Vitaminx Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Vitaminx

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reina Pollich
Jeg har nylig kjøpt noen kosttilskudd fra Vitaminx, og jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen min. Alle produktene de tilbyr er av høy kvalitet og 100% naturlige. Jeg kunne se forskjellen i produkt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske ervaringer med Vitaminx

  Jeg har nylig kjøpt noen kosttilskudd fra Vitaminx, og jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen min. Alle produktene de tilbyr er av høy kvalitet og 100% naturlige. Jeg kunne se forskjellen i produktene deres sammenlignet med andre merker på markedet som ikke bruker like gode ingredienser. Ikke bare var produktkvaliteten fantastisk, men servicen var også veldig bra. Frakten kom raskt, og alt var i perfekt stand da det ankom. Det beste av alt - fraktprisen er gratis over NOK 399,-! Anbefaler virkelig vitaminX til alle som ser etter en pålitelig kilde for kosttilskudd av god kvalitet!


Andre så også på