Bokshop.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bokshop.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Estefania
Jeg vil anbefale Bokshop.no! Jeg kjøpte noen bøker fra dem for en uke siden, og opplevelsen har vært helt fantastisk. Nettsiden deres er så brukervennlig og det var veldig enkelt å finne de bøkene ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bokshop.no: Veldig Ofte Billigst På Bøker Med Pant Tilbake

  Jeg vil anbefale Bokshop.no! Jeg kjøpte noen bøker fra dem for en uke siden, og opplevelsen har vært helt fantastisk. Nettsiden deres er så brukervennlig og det var veldig enkelt å finne de bøkene jeg ønsket. Det som virkelig skilte dem ut fra andre bokhandlere jeg har besøkt tidligere, er at de tar imot pant på bøker du tidligere har kjøpt hos dem! Bestillingen min kom også raskt hjem til meg, rett inn i postkassen min bare to dager etterpå - dette var inkludert i prisen og hadde ikke engang behov for å betale ekstra for leveringen. Jeg sjekket prisene hos andre online konkurrenter før jeg bestemte meg for å handle her, men Bokshop.no hadde uten tvil den beste prisen. Det faktum at de har et bredt utvalg av ulike sjangre gjorde innsamlingen av nye ting til biblioteket mitt mye mer interessant. Og sist men ikke minst, kan man pante sine gamle tekster som man ikke lenger trenger i bytte mot gavekort på fremtidige bestillinger!


Andre så også på