Kost1

Alle anmeldelser

Kost1

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Logo VitaePro
VitaePro

Er du på utkikk etter helsetilskudd som faktisk holder hva de lover? Skulle du ønske at der var en måte å finne de n&oslas...

Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg med å nå de resultatene du ønsker? For å finne de beste og mest pålitelige nettbutikkene for kosttilskudd og treningsutstyr kan det være lurt å undersøke litt på forhånd. Kost1 er en nettbutikk med et bredt sortiment innenfor gitt kategori, men for å finne ut om dette er den rette butikken for deg kan du på lese om andres erfaringer og opplevelser med selskapet her. Slik kan du enkelt finne frem til de eventuelle positive eller negative trekkene før du i det hele tatt har lagt inn en bestilling. 

Om Kost1
Kost1 er en nettforhandler av treningsutstyr og kosttilskudd som ble etablert i 2010. Selskapet har også en fysisk butikk i Stavanger som ligger Hillevåg med åpningstider fra 11.00-18.00 på hverdager og 11.00-16.00 på lørdager. Selskapet er registrert som et AS under kategorien  "postordre-/internetthandel med helsekost", og firmaets navn i Brønnøysundregisteret er Kost1 Kosttilskudd. 

Produkter og tjenester av Kost1
Kost1 fører en rekke produkter innenfor trening, helse og kosttilskudd. På nettsiden kan du finne frem til produkter både etter kategorier men også delt inn etter hvilke mål du har. Ønsker du for eksempel å gå ned i vekt vil dette lede deg til de produktene de fører som er egnet for vekttap, ønsker du derimot å bygge muskelmasse vil dette føre deg til helt andre produkter. Selskapet fører også et sortiment av treningsklær for kvinner og menn som inneholder produkter som gensere, bukser, t-skjorter og shortser. Fokuset til bedriften er derimot på kosttilskudd og helsekost. De fører et bredt sortiment av ulike næringsstoff supplement som kreatin, proteinpulver, Omega3, barer/snacks, produkter for vektøkning og PWO. PWO er en forkortelse for "pre workout" og vil si produkter som er skapt for å øke ytelse og energinivået for en økt. Disse produktene skal tas før økten for å maksimal ytelse. Når du handler hos Kos1 tilbyr de gratis frakt dersom bestillingen din overstiger 899kr, og lover at alle bestillinger som kommer inn før 16.00 blir sendt samme dag. For lavere priser kan du se salgsavdelingen på nettsiden, pakketilbud, eller se opp for en rabattkode som kan gi deg avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Kost1
Den beste måten å finne de riktige nettbutikkene er ved å høre om andres opplevelser. Dersom du har benyttet deg av produktene og tjenestene til Kost1 vil vi svært gjerne høre om din erfaring. For å dele informasjonen du sitter på om dette selskapet kan du legge igjen en anmeldelse på denne siden. Her ønsker vi å høre litt om for eksempel; leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Produkt og kvalitet - mottok du riktig produkt (modell. farge, type..) og var varen av god kvalitet? Kundebehandling - var du i kontakt med deres kundeservice avdeling og hvordan opplevde du dette? Og eventuell annen relevant informasjon. Les og del erfaringer med andre brukere for å sørge for en god og trygg handel hos en pålitelig nettbutikk!