Gettested

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Gettested

Noen ganger når du sitter hjemme, kan du stille deg selv ulike spørsmål om helsen din: "Jeg lurer på om jeg mangler vitaminer eller mineraler?" eller "Jeg blir litt eldre, jeg lurer på hvordan kolesterolet mitt er?" Lurer du på disse tingene kan du selvsagt gå til sykehuset eller et annet helsesenter og ta prøver. Men i dag er det også mulighet til å teste seg hjemme. Gettested er et selskap som tilbyr ulike hjemmetester på nett. Vil jeg kunne se verdiene mine umiddelbart eller få svar på det jeg lurer på, eller må selve testen også sendes bort til analyse? Er testene gjort med spytt eller må jeg ta blod hjemme med noen prøver? Les andres anmeldelser og se hva de synes om Gettested.

Mer om Gettested

Gettested er et selskap og nettsted som opererer innenfor EU, og de opererer i markedet ved å tilby sine kunder ulike typer hjemmetester. Dette er ulike tester hvor privatpersoner for eksempel kan ta tester for å se om de mangler noe, men også tester for hormonnivå og mage- og tarmtester. Gettested har også samarbeid med ulike klinikker rundt om i landene, samt at de også samarbeider med ulike influencere som deretter presenterer produktene deres. De kan hjelpe deg finne svar på disse spørsmålene. Etter en test fra dem vet du om du for eksempel burde ta vitamintilskudd, eller om du må tilpasse hva du spiser i forhold til kolestrolet ditt. Kanskje har du mangel på vitamin D? Er det derfor du har følt deg så slapp de siste ukene? Gettested hjelper deg finne ut hva som kan være galt.

Hva tilbys hos Gettested

Testene som selskapet selger fungerer på ulike måter, og det kan enten handle om at vedkommende tar testen enten med blodprøve, men noen prøver krever urin eller spytt. På selskapets nettsider er det instruksjoner om hvordan alle de ulike testene skal tas og gjøres. Etter at kunden har gjort testen sin, må han sende den til et laboratorium for så å få et resultat, og kunden vil da være inne på Gettested-nettstedet innen 15 dager for å se resultatene sine. Uansett hvor mye eller lite en kunde velger å bestille, tilkommer et fraktgebyr på alle bestillinger. Når det gjelder betaling har kundene muligheten til enten å betale med kort eller direkte via nettbanken. Fra det øyeblikket kunden mottar varen sin, har han mulighet til å ombestemme seg innen 14 dager og returnere ethvert produkt. Dersom det er slik at retur er godkjent, sender selskapet pengene tilbake til kunden innen 30 dager. Gettested har en kundeservice som kan nås via e-post eller via et kontaktskjema på nettsiden.

Erfaringer med Gettested

Er du en person som bestemte deg for å kjøpe og bruke en hjemmetest fra Gettested? Hvis du har det, kan du ta det og fortelle oss om du synes det var enkelt å implementere, om du vil anbefale selskapet til venner og bekjente og alt annet du har å si om dem. Husk å være ærlig i din anmeldelse som du legger igjen her hos oss.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Harris 2 år siden
8.5
Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Gettested. Jeg var litt nervøs for å ta en helse-test hjemmefra, men prosessen var så enkel og effektiv. Etter å ha bestilt testen på deres netts...

Alle anmeldelser ( 1 )

Enkelt Testing Hjemme - Rask & Effektiv!

Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Gettested. Jeg var litt nervøs for å ta en helse-test hjemmefra, men prosessen var så enkel og effektiv. Etter å ha bestilt testen på deres nettside fikk jeg den i posten etter bare noen dager. Instruksjonene var tydelige og lette å følge, og alt utstyret jeg trengte ble inkludert. Jeg må si at det som imponerte meg mest var resultatrapporten som kom tilbake på norsk! Siden mitt norsk ikke er så bra var dette et stort pluss for meg. De rapporterte resultatene på en klar og informativ måte slik at jeg kunne vite hva de betydde uten problemer. Det beste av alt - resultatet kom raskt! Generelt har tjenesten vært kjempebra fra start til slutt, og jeg vil definitivt anbefale dette til alle som ønsker å ta helse-tester hjemmefra.

H
Harris 2 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!