Tea Zero Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tea Zero

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zella
Jeg besøkte Tea Zero nylig og hadde en fantastisk opplevelse der. Jeg ble umiddelbart tiltalt av atmosfæren i butikken, som var fredelig og innbydende. Personalet var svært vennlige og hjelpsomme, ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sunn Te-Nytelse Hos Tea Zero

  Jeg besøkte Tea Zero nylig og hadde en fantastisk opplevelse der. Jeg ble umiddelbart tiltalt av atmosfæren i butikken, som var fredelig og innbydende. Personalet var svært vennlige og hjelpsomme, og de ga meg god informasjon om deres ulike teer. Etter å ha smakt på noen prøver valgte jeg 'Tea Zero', som er det perfekte valget for alle som vil gå ned i vekt eller bare ønsker å leve et sunnere liv. Teen hadde en nydelig smak - frisk, lett og revitaliserende! I tillegg var prisen billigere enn jeg forventet, spesielt med tanke på kvaliteten på produktene jeg fikk. Jeg dro også med noen anbefalinger fra personalet om andre te-typer jeg bør prøve neste gang. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse hos Tea Zero Norge! Jeg kommer definitivt tilbake for flere kjøp fremover.


Andre så også på