Bladkongen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bladkongen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Melvin Ruecker
Jeg kjøpte nylig en rekke magasiner og blader fra Bladkongen.no, og jeg er imponert over utvalget deres! De hadde virkelig alt jeg var interessert i å lese, og til kampanjepriser som gjorde det eks...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel Navigering Og Gunstige Priser Hos Bladkongen

  Jeg kjøpte nylig en rekke magasiner og blader fra Bladkongen.no, og jeg er imponert over utvalget deres! De hadde virkelig alt jeg var interessert i å lese, og til kampanjepriser som gjorde det ekstra gunstig å bestille. Bestillingen min kom også veldig raskt, uten noen problemer eller forsinkelser. Det som sto ut for meg var hvor enkelt nettstedet var å navigere på. Det var svært brukervennlig, med all informasjon lett tilgjengelig om hvert abonnement selgerne hadde på lager. Jeg satte spesielt pris på muligheten til å bestemme leveringsdatoene selv. Dette gjør at jeg kan sikre meg at abonnementet kommer når det passer aller best for meg. Alt i alt har jeg en positiv opplevelse av handelen min hos Bladkongen.no. Jeg ville absolutt anbefale dem til alle som er ute etter et bredt utvalg av kvalitetsblader og magasiner til gode priser!


Andre så også på