Dyrekassen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dyrekassen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wendell
Jeg har nylig handlet hos Dyrekassen og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse her. Som en fornøyd kunde, vil jeg gi ros til nettbutikken for deres utmerkede service på nettsiden. Bestillingen...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: En fantastisk handleopplevelse hos Dyrekassen!

  Jeg har nylig handlet hos Dyrekassen og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse her. Som en fornøyd kunde, vil jeg gi ros til nettbutikken for deres utmerkede service på nettsiden. Bestillingen min var veldig enkel å plassere og leveransen kom raskt og uten problemer. Utvalget av dyreutstyr som tilbys er imponerende, spesielt når det gjelder produkter til katter og hunder. Jeg var også glad for at de hadde et bredt utvalg av økologisk mat for dyr, noe som betyr mye for meg personlig. Nettstedet er godt organisert med lett navigasjon. Det var en del påfyllingssystem angående lagerbeholdning, slik at man visste hva som ikke bestandig kunne sendes samme dag eller neste dag selv om produktene fantes i systemet online. Alt i alt så gir Dyrekassen deg god verdi for pengene du bruker på kjæledyrene dine. Jeg ville absolutt anbefale denne butikken til andre dyreeiere!


Andre så også på