Mikopet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mikopet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Harmon Bogan
Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Mikopet og jeg er svært fornøyd med hele opplevelsen. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres og finne det jeg trengte for min katt, som inkluderte utst...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos Mikopet

  Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Mikopet og jeg er svært fornøyd med hele opplevelsen. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres og finne det jeg trengte for min katt, som inkluderte utstyr, fôr og leker - alt til konkurransedyktige priser. Jeg satte også pris på at de leverte produktene rett hjem på døren min, noe som gjorde hele prosessen ekstra praktisk. Leveransen kom raskt og i god stand - ingen skader eller mangel på noe. Den totale kvaliteten på produktene var høy, og min katt ser ut til å elske maten vi kjøpte! Jeg vil absolutt anbefale Mikopet til alle dyreeiere på jakt etter gode priser, fantastiske producter og stressfrie leveringsalternativer!


Andre så også på