttilskudd til dyr og dyremat. Når du handler fra iHerb har du automatisk 30 dager bytterett på alle produktene deres så lenge de fremstår som uåpnet og i originalemballasjen. Du kan velge å betale ordren din gjennom de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard, men også nyere metoder som PayPal. For mer informasjon og inspirasjon om produktene deres så kan du også finne dem på sosiale medier som Facebook, Twitter og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om iHerb
Har du handlet kosttilskudd eller andre produkter fra iHerb? Eller har du noen andre erfaringer med selskapet? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og mest pålitelige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring. Fortell gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten, kundeservicen eller annet som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra dette selskapet. Din vurdering er svært verdifull når det kommer til å avgjøre om et selskap både er trygt og pålitelig. Husk at du også kan bruke denne portalen for å forsikre deg om at et selskap er troverdig dersom du vurderer å handle fra en nettbutikk du aldri har benyttet deg av!