Petworld Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Petworld

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Tressa
Jeg har nylig gjort en bestilling på Petworld.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har virkelig et stort utvalg av dyreutstyr, inkludert fôr til hunder og katter samt b...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott shoppingopplevelse på Petworld.no

  Jeg har nylig gjort en bestilling på Petworld.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har virkelig et stort utvalg av dyreutstyr, inkludert fôr til hunder og katter samt bur for de firbente vennene våre. Prisene var også rimelige i forhold til andre lignende butikker jeg har besøkt tidligere. Det som virkelig skilte seg ut for meg var den raske leveringen og gratis frakten over 899 kr. Jeg trengte noen ting raskt til kjæledyrene mine, så det tok ikke lang tid før pakken min kom hjem til meg. I tillegg har Petworld.no en fantastisk 100% fornøyd garanti og alltid 30 dagers åpent kjøp som gir deg ro i sjelen mens du handler. Til slutt vil jeg gjerne kommentere hvor imponert jeg er av kundeservicen deres - alle spørsmålene mine ble besvart hurtig og effektivt via chatfunksjonen på nettsiden deres. Samlet sett hadde jeg en flott shoppingopplevelse hos Petworld.no, og kommer definitivt til å handle fra dem igjen når behovet melder seg!


Andre så også på