Rema 1000

Alle anmeldelser

Rema 1000

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Rema 1000

Ser du etter en enkel måte å finne frem til gjeldende tilbud og kampanjer hos din dagligvareforretning? I dag blir stadig mer informasjon tilgjengelig på nett. Flere og flere fysiske butikker har i dag egne nettsider der du kan finne informasjon om både kampanjer og annet. Dagligvarekjeden Rema 1000 har for eksempel sin egen nettside, men hvordan finner du ut om den er både brukervennlig og pålitelig? Les hva andre kunder har å si om dette her på ReviewsBird!

Om Rema 1000
Rema 1000 er en dagligvareforretning som inngår i handelsselskapet Reitan AS (tidligere kalt Reitangruppen) som består av flere ulike forretningsområder. Rema 1000 ble opprettet i 1979 da Odd Reitan og hans far Ole Reitan åpnet den første butikken på Bromstad i Trondheim. I dag har selskapet mer enn 1000 butikker fordelt over Norge og Danmark og ble i 2016 målt som Norges største dagligvareforretning. Hovedkontoret til selskapet ligger i Oslo og de har per i dag over 11.000 ansatte. Selskapets slagord er "det enkle er ofte det beste".

Produkter og tjenester av Rema 1000
På Rema 1000 sine nettsider kan du finne informasjon om både produktene deres, tilbud, kampanjer og butikker. For å se ukens kundeavis for din nærmeste butikk så kan du på nettsiden søke opp denne ved å taste inn butikkens navn, sted eller postnummer. Du kan også laste ned Æ-appen til Rema 1000 som gir deg flere fordeler og tilgang til eksklusive tilbud. På nettsiden vil du også finne en rekke oppskrifter som er tilpasset ulike behov. Det finnes for eksempel en oversikt over raske middager, sunne måltider og oppskrifter som er sortert etter ulike proteinkilder. Du kan også finne en fullstendig oversikt over alle Rema 1000 butikkene i Norge, og enkelt søke etter hvilke butikker som finnes i nærheten av deg. Nettsiden har en egen handlelapp funksjon der du kan taste inn alle varene du ønsker å kjøpe for så å dele handlelappen på e-post slik at du kan laste den ned til hvilken som helst enhet. Rema 1000 hevder også å ha fokus på både bærekraftig drift og produksjon, noe som du kan lese mer om på siden Vårt ansvar. Der vil du finne informasjon som omhandler blant annet dyrevelferd, helse og miljø. For mer informasjon om Rema 1000 og produktene deres så kan du følge selskapet i sosiale medier som blant annet Facebook, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Rema 1000
Har du benyttet deg av nettsiden til Rema 1000? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste butikkene. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Fortell gjerne litt om din erfaring med blant annet brukervennligheten til nettsiden - var det enkelt å finne frem til informasjonen du var ute etter? funksjonene, produktene eller annet du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av tjenestene til Rema 1000.