Kost1 Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kost1

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jarrell Prohaska
Jeg kjøpte kosttilskudd fra Kost1 og kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse. Bestillingen ble enkel å gjennomføre på deres nettside, hvor de tilbyr et bredt utvalg av produkter til konkurra...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utrolig Fornøyde Med Opplevelsen Hos Kost1

  Jeg kjøpte kosttilskudd fra Kost1 og kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse. Bestillingen ble enkel å gjennomføre på deres nettside, hvor de tilbyr et bredt utvalg av produkter til konkurransedyktige priser. Selve leveransen var veldig rask og effektiv! Jeg bestilte mine produkter om morgenen, og mottok en bekreftelse på at produktene allerede var sendt samme dag. Produktene ankom i god stand dagen etterpå. Kjøpsopplevelsen hos Kost1 har definitivt imponert meg, spesielt når det kommer til kundeservice. De besvarte alle mine spørsmål om produktene jeg ønsket å kjøpe så godt som umiddelbart. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Kost1 for alle som er interesserte i kosttilskudd av høy kvalitet, rask levering og konkurransedyktige priser.


Andre så også på