Gymgrossisten Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gymgrossisten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Miss Aylin Abshire
Jeg har nylig kjøpt kosttilskudd og treningsklær fra Gymgrossisten.no, og jeg kan ikke være mer fornøyd med min erfaring. Først og fremst var det Nordens største utvalg av produkter som virkelig fi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Vareutvalg &&& Sosiale Tilbud om Frakt & Pris !

  Jeg har nylig kjøpt kosttilskudd og treningsklær fra Gymgrossisten.no, og jeg kan ikke være mer fornøyd med min erfaring. Først og fremst var det Nordens største utvalg av produkter som virkelig fikk meg til å velge denne nettsiden. Jeg trengte forskjellige proteinpulver for min daglige diett, samt noen nye treningsklær for gymmet mitt, så det var flott å finne alt på samme sted. En annen ting jeg likte med Gymgrossisten.no er deres gratis frakt over 499 kroner - dette var et stort pluss fordi bestillingene mine ble raskt levert hjem til meg uten ekstra kostnad. De hadde også prisløfte på sine produkter, slik at jeg følte meg trygg på at prisene deres alltid er konkurransedyktige. Det beste av alt? Gratis returer! Hvis noe skulle skje med produktene under transport eller hvis de justert og objektive grunner ikke oppfyller dine krav når du mottar dem i posten - ingen problemer. Det ga meg tillit til trygt kunne investere i kvalitetsprodukter hos dem. Alt i alt vil jeg anbefale Gymgrossisten.no til alle som ønsker å gjøre sunnere valg eller noen som vil ta fitness-regimet sitt opp ett hakk!


Andre så også på