Maxulin

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 2
Service 2
Pris 2
Levering 2

Totalt

2
100.0% vil kjøpe her igjen

Maxulin

Er du ute etter produkter som kan hjelpe med å nå treningsmålene dine? Eller kosttilskudd som kan gi deg mer energi? Maxulin er et kosttilskudd som hevder å hjelpe på flere punkter. Men hvordan finner du om dette er et trygt produkt, og om det i det hele tatt virker? Her på denne siden ønsker vi å hjelpe deg med å finne de beste produktene og forhandlerne på nett og deler derfor informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har kjennskap til Maxulin. Slik gjør vi det enkelt for deg å finne ut om dette høres ut som noe for deg uten at du trenger å utføre et kjøp eller teste produktet selv.

Om Maxulin

Maxulin er et kosttilskudd spesielt tilpasset menn. Produktet distribueres av Norvital, et selskap som hevder å væren et av Nordens ledende selskap når det kommer til salg av ulike helseprodukter på nett. Norvital er aktive i flere forskjellige land som Norge, Danmark, Sverige og Finland, og ble startet allerede i 1998. Norvital hevder å ha fokus på dokumentasjon og bruker kun kontrollerte ingredienser. De mener også at på grunn av deres sterke posisjon i markedet så har de mulighet til å stille høye krav til leverandørene slik at kundene deres kan være trygge på at produktene de mottar er av høy kvalitet.

Produkter og tjenester av Maxulin

Maxulin er en type kosttilskudd. Et kosttilskudd er en sammensetning av næringsstoffer som vitaminer og mineraler som har til hensikt å supplere et kosthold med de stoffene som man kanskje ikke får i seg gjennom maten man spiser. Maxulin inneholder sink, vitamin B6, magnesium og Testofon. Sistnevnte kommer fra urten fenugreek, en plante i erteblomstfamilien. Testofon er patentert og selskapet hevder at det har vært gjennom flere studier som viser at dette kan være med på å øke det frie testosteronet i kroppen. Maxulin hevder å kunne føre til mer kraft og energi, økt muskelstyrke og mer lyst og glede. I følge selskapet er det ulikt når man begynner å merke effekten av produktet men sier det vanligvis skjer i løpet av 2-6 måneder. På nettsiden kan du også finne informasjon om de ulike studiene Maxulin har vært gjennom, hvilken effekt det har kombinert med trening, et magasin med informasjon om helse og en egen side for kundehistorier. Når du handler fra Maxulin har du automatisk 14 dager angrerett som vil si at du i denne perioden kan returnere produktet så lenge det fremstår som ubrukt. Leveringstiden ligger på inntil 10 dager og det er ingen bindingstid knyttet til kjøpet. Du kan også betale kjøpet ditt via faktura.

Komplimenter, klager og tips om Maxulin

Har du erfaringer med Maxulin? Har du testet produktet eller kan si noe om bestillingsprosessen? Vi setter svært stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med denne forhandleren. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett. Fortell gjerne litt om du merket noen effekt av produktet, selve bestillingsprosessen, servicen, kvaliteten og annen relevant informasjon.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Ditt navn 1 år siden
2

Alle anmeldelser ( 1 )

Hvilken tjeneste eller produkt kjøpte du

D
Ditt navn 1 år siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!