ChewBear

Alle anmeldelser

ChewBear

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

ChewBear

Føler du at du følger alle råd og tips om hudpleie men at ingenting virker? Eller har du kanskje problemer med å få håret til å vokse og holde seg sunt? I dag finnes det en rekke kosttilskudd som er tilpasset ulike områder. Men hvordan finner du frem til de beste og tryggeste produktene? ChewBear fører produkter innen denne kategorien og på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med disse produktene. Her deler vi kundeanmeldelser og informasjon slik at du enkelt kan finne ut om dette er produkter som passer for deg!

Om ChewBear
ChewBear er en serie kosttilskudd med en egen nettside. Selgeren av produktene er Vitamail, en forhandler av ulike kosttilskudd som har eksistert som et AS i Norge siden 2009. I følge selskapet selv er de i dag en av Nordens største aktører innen salg av kosttilskudd og er til stede i land som Norge, Finland og Sverige. Et av målene til selskapet er å ha den beste kundeservicen, og selskapet har vunnet kundeserviceprisen "best i test" hele 4 ganger. 

Produkter og tjenester av ChewBear
ChewBear fokuserer på 3 ulike typer kosttilskudd med fokus på områdene brunfarge, hår og hudpleie. ChewBear Tan er et produkt som gir kroppen tilskudd av det naturlige fargestoffet betakaroten. Betakaroten er en karotenoide som kan omdannes til vitamin A, og finnes i en rekke frukter og grønnsaker som har sterke fargepigmenter som gulrot, aprikos, brokkoli og spinat. Når man tilfører kroppen tilskudd av betakaroten kan dette føre til en sterkere og jevnere brunfarge. ChewBear Tan er 100% vegansk og inneholder også kokosolje og kobber. ChewBear skin er et kosttilskudd som er ment til å tilføre kroppen viktige vitaminer og mineraler om er fordelaktige for huden vår. Det inneholder blant annet karotenioden Astaxanthin som ChewBear mener er med på å gi huden vår naturlig solbeskyttelse. Det siste produktet på nettsiden er ChewBear Hair som har til hensikt å gi et sunnere hår. Dette produktet inneholder Sink og Biotin som i følge ChewBear gir et tykt og glansfullt hår. Alle kosttilskuddet kommer i form av tyggbare gummibjørner som er tilsatt smak, og alle er 100% veganske. Nettsiden har også en inspirasjonsside med informasjon og råd om ulike kosttilskudd og vurderinger fra andre brukere. ChewBear leverer kun produkter i Norge og leveringstiden ligger på 3-7 virkedager. For å handle hos dette selskapet må du være fylt 18 er legge frem godkjennelse fra foresatte for å kunne gjennomføre handelen. De tilbyr også enkelt rabatter og tilbud når for ditt første kjøp.

Komplimenter, klager og tips om ChewBear
Har du handlet fra denne nettforhandleren? Eller har du erfaringer med noen av produktene som ChewBear tilbyr? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din opplevelse med denne forhandleren. Si gjerne litt om produktet, kvaliteten, servicen, leveringstiden eller annen relevant informasjon. Vi ønsker å hjelpe deg og alle leserne våre med å finne frem til de tryggeste og mest pålitelige nettbutikkene.