MyRevolution Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MyRevolution

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lemke
Jeg kjøpte proteinpulver fra MyRevolution og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres og bestillingen var enkel å gjennomføre....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En god handleopplevelse hos MyRevolution

  Jeg kjøpte proteinpulver fra MyRevolution og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres og bestillingen var enkel å gjennomføre. Pakken kom raskt og var godt pakket inn slik at produktene ikke ble skadet under transporten. Jeg merket en forskjell i treningen min etter å ha brukt proteinpulveret, og følte meg mindre sliten etterharde øktene mine. Jeg setter pris på at de tilbyr så mange ulike produkter som både kollagen, smart mat og kosttilskudd. Dette gir meg muligheten til å dekke alle mine behov når det kommer til helse-og treningsprodukter. Alt i alt hadde jeg en positiv opplevelse hos MyRevolution, fra nettsiden til levering av produktene!


Andre så også på