Tea Zero

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Tea Zero

Vil du beskrive deg selv som en te-entusiast? Kanskje du ikke liker kaffi, eller kanskje du bare foretrekker te. Te har i likhet med kaffi tatt verden med storm. I starten var slike varer bare tilgjengelig for de rike, men i dag kan du kjøpe te hvor som helst i verden, og vi har en hel haug av varianter for diverse brukerområder. Mange drikker te fordi det smaker så utrolig godt, men andre bruker de for helsefremkallende virkninger. Har du smerte, sover dårlig, eller føler deg sliten, ja da finnes det helt sikkert en te som passer til akkruat det. Tea Zero er en nettbutikk der man kan bestille te rett på døren, men passer deres produkter for deg? For å finne ut mer om selskapet anbefaler vi at du sjekker ut anmeldelsene her hos ReviewsBird.

Om Tea Zero

Coffee Zero ble opprettet av John Ivar Fjerdingstad og Omar Paulsen Bekheet 10 år siden som stiftet selskapet Norisma, og har hovedkontor på Sagene i Oslo. De følger Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskudd og kosmetiske produkter. De påstår at de følger strengere regler enn det Mattilsynets påkrevde HACCP system. Selskapet påstår å ha solgt over 400 000 pakker te. Kunder kan prøve Tea Zero for 189kr, men har en ordinær pris på 378kr.

Produkter og Tjenester hos Tea Zero

Tea Zero er en norskutviklet te som er basert på grønn te og grønne kaffibønner. Teen inneholder blant annet urter som Storborre og Schisandra, i tillegg til klorogensyre og krom. Dette finner du også i deres Coffee Zeroprodukt. Disse stoffene skal ifølge dem bidra til normal omsetning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater. Krom skal også ha en effekt som å dempe søtsug og bidra til normalt blodsukker. De reklamerer teen som å ha en deilig smak av te, og andre unike virkestoffer. De hevder at teen smaker godt og i tillegg hjelper deg å nå dine daglige mål. Selskapet tilbyr alltid gratis frakt, rask levering på 3-5 dager, og kunder kan betale faktura etter at de har mottatt varen. De har ingen bindingstid og er en norsk leverandør av et kvalitetsprodukt fra Norisma AS. Levering skjer med posten og bring. De har en fin moderne, og brukervennlig nettside, men har noe manglende informasjon når det gjelder leveringstid per område, og hvordan de håndterer retur av varer eller om dette i det hele tatt er mulig. De har også lite informasjon tilgjengelig om aksepterte betalingsmetoder.

Erfaringer med Tea Zero

Har du testet ut Tea Zero? Det finnes en hel mengde med tesmaker og selskaper som produserer te i dag, vil du anbefale Tea Zero til andre te-entusiaster? Hvordan var smaken? Hadde den en god effekt? Holdt den løftene slik den påstod? Tok leveringen veldig lang tid? Hva enn din erfaring med selskapet er, vil vi gjerne høre en tilbakemelding fra deg. Skriv en liten kundeanmeldelse i dag og hjelp andre å finne ut om Tea Zero er noe for dem. Takk for at du tar deg tid!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

Z
Zella 1 år siden
8.5
Jeg besøkte Tea Zero nylig og hadde en fantastisk opplevelse der. Jeg ble umiddelbart tiltalt av atmosfæren i butikken, som var fredelig og innbydende. Personalet var svært vennlige og hjelp...

Alle anmeldelser ( 1 )

Sunn Te-Nytelse Hos Tea Zero

Jeg besøkte Tea Zero nylig og hadde en fantastisk opplevelse der. Jeg ble umiddelbart tiltalt av atmosfæren i butikken, som var fredelig og innbydende. Personalet var svært vennlige og hjelpsomme, og de ga meg god informasjon om deres ulike teer. Etter å ha smakt på noen prøver valgte jeg 'Tea Zero', som er det perfekte valget for alle som vil gå ned i vekt eller bare ønsker å leve et sunnere liv. Teen hadde en nydelig smak - frisk, lett og revitaliserende! I tillegg var prisen billigere enn jeg forventet, spesielt med tanke på kvaliteten på produktene jeg fikk. Jeg dro også med noen anbefalinger fra personalet om andre te-typer jeg bør prøve neste gang. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse hos Tea Zero Norge! Jeg kommer definitivt tilbake for flere kjøp fremover.

Z
Zella 1 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse