Extreme Fitness

Alle anmeldelser

Extreme Fitness

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Extreme Fitness

Leter du etter en forretning der du kan finne alt du trenger for å nå målene dine innenfor trening og kosthold? Er du på jakt etter kosttilskudd og treningsutstyr av god kvalitet? Den enkleste måten å få tak i alt du trenger på er via netthandel, men hvordan vet du hvilke som er de beste og mest pålitelige nettbutikkene? Extreme Fitness er en nettbutikk for trening og kosthold og her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre mennesker som allerede har handlet hos denne forhandleren. Dette gjør det veldig enkelt for deg å finne ut om dette er en god nettbutikk før du bestemmer deg for om du ønsker å handle hos de. 

Om Extreme Fitness
Extreme Fitness ble stiftet og startet som en fysisk butikk i Trondheim sentrum i 2006. Den fysiske butikken kalles Gainz, men fører det samme sortimentet som nettbutikken. Nettbutikken kom senere, i 2010, og har ført til en vesentlig vekst for selskapet. Extreme Fitness lover de samme prisene og tilbudene i nettbutikken som de gjør i den fysiske butikken, selv om utvalget på de to kan variere. 

Produkter og tjenester av Extreme Fitness
Denne nettbutikken fører et sortiment som består av treningstøy, treningsutstyr og kosttilskudd. De selger treningstøy for både dame og herre, og innenfor denne kategorien finner du produkter som jakker, shortser, bukser og topper. De har stort fokus på kosttilskudd som er næringsmidler som brukes til å supplere den daglige kosten vår for å sørge for at vi får i oss alt vi trenger av vitaminer og mineraler osv. Mange bruker disse produktene i sammenheng med trening for å gi kroppen et optimalt utgangspunkt for å nå de målene man ønsker. På Extreme Fitness finner du alle de vanligste produktene som proteinpulver, aminosyrer, kreatin, fettsyrer & Omega 3. De fører også vegetarianske, veganske og diabetikervennlige produkter innenfor denne kategorien. Treningsutstyr har et noe mindre utvalg, men de selger de svært populære treningstrikkene i tillegg til treningsbelter, drareimer & løftegrep og støtte til både kvinner og menn. Når du handler hos Extreme Fitness kan du enten velge levering hjem til deg, eller hente varene på Gainz butikken i Trondheim. Butikken er åpen Mandag - Fredag 11-18, og Lørdag 12-17. For å sikre deg de beste prisene bør du også se gjennom Outlet kategorien på nettsiden og se opp for en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra rabatt på bestillingen din. Du finner også pakketilbud på enkelte av produktene deres. 

Komplimenter, klager og tips om Extreme Fitness 
Har du benyttet deg av produktene og tjenestene til dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse! Hjelp andre brukere med å finne ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk ved å fortelle litt om: bestillingsprosessen - gikk alt som det skulle? Leveringstiden - kom produktet til antatt tid? Kvaliteten - stod produktet du mottok til forventningene? Mottok du riktig type produkt? (type, farge, størrelse) Og eventuelle andre tips eller råd du har til andre som ønsker å handle hos denne bedriften.