Lectinect Mage Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lectinect Mage

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Harald Volden
Styr unna, Lectinect driver med abonnement scam og selger medisiner som innholder 99% sukkerfyll eller enda farligere plastikkfyll som kan forårsake blodpropp!! Hvis du har skaffet deg "gr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lectinect K2 Superior

  Styr unna, Lectinect driver med abonnement scam og selger medisiner som innholder 99% sukkerfyll eller enda farligere plastikkfyll som kan forårsake blodpropp!!

  Hvis du har skaffet deg "gratis" prøve enten via telefonselger fra Lectinect, eller via deres nettside, vær obs på at Lectinect ikke opprettholder sine egne avtaler, etter 4 måneder du har mottatt din prøve, sender de inkassovarsel på 900kr, ja du får ikke faktura, inkassovarsel, mange er forvirret men leser du nøye igjennom rottet på nettsiden til Lectinect, er det skrevet at ved godkjenning på prøve produkter, er du automatisk satt opp på et livstids abonnement som er vanskelig og avskaffe.

  Lectinect sitt kundeservice er ufor skammelig dårligt, de er mer interessert og legge på telefonen en og si opp abonnementet, de svarer heller ikke på emailer du sender.

  Lectinect er faktisk en del av et større Afrikansk konsern som driver flere divisjoner i Europa med scam og pyramidesalgs taktiker, hver divisjon kjøper inn produkter for og selge videre til kunder eller mindre selgere, det er typisk parasit selskap som henger seg på uskyldige mennesker.

  Lectinect sitt moderselskap er under stor investigering i Spania for scam og andre ulovlige operasjoner, anbefaler og styre unna og sjekk ALLTID med legen din med legemidler fra ukjente plasser, og aldri kjøp legemidler utenom statlige godkjente apoteker!


Andre så også på