Petworld

Alle anmeldelser

Petworld

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Petworld

Når det kommer til kjæledyrene våre ønsker vi selvsagt å ta vare på de på best mulig måte. Derfor er vi opptatt av at mat og utstyr skal være av den beste kvalitet. I dag kan du finne alt du trenger til kjæledyret ditt på nett, men hvordan finner du frem til de beste forhandlerne? Petworld er en nettbutikk innen dette segmentet og her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av denne leverandøren. Slik gjør vi det enkelt for deg å finne ut om dette er en pålitelig leverandør av trygge produkter!

Om Petworld
Petworld ble etablert i 2010 av Jan Erik Hagen og datteren Denice. I dag drives selskapet av foretaket Petworld Oslo AS. Selskapets visjon er å kunne tilby et bredt utvalg av mat, tilbehør og utstyr til kjæledyr til en fornuftig pris. De fører varer fra en rekke kjente merker innen bransjen og lagerfører alle varene du finner på nettsiden. I følge selskapet selv jobber de kontinuerlig med å forbedre sortimentet og finne nye produkter, og viser derfor interesse i å høre om produkter kundene deres ønsker at de skal inkludere i sitt sortiment.

Produkter og tjenester av Petworld
Petworld selger varer og produkter til en rekke ulike kjæledyr. Produktene deres er delt inn i kategoriene hund, katt, smådyr, fisk, fugl, reptil, kampanjer, billigkroken og merker. Du kan forvente å finne produkter som mat, bur, bånd, leker, møbler og dekorasjoner. For å følge med på gjeldende tilbud og kampanjer kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres og selskapet har også en egen kundeklubb med egne spesielle tilbud for alle som er medlem. Petworld tilbyr prismatch, noe som vil si at dersom du finner akkurat samme vare billigere hos en annen forhandler så lover de å matche samme pris. Når du handler fra Petworld sier de at varene dine vil bli sendt innen 24 timer fra ordren er mottatt. Den normale leveringstiden ligger på 1-4 virkedager, og dersom totalbeløpet for ordren din er på, eller over, 499kr tilbyr de også gratis frakt. For bestillinger under 499kr kommer det et frakttillegg på 79kr. Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske merverdiavgiften på 25% og siden det er en Norsk nettbutikk vil det ikke komme noen ekstra avgift for toll. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard tilbyr Petworld også betaling via Vipps, PayPal og Klarna. Via Klarna kan du betale ordren din via faktura, delbetaling og også utsette betalingen. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra dette selskapet. 

Komplimenter, klager og tips om Petworld
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med Petworld. Si gjerne litt om produktene, leveringstiden, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.