TestHelsen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TestHelsen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hollie Bahringer
Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra TestHelsen og jeg må si at min opplevelse var svært positiv. Nettsiden ga meg muligheten til å enkelt finne de varene jeg trengte, og bestillingen gikk smerte...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos TestHelsen

  Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra TestHelsen og jeg må si at min opplevelse var svært positiv. Nettsiden ga meg muligheten til å enkelt finne de varene jeg trengte, og bestillingen gikk smertefritt. Det som imponerte meg mest var den raske leveringstiden. Jeg fikk mine produkter levert rett hjem til døren på kort tid etter at jeg hadde fullført bestillingen. Dette er definitivt en stor fordel når det gjelder medisinsk utstyr eller tester som man ofte ønsker å få tak i så fort som mulig. Produktene var også av god kvalitet og pålitelige. For eksempel testene virket nøyaktige og hjalp meg med å bekrefte eller avkrefte mine antagelser om ulike helseutfordringer. Alt i alt vil jeg anbefale TestHelsen til alle som ser etter rask, trygg og effektiv testing eller medisinsk utstyr av høy kvalitet. Jeg vil helt sikkert benytte meg av deres tjenester igjen i fremtiden.


Andre så også på