Lectinect Mage

Alle anmeldelser

Lectinect Mage

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Lectinect Mage

Mageproblemer er noe de fleste av oss har opplevd, og det er svært vanlig å ha mageproblemer som varer. Er du på jakt etter et kosttilskudd som kan hjelpe deg med å bli kvitt mageproblemene? Det finnes en rekke slike alternativer og Lectinect Mage er et av disse. Men når det kommer til kosttilskudd er det viktig å gjøre de rette undersøkelsene slik at du kan være sikker på at du velger en trygg og pålitelig forhandler av et produkt som faktisk virker. Her kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med Lectinect Mage før du bestemmer deg for om dette er et produkt for deg.

Om Lectinect Mage
Lectinect AS ble grunnlagt i Bergen i 2000 av blant annet Professoren Ian F. Pryme. I følge selskapet selv er Pryme en av Europas fremste forskere innen Lektiner og at han fremdeles fungerer som selskapets viktigste rådgiver også i dag. Lectinect var selskapets aller første produkt og kom på markedet i 2007. De hevder at deres mål er at kundene skal oppleve at leverer både trygghet og kvalitet gjennom kontrollerte råvarer som planter og bær. 

Produkter og tjenester av Lectinect Mage
Lectinect selger en rekke ulike kosttilskudd som er basert på naturlige råvarer. Kosttilskudd er produkter som er ment å supplere næringstoffer og vitaminer som vi ikke får nok av gjennom kostholdet vårt. Lectinects produkter er også egnet for vegetarianere og veganere. De første og mest populære produktet deres er Lectinect Mage som er ment til å hjelpe fordøyelsessystemet og bli kvitt ubehag som hard, løs og urolig mage. Produkter inneholder en kombinasjon av kalsium og hyllebær. Når du handler Lectinect Mage oppretter du et abonnement uten bindingstid som du betaler via faktura som kommer med hver sending. Du vil motta faste forsendelses fraktfritt hver fjerde måned. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften, og siden varene sendes fra Norge vil det ikke komme noen ekstra avgift for toll. For å opprette et abonnement hos dette selskapet må du være fylt 18 år eller ha en skriftlig tillatelse fra dine foresatte. Leveringstiden ligger på mellom 2-5 virkedager, og da produktene som bli sendt i ettertid er identiske har du kun returrett på den første forsendelsen du mottar. Lectinect er også Trygg e-handel sertifisert, en sertifisering som blir gitt til nettbutikker som følger gitte regler og retningslinjer for varesalg over nett, og kan vise at de ivaretar forbrukeres rettigheter på en forsvarlig måte. Når du oppretter et abonnement for Lectinect Mage blir du automatisk medlem av deres kundeklubb som gir deg fri frakt og tilgang til enkelt medlemstilbud.

Komplimenter, klager og tips om Lectinect Mage
Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du noen erfaringer med Lectinect Mage? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du forteller litt om produktet, om du merket noen effekt av kosttilskuddet, leveringstiden, servicen eller annet du ser på som relevant for andre som vurderer å benytte seg av dette produktet eller forhandleren.