Gymgrossisten

Alle anmeldelser

Gymgrossisten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Logo VitaePro
VitaePro

Er du på utkikk etter helsetilskudd som faktisk holder hva de lover? Skulle du ønske at der var en måte å finne de n&oslas...

Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne alle disse produktene, men det finnes mange nettbutikker som fører alle disse produktene på et og samme sted. Netthandel har gjort det svært enkelt og praktisk å skaffe seg oversikt over alle de ulike produktene. Gymgrossisten er en av de ledende nettbutikkene i Norden for kosttilskudd og treningsutstyr, men hvordan vet du om dette er en pålitelig forretning å handle fra? Her på denne siden ønsker vi å gjøre det svært enkelt for deg å finne frem til de beste nettbutikkene ved å lese om andres erfaring og opplevelser. Les anmeldelsene om Gymgrossisten her for å finne ut om dette er butikken for deg!

Om Gymgrossisten
Gymgrossisten ble etablert i Sverige i 1996 og er en del av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, som hevdes å være en av Nordens største leverandør av kosttilskudd. Selskapet har en butikk i Oslo og flere butikker i Sverige. Via nettbutikker har selskapet en sterk tilstedeværelse i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Siden oppstarten har selskapet fortsatt og vokse og er i dag svært kjent innenfor treningsmarkedet. 

Produkter og tjenester av Gymgrossisten
Gymgrossisten fører en rekke produkter innenfor kategoriene trening og helse. Et av de mest populære produktene selskapene fører et stort sortiment av er kosttilskudd. Kosttilskudd er næringsstoffer i konsentrert form som er ment til å sørge for at vi får i oss alle de næringsstoffene vi trenger. Selv om et balansert kosthold sørger for at vi får i oss de aller fleste næringstoffene kroppen er avhengig av velger flere og flere å supplere med kosttilskudd. På nettsiden til Gymgrossisten kan du finne en såkalt produktguide som har til hensikt å hjelpe deg med å finne de rette produktene for deg basert på hvilke mål du ønsker å oppnå. Du finner også tips til ulike treningsmetoder, matoppskrifter og annet som er ment til å guide deg på rett sti i forhold til riktig trening og kost. Innenfor kategorien kosttilskudd vil du finne produkter som proteinpulver, barer, vitaminer, mineraler, Omega 3 fettsyrer og mer. De fører også et bredt utvalg av treningsklær til kvinner og menn, i tillegg til treningsutstyr. Under treningsutstyr finner du produkter som hoppetau, treningsstrikker, Yoga matter, vekter og mer. Når du bestiller varer hos Gymgrossisten lover de gratis frakt over 699kr, gratis retur og prisgaranti som vil si at dersom du finner tilsvarende produkt billigere et annet sted så lover selskapet og tilby deg samme pris. Dersom du er student kan du få rabatt i nettbutikken via studentkortet.no, men om du ikke er student kan du også være heldig å finne en rabattkode som kan gi deg avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Gymgrossisten
Har du noen erfaringer med denne nettbutikken? Dersom du har handlet hos Gymgrossisten hadde vi satt stor pris på om du legger igjen en anmeldelse slik at andre brukere kan finne ut om dette er riktig nettbutikk for dem. Si gjerne litt om leveringstid, kvalitet, produkt, kundeservice og annen relevant informasjon du kunne tenkt deg å vite før du benyttet deg av produktene og tjenestene til dette selskapet.