Petworld

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 10
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Petworld

Petworld: Norges største dyrebutikk på nett

På jakt etter det beste utstyret og fôret til kjæledyret ditt? Da trenger du ikke lete lenger enn Petworld.no! Med et imponerende utvalg og en brukervennlig nettbutikk, er det ikke rart at Petworld er Norges største dyrebutikk på nett. Her kan du finne alt du trenger for å ta vare på ditt firbente familiemedlem, enten det er en hund, katt, smådyr, fisk, fugl eller reptil.

Raske leveringer fra Norge

En av de største fordelene med å handle hos Petworld er de raske leveringene fra deres lager i Norge. Du slipper å vente i uker på at pakken skal komme frem, og i stedet får du glede av ditt nye kjæledyrsprodukter på kort tid. Dette er spesielt nyttig hvis du har glemt å kjøpe mat eller trenger øyeblikkelig utstyr til ditt kjæledyr.

Stort utvalg av kvalitetsprodukter

Petworld skuffer ikke når det kommer til utvalg. De tilbyr et bredt spekter av produkter fra kjente merker som Diamond Naturals, Royal Canin, og Wellness Core. Uansett hvilket behov kjæledyret ditt har, vil du sannsynligvis finne det hos Petworld. Fra hundemat og leker til katteutstyr og reptiltilbehør, er det ingenting du ikke kan finne i deres omfattende sortiment.

"Kjæledyr gjør oss mennesker mer menneskelige." - George Vest

Allsidig utstyr og tilbehør

Det er ikke bare fôr som Petworld har å tilby. De har også et bredt utvalg av utstyr og tilbehør for kjæledyret ditt. Trenger du en ny hundeseng eller en katteskraper? Kanskje du ønsker å oppgradere akvariet til fisken din, eller kanskje du vil ha en ny bur til gnageren din. Uansett hva du leter etter, har Petworld det du trenger for å skape et komfortabelt og stimulerende miljø for kjæledyret ditt.

Kundeservice som er der for deg

Å handle på nett kan noen ganger være utfordrende, spesielt når det gjelder kjæledyrsprodukter. Du vil være sikker på at du får det beste for kjæledyret ditt og at du har all den informasjonen du trenger for å ta riktig valg. Derfor er det flott å vite at Petworlds kundeservice er der for å hjelpe deg. De er kunnskapsrike, vennlige og ivrige etter å sikre at du finner det beste for kjæledyret ditt.

Oppsummering

Petworld er utvilsomt Norges største dyrebutikk på nett. Med sitt brede utvalg av produkter, raske leveringer og dedikert kundeservice, er det et flott sted å handle for kjæledyrsbehov. Enten du er ute etter fôr, utstyr eller tilbehør, har Petworld det du trenger for å ta vare på kjæledyret ditt.

Gi din tilbakemelding

Har du handlet hos Petworld? Vi vil gjerne høre om din opplevelse! Vennligst legg igjen en anmeldelse og del dine tanker om produktene, kundeservicen og leveringen. Dine tilbakemeldinger hjelper andre kjæledyreeiere med å ta informerte beslutninger og sikre at de finner det beste for sine firbente venner.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

T
Tressa 1 år siden
8.5
Jeg har nylig gjort en bestilling på Petworld.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har virkelig et stort utvalg av dyreutstyr, inkludert fôr til hunder og katter...

Alle anmeldelser ( 1 )

Flott shoppingopplevelse på Petworld.no

Jeg har nylig gjort en bestilling på Petworld.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har virkelig et stort utvalg av dyreutstyr, inkludert fôr til hunder og katter samt bur for de firbente vennene våre. Prisene var også rimelige i forhold til andre lignende butikker jeg har besøkt tidligere. Det som virkelig skilte seg ut for meg var den raske leveringen og gratis frakten over 899 kr. Jeg trengte noen ting raskt til kjæledyrene mine, så det tok ikke lang tid før pakken min kom hjem til meg. I tillegg har Petworld.no en fantastisk 100% fornøyd garanti og alltid 30 dagers åpent kjøp som gir deg ro i sjelen mens du handler. Til slutt vil jeg gjerne kommentere hvor imponert jeg er av kundeservicen deres - alle spørsmålene mine ble besvart hurtig og effektivt via chatfunksjonen på nettsiden deres. Samlet sett hadde jeg en flott shoppingopplevelse hos Petworld.no, og kommer definitivt til å handle fra dem igjen når behovet melder seg!

T
Tressa 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
10
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!