Maxulin

Alle anmeldelser

Maxulin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Maxulin

Er du ute etter produkter som kan hjelpe med å nå treningsmålene dine? Eller kosttilskudd som kan gi deg mer energi? Maxulin er et kosttilskudd som hevder å hjelpe på flere punkter. Men hvordan finner du om dette er et trygt produkt, og om det i det hele tatt virker? Her på denne siden ønsker vi å hjelpe deg med å finne de beste produktene og forhandlerne på nett og deler derfor informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har kjennskap til Maxulin. Slik gjør vi det enkelt for deg å finne ut om dette høres ut som noe for deg uten at du trenger å utføre et kjøp eller teste produktet selv.

Om Maxulin
Maxulin er et kosttilskudd spesielt tilpasset menn. Produktet distribueres av Norvital, et selskap som hevder å væren et av Nordens ledende selskap når det kommer til salg av ulike helseprodukter på nett. Norvital er aktive i flere forskjellige land som Norge, Danmark, Sverige og Finland, og ble startet allerede i 1998. Norvital hevder å ha fokus på dokumentasjon og bruker kun kontrollerte ingredienser. De mener også at på grunn av deres sterke posisjon i markedet så har de mulighet til å stille høye krav til leverandørene slik at kundene deres kan være trygge på at produktene de mottar er av høy kvalitet.

Produkter og tjenester av Maxulin
Maxulin er en type kosttilskudd. Et kosttilskudd er en sammensetning av næringsstoffer som vitaminer og mineraler som har til hensikt å supplere et kosthold med de stoffene som man kanskje ikke får i seg gjennom maten man spiser. Maxulin inneholder sink, vitamin B6, magnesium og Testofon. Sistnevnte kommer fra urten fenugreek, en plante i erteblomstfamilien. Testofon er patentert og selskapet hevder at det har vært gjennom flere studier som viser at dette kan være med på å øke det frie testosteronet i kroppen. Maxulin hevder å kunne føre til mer kraft og energi, økt muskelstyrke og mer lyst og glede. I følge selskapet er det ulikt når man begynner å merke effekten av produktet men sier det vanligvis skjer i løpet av 2-6 måneder. På nettsiden kan du også finne informasjon om de ulike studiene Maxulin har vært gjennom, hvilken effekt det har kombinert med trening, et magasin med informasjon om helse og en egen side for kundehistorier. Når du handler fra Maxulin har du automatisk 14 dagerangrerett som vil si at du i denne perioden kan returnere produktet så lenge det fremstår som ubrukt. Leveringstiden ligger på inntil 10 dager og det er ingen bindingstid knyttet til kjøpet. Du kan også betale kjøpet ditt via faktura.

Komplimenter, klager og tips om Maxulin
Har du erfaringer med Maxulin? Har du testet produktet eller kan si noe om bestillingsprosessen? Vi setter svært stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med denne forhandleren. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett. Fortell gjerne litt om du merket noen effekt av produktet, selve bestillingsprosessen, servicen, kvaliteten og annen relevant informasjon.