Hello Fresh

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 4
Service 2
Pris 6
Levering 4

Totalt

4
100% vil kjøpe her igjen

HelloFresh

Er du på jakt etter kortreist mat? Eller hva med enkle, sunne og lokale råvarer som kommer rett på døra til deg, til det tidspunktet som passer deg best? Hello Fresh er matkjeden som leverer sunne matvarer og med komplette oppskrifter på måltider som du kan tilberede til deg selv og familien. Her kan du lese kundeanmeldelser fra kunder som har erfaring med matkasse fra Hello Fresh, og du vil finne kommentarer på kvaliteten, leveransen og hvilke erfaringer de har med Hello Fresh.

Om Hello Fresh

Hello Fresh er et stort internasjonalt selskap som ble stiftet i Tyskland i 2011. Innen kort tid vokste selskapet og tilbød etter hvert matkassene sine til flere land i Europa. I 2013 kom de til USA, deretter Canada og fra 2019 erobret de også Sverige, Danmark og Norge. Totalt er Hello Fresh til stede i 19 land, på tvers av kontinentene. Virksomheten har fokus på å levere sunne og tilpassede måltider til kundene sine, og med ferske og lokale råvarer.

Produkter og tjenester av Hello Fresh

Hos Hello Fresh får du muligheten til å velge matkasser i henhold til din og familiens behov. Ukes menyen kan tilpasses til hvor lang tid du har til overs. Om du kun har 25 minutter å bruke på middagen din en dag, så kan du selv velge en oppskrift som kun krever 25 minutters tilberedning. En gang i uken kan du få matkassen fra Hello Fresh levert på døren, og de krever ikke at du binder deg til dem til tross for at det er en abonnementstjeneste.
Matkassene er sortert etter ulike kategorier slik at det blir lett for deg å finne dine egne favoritter. Hver uke blir det introdusert nye oppskrifter på nettsiden til Hello Fresh som du kan sette sammen og justere etter hvordan du ønsker at uken skal se ut. Ingrediensene kommer ofte fra lokale leverandører, og måltidene tilberedes fra bunnen av. Å få matkasser levert hjem er en måte å spare tid på, og anmeldere har blant annet testet Hello Fresh for å sjekke ut om de holder det de lover.

Matkassene til Hello Fresh har ikke bindingstid, men du må huske å gi beskjed innen god tid dersom du vil hoppe over en levering, fryse abonnementet eller si opp. På nettsiden kan du velge om du vil bestille mat for 2 eller 4 personer, og markere om du ønsker levering av 3, 4 eller 5 måltider per uke.

Ris, ros og tips om Hello Fresh

Har du allerede testet ut matkassene til Hello Fresh? Eller har du noen andre opplevelser med dette selskapet? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg! Vi blir veldig glade om du velger å legge igjen en anmeldelse om matkassen til Hello Fresh. Fortell gjerne litt om hva du syns om leveransen, maten, servicen og kvaliteten. Og ta gjerne med annen informasjon som du tenker det kan være viktig at andre bør vite om dem. Vi har fokus på at det skal være lett for deg og andre lesere å ta de beste valgene innenfor netthandel!

Informasjon

Vanemveien 20
1599 Moss
Vanemveien 20
Norge
hei@hellofresh.no
(+)4723506808

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

T
Tom 1 år siden
4
Bestilte 4 menyer for 2 personer. Fikk 6 menyer. Fikk altså 4 ulike retter hvor 2 var like. Hellofresh trakk penger for deres feilsendte mat. Dette var ikke godkjent av oss og vi har snakket...

Alle anmeldelser ( 1 )

Matkasse med 4 menyer

Bestilte 4 menyer for 2 personer. Fikk 6 menyer. Fikk altså 4 ulike retter hvor 2 var like. Hellofresh trakk penger for deres feilsendte mat. Dette var ikke godkjent av oss og vi har snakket med support 2 ganger. De sier de forstår, men kan ikke gjøre noe. Thomas Wartmut Griesel er daglig leder og Styreleder så kanskje han kan ta ansvar å rydde opp. De har stjålet 310kr fra oss og de vil jeg ha tilbake.

T
Tom 1 år siden
Bestille
4
Service
2
Pris
6
Levering
4
Totalt
4
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse