Powermaxx

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 6
Pris 6
Levering 6

Totalt

6
50.0% vil kjøpe her igjen

Powermaxx

Er det en ting vi har lagt merke til at skjer i større grad i Norge de siste årene, så er det at det har dukket opp butikker som Powermaxx langt oftere enn før. Hva årsaken til det kan være kan man bare spekulere i, men det har nok noe med suksessen som lignende kinesiske butikker har hatt. Det gjør dog denne til en veldig interessant variant, og en som flere vil ha erfaring med. Vil du vite litt mer om hva det er vi snakker om her, og hva du eventuelt kan finne der? Les gjerne gjennom vår anmeldelse her, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med å finne ut av alt du behøver! Så les videre her!

Hva du bør vite om Powermaxx

Først og fremst er det fint å vite at dette faktisk er en norsk butikk. De har sitt kontor i Bergen, og du har alle muligheter du behøver til å ta kontakt med dem dersom du har spørsmål. Det er dog en vanlig butikk i alle henseender, men om det er visse spørsmål du eventuelt har, så kan de svare deg på dem. Utenom det er det en butikk som har eksistert i noen år nå, og det har også gitt dem den nødvendige kunnskapen og ekspertisen i forhold til hva de bør tilby deg som kunde. Det er noe vi legger stadig mer vekt på i våre anmeldelser, da vi føler det er veldig viktig at kunder blir behandlet godt.

Siden starten i 2005 har de hele tiden utviklet seg, og det er i dag en butikk som vet veldig godt at kunder gjerne vil ha fri frakt, og at alle returbetingelser skal være gode. Det har de full kontroll på, så du kan handle der i ro og mak, for å si det sånn.

Hva du kan kjøpe hos Powermaxx

Butikken snakker om seg selv som om at det skulle være en helsebutikk, med blanding av andre kategorier. Årsaken til at vi sier de ligner litt på en del nye kinesiske butikker er fordi de egentlig ikke har noe spesifikt fokus på sortimentet. De selger innen gaming, verktøy, hus & hage, musikk og mye mer. Det er definitivt veldig populære typer av produkter, og som ikke minst gjør det hele tiden fristende å komme tilbake til dem for en rask titt. Det har de klart å oppnå på en veldig god og elegant måte, slik at det faktisk er verdt å besøke.

De har ikke minst populære og samtidige produkter, slik at man liksom hele tiden kan holde seg oppdatert på alt det nye som skjer. Det er en av de få butikkene som selger PS5, så noe riktig har de gjort sånn sett.

Har du handlet hos Powermaxx og har noe du vil fortelle, enten det er positivt eller negativt? Gjør gjerne det her, og gi oss alle detaljene som du føler er viktige. Da hjelper du også våre andre lesere som tenker på å kjøpe der!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Camilla Ekelund 1 år siden
10
Jeg har nå hørt fra powermaxx og de krediterte hele beløpet og jeg behøvde ikke å returnere den jeg hadde. Det som er synd er at jeg ikke kan trekke min anmeldelse - noe som sier litt om den...
C
Camilla Ekelund 1 år siden
2
Jeg kjøpte en walkingpad til 4000 som ble ødelagt etter en uke, og jeg har prøvd å nå kundeservice på e-post og får ikke svar. De har heller ikke et tlf det går an å ringe på, så styr unna d...

Alle anmeldelser ( 2 )

Walkingpad

Jeg har nå hørt fra powermaxx og de krediterte hele beløpet og jeg behøvde ikke å returnere den jeg hadde. Det som er synd er at jeg ikke kan trekke min anmeldelse - noe som sier litt om denne siden faktisk. Jeg ville nok ha anbefalt powermaxx nå - etter det som har skjedd.

C
Camilla Ekelund 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Walkingpad

Jeg kjøpte en walkingpad til 4000 som ble ødelagt etter en uke, og jeg har prøvd å nå kundeservice på e-post og får ikke svar. De har heller ikke et tlf det går an å ringe på, så styr unna dette firmaet. De har ikke opphold noen sted virker det som?

C
Camilla Ekelund 1 år siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!