Extreme Fitness Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Extreme Fitness

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jeff Pacocha
Jeg har nylig hatt gleden av å besøke Extreme Fitness, og jeg ble ikke skuffet. Utvalget av kosttilskudd, treningsklær og utstyr er imponerende, og prisene er virkelig rimelige. Jeg fant alt jeg tr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Ekspert tips for en vellykket trening Tittel: Billige priser uten billig service - Min erfaring med Extreme Fitness

  Jeg har nylig hatt gleden av å besøke Extreme Fitness, og jeg ble ikke skuffet. Utvalget av kosttilskudd, treningsklær og utstyr er imponerende, og prisene er virkelig rimelige. Jeg fant alt jeg trengte for å nå mine treningsmål. Det som gjorde størst inntrykk på meg var den kunnskapsrike betjeningen. De svarte tålmodig på alle mine spørsmål om produktene, samtidig som de ga gode råd angående den optimale treningen for min individuelle kroppstype og målsetting. Jeg kan trygt anbefale denne butikken til alle treningsentusiaster der ute som ønsker å ta sitt resultat til neste nivå!


Andre så også på