Tea Zero

Alle anmeldelser

Tea Zero

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Godtlevert
Godtlevert

Lever du et travelt liv, og sliter med å balansere jobb, familieliv og fritid? Ender du i perioder opp med at familien må spise spaghet...

Logo Adams Matkasse
Adams Matkasse

Sliter du med å få tid til å handle matvarer og planlegge ukesmåltidene? I dag finnes det en rekke alternativer som kan hje...

Logo Cake It Easy
Cake It Easy

Er du lei av å stresse med innkjøp og kakebaking før en feiring? Føler du at du aldri har tid til å lage den fine ...

Tea Zero

Vil du beskrive deg selv som en te-entusiast? Kanskje du ikke liker kaffi, eller kanskje du bare foretrekker te. Te har i likhet med kaffi tatt verden med storm. I starten var slike varer bare tilgjengelig for de rike, men i dag kan du kjøpe te hvor som helst i verden, og vi har en hel haug av varianter for diverse brukerområder. Mange drikker te fordi det smaker så utrolig godt, men andre bruker de for helsefremkallende virkninger. Har du smerte, sover dårlig, eller føler deg sliten, ja da finnes det helt sikkert en te som passer til akkruat det. Tea Zero er en nettbutikk der man kan bestille te rett på døren, men passer deres produkter for deg? For å finne ut mer om selskapet anbefaler vi at du sjekker ut anmeldelsene her hos ReviewsBird

Om Tea Zero
Coffee Zero ble opprettet av John Ivar Fjerdingstad og Omar Paulsen Bekheet 10 år siden som stiftet selskapet Norisma, og har hovedkontor på Sagene i Oslo. De følger Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskudd og kosmetiske produkter. De påstår at de følger strengere regler enn det Mattilsynets påkrevde HACCP system. Selskapet påstår å ha solgt over 400 000 pakker te. Kunder kan prøve Tea Zero for 189kr, men har en ordinær pris på 378kr. 

Produkter og Tjenester hos Tea Zero
Tea Zero er en norskutviklet te som er basert på grønn te og grønne kaffibønner. Teen inneholder blant annet urter som Storborre og Schisandra, i tillegg til klorogensyre og krom. Dette finner du også i deres Coffee Zeroprodukt. Disse stoffene skal ifølge dem bidra til normal omsetning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater. Krom skal også ha en effekt som å dempe søtsug og bidra til normalt blodsukker. De reklamerer teen som å ha en deilig smak av te, og andre unike virkestoffer. De hevder at teen smaker godt og i tillegg hjelper deg å nå dine daglige mål. Selskapet tilbyr alltid gratis frakt, rask levering på 3-5 dager, og kunder kan betale faktura etter at de har mottatt varen. De har ingen bindingstid og er en norsk leverandør av et kvalitetsprodukt fra NorismaAS. Levering skjer med posten og bring. De har en fin moderne, og brukervennlig nettside, men har noe manglende informasjon når det gjelder leveringstid per område, og hvordan de håndterer retur av varer eller om dette i det hele tatt er mulig. De har også lite informasjon tilgjengelig om aksepterte betalingsmetoder. 

Erfaringer med Tea Zero
Har du testet ut Tea Zero? Det finnes en hel mengde med tesmaker og selskaper som produserer te i dag, vil du anbefale Tea Zero til andre te-entusiaster? Hvordan var smaken? Hadde den en god effekt? Holdt den løftene slik den påstod? Tok leveringen veldig lang tid? Hva enn din erfaring med selskapet er, vil vi gjerne høre en tilbakemelding fra deg. Skriv en liten kundeanmeldelse i dag og hjelp andre å finne ut om Tea Zero er noe for dem. Takk for at du tar deg tid!