Gettested Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gettested

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Harris
Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Gettested. Jeg var litt nervøs for å ta en helse-test hjemmefra, men prosessen var så enkel og effektiv. Etter å ha bestilt testen på deres nettside fik...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkelt Testing Hjemme - Rask & Effektiv!

  Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Gettested. Jeg var litt nervøs for å ta en helse-test hjemmefra, men prosessen var så enkel og effektiv. Etter å ha bestilt testen på deres nettside fikk jeg den i posten etter bare noen dager. Instruksjonene var tydelige og lette å følge, og alt utstyret jeg trengte ble inkludert. Jeg må si at det som imponerte meg mest var resultatrapporten som kom tilbake på norsk! Siden mitt norsk ikke er så bra var dette et stort pluss for meg. De rapporterte resultatene på en klar og informativ måte slik at jeg kunne vite hva de betydde uten problemer. Det beste av alt - resultatet kom raskt! Generelt har tjenesten vært kjempebra fra start til slutt, og jeg vil definitivt anbefale dette til alle som ønsker å ta helse-tester hjemmefra.


Andre så også på