Kaffebox Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kaffebox

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
April
Jeg er veldig fornøyd med Kaffebox. Jeg ønsket å prøve forskjellige kvalitetskaffer fra Skandinavia, og dette abonnementet var perfekt for meg. Det var lett å velge mellom espresso- eller filterkaf...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  5 stjerner Title: Fantastisk opplevelse med KaffeBox

  Jeg er veldig fornøyd med Kaffebox. Jeg ønsket å prøve forskjellige kvalitetskaffer fra Skandinavia, og dette abonnementet var perfekt for meg. Det var lett å velge mellom espresso- eller filterkaffe, den mengden jeg trengte og hvor ofte jeg ville motta leveranser. Kaffen som kom i posten var alltid frisk og av høy kvalitet fra velrenommerte mikrobrennerier. Jeg satte spesielt pris på de detaljerte beskrivelsene av hver type kaffe - både hvor de ble dyrket, hvordan de ble brent, og smaksprofilen deres. Abonnementet har også hjulpet meg med å spare tid og penger ved at bønnene blir sendt rett hjem til meg istedenfor å dra ut for å kjøpe dem selv. Alt i alt vil jeg anbefale Kaffebox til alle som elsker god kaffe fra skandinaviske mikrobrennerier!


Andre så også på