ARK Bokhandel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ARK Bokhandel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Chelsey
Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra ARK Bokhandel på nettet, og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Det var veldig enkelt å finne produktene jeg ønsket på nettsiden deres, og siden...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos ARK Bokhandel

  Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra ARK Bokhandel på nettet, og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Det var veldig enkelt å finne produktene jeg ønsket på nettsiden deres, og siden var også svært brukervennlig. Etter at jeg hadde fullført bestillingen min, ble jeg overrasket av hvor raskt leveringen kom hjem til meg. Produktene som jeg mottok var i god stand og virket av høy kvalitet. Det er tydelig for meg at ARK legger stor vekt på kundeservice - både gjennom sin raske leveringstid og ved å levere høykvalitetsprodukter til en rimelig pris. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale ARK Bokhandel til alle som er ute etter et bredt spekter av produkter i bok- eller spillbransjen.


Andre så også på