Lectinect Mage

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 2
Service 4
Pris 2
Levering 2

Totalt

2.5
100% vil kjøpe her igjen

Lectinect Mage

Mageproblemer

er noe de fleste av oss har opplevd, og det er svært vanlig å ha mageproblemer som varer. Er du på jakt etter et kosttilskudd som kan hjelpe deg med å bli kvitt mageproblemene? Det finnes en rekke slike alternativer og Lectinect Mage er et av disse. Men når det kommer til kosttilskudd er det viktig å gjøre de rette undersøkelsene slik at du kan være sikker på at du velger en trygg og pålitelig forhandler av et produkt som faktisk virker. Her kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med Lectinect Mage før du bestemmer deg for om dette er et produkt for deg.

Om Lectinect Mage

Lectinect AS ble grunnlagt i Bergen i 2000 av blant annet Professoren Ian F. Pryme. I følge selskapet selv er Pryme en av Europas fremste forskere innen Lektiner og at han fremdeles fungerer som selskapets viktigste rådgiver også i dag. Lectinect var selskapets aller første produkt og kom på markedet i 2007. De hevder at deres mål er at kundene skal oppleve at leverer både trygghet og kvalitet gjennom kontrollerte råvarer som planter og bær.

Produkter og tjenester av Lectinect Mage

Lectinect selger en rekke ulike kosttilskudd som er basert på naturlige råvarer. Kosttilskudd er produkter som er ment å supplere næringstoffer og vitaminer som vi ikke får nok av gjennom kostholdet vårt. Lectinects produkter er også egnet for vegetarianere og veganere. De første og mest populære produktet deres er Lectinect Mage som er ment til å hjelpe fordøyelsessystemet og bli kvitt ubehag som hard, løs og urolig mage. Produkter inneholder en kombinasjon av kalsium og hyllebær. Når du handler Lectinect Mage oppretter du et abonnement uten bindingstid som du betaler via faktura som kommer med hver sending. Du vil motta faste forsendelses fraktfritt hver fjerde måned. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften, og siden varene sendes fra Norge vil det ikke komme noen ekstra avgift for toll. For å opprette et abonnement hos dette selskapet må du være fylt 18 år eller ha en skriftlig tillatelse fra dine foresatte. Leveringstiden ligger på mellom 2-5 virkedager, og da produktene som bli sendt i ettertid er identiske har du kun returrett på den første forsendelsen du mottar. Lectinect er også Trygg e-handel sertifisert, en sertifisering som blir gitt til nettbutikker som følger gitte regler og retningslinjer for varesalg over nett, og kan vise at de ivaretar forbrukeres rettigheter på en forsvarlig måte. Når du oppretter et abonnement for Lectinect Mage blir du automatisk medlem av deres kundeklubb som gir deg fri frakt og tilgang til enkelt medlemstilbud.

Komplimenter, klager og tips om Lectinect Mage

Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du noen erfaringer med Lectinect Mage? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du forteller litt om produktet, om du merket noen effekt av kosttilskuddet, leveringstiden, servicen eller annet du ser på som relevant for andre som vurderer å benytte seg av dette produktet eller forhandleren.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Harald Volden 1 år siden
2.5
Styr unna, Lectinect driver med abonnement scam og selger medisiner som innholder 99% sukkerfyll eller enda farligere plastikkfyll som kan forårsake blodpropp!!

Hvis du har ska...

Alle anmeldelser ( 1 )

Lectinect K2 Superior

Styr unna, Lectinect driver med abonnement scam og selger medisiner som innholder 99% sukkerfyll eller enda farligere plastikkfyll som kan forårsake blodpropp!!

Hvis du har skaffet deg "gratis" prøve enten via telefonselger fra Lectinect, eller via deres nettside, vær obs på at Lectinect ikke opprettholder sine egne avtaler, etter 4 måneder du har mottatt din prøve, sender de inkassovarsel på 900kr, ja du får ikke faktura, inkassovarsel, mange er forvirret men leser du nøye igjennom rottet på nettsiden til Lectinect, er det skrevet at ved godkjenning på prøve produkter, er du automatisk satt opp på et livstids abonnement som er vanskelig og avskaffe.

Lectinect sitt kundeservice er ufor skammelig dårligt, de er mer interessert og legge på telefonen en og si opp abonnementet, de svarer heller ikke på emailer du sender.

Lectinect er faktisk en del av et større Afrikansk konsern som driver flere divisjoner i Europa med scam og pyramidesalgs taktiker, hver divisjon kjøper inn produkter for og selge videre til kunder eller mindre selgere, det er typisk parasit selskap som henger seg på uskyldige mennesker.

Lectinect sitt moderselskap er under stor investigering i Spania for scam og andre ulovlige operasjoner, anbefaler og styre unna og sjekk ALLTID med legen din med legemidler fra ukjente plasser, og aldri kjøp legemidler utenom statlige godkjente apoteker!

H
Harald Volden 1 år siden
2
Bestille
4
Service
2
Pris
2
Levering
2.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!