ChewBear Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ChewBear

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lang
Jeg nylig har prøvd ChewBear's bjørnevitaminer for hud og hår og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet. Disse deilige bjørnene er ikke bare veldig smakfulle, men også 100% veganske som v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Tilfredsstillende resultat fra ChewBears Veganske Bjørneviaminer!

  Jeg nylig har prøvd ChewBear's bjørnevitaminer for hud og hår og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet. Disse deilige bjørnene er ikke bare veldig smakfulle, men også 100% veganske som var en stor bonus for meg. Det var enkelt å velge mellom forskjellige typer av bjørner - enten for håret, huden eller brunfargen. Jeg bestemte meg for å prøve 'hår-bjørnene' og etter å ha tatt dem i noen få dager kunne jeg allerede merke en forskjell i teksturen av håret mitt. I tillegg til sine effektive resultater, elsker jeg også at disse vitaminbjørnene kommer i praktiske pakker som gjorde det lett å ta dem uansett hvor jeg gikk. De små posene kan bæres uten noe besvær i vesken min eller oppbevares på pulten min på jobb. Alt i alt hadde jeg en fantastisk erfaring med ChewBear og vil anbefale produktet til alle som leter etter et godt alternativ innen skjønnhetstilskudd!


Andre så også på