Domingo

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 3.2
Service 2.3
Pris 3.6
Levering 2.4

Totalt

2.9
15.8% vil kjøpe her igjen

Domingo

Et hjem er ikke et hjem uten noen møbler som gjør at du kan bo der komfortabelt. Men hva slags butikk tilbyr den beste typen møbler og andre artikler til ditt hjem? En av butikkene du kan ta en titt på er Domingo. Men hvordan er egentlig kvaliteten på møblene deres? Hvordan vil leveringsprosessen gå? Vil det være vanskelig å bestille ting på nettsiden deres? Vil møblene være solide nok til å tåle presset fra en travel husholdning? Og hva vil deres kundeservice ha å si når du kommer til dem med en slags problem eller klage? Disse spørsmålene kan alle besvares av kunder som allerede har handlet hos Domingo. Lær av deres erfaringer, historier og meninger ved å lese dem her på ReviewsBird. På den måten kan du forberede deg på hva du kan tenke deg når du handler hos nettbutikken.

Om Domingo

Domingo.no er en av Skandinavias ledende nettbutikker innen produkter til hus og hjem. Domingo har flere tiårs erfaring i bransjen, og de vil gjøre alt de kan for å gi deg en god kjøpsopplevelse. De har en rekke ulike produkter til hus og hjem, og deres førsteprioritet er deres kunders opplevelse. De jobber hardt for å utvikle sin bedrift, og ønsker å forbedre seg. De setter derfor pris på tilbakemeldinger og kundeanmeldelser. De hevder å ha nøye utvalgte produkter som gjør livet ditt mer sømløst, effektivt og enkelt.

Produkter hos Domingo

Domingo selger en rekke ulike produkter. Deres kategorier inkluderer verktøy, hus, hjem, møbler, hage, fritid, elektronikk, dyr & utstyr. verktøy hus og hjem møbler hage fritid sup-brett og kajakker basseng og badeleker sportsutstyr camping treningsutstyr kardiomaskiner trampoliner og tilbehør leker båtliv poker spill instrumenter elektronikk dyr & utstyr. De tilbyr møbler, hage fritidartikler som sup-brett og kajakker, basseng og badeleker, sportsutstyr, campingutstyr, treningsutstyr, kardiomaskiner, trampoliner og tilbehør, leker, båtliv, poker, spill, instrumenter og mye mer. De har et sortiment som dekker en rekke ulike kategorier, og hevder å være en nettbutikk der du kan kjøpe det meste. Kunder har lov til å bestille møbler etter deres smak. Produktene som tilbys av denne virksomheten sendes til forskjellige deler av Norge, og kunder er selv i stand til å plukke ut hva de ønsker, ved å legge det i sin handlekurv. Deretter vil kunden velge leveringsmpåte og betalingsmåte, slik at de kan gjennomføre kjøpet på en trygg måte, og motta sin ordre ved hjelp av en leveringstjeneste.

Erfaringer med Domingo

Inneholder huset ditt allerede møbler fra Domingo? I så fall vil vi gjerne høre alt om din erfaring med denne møbelleverandøren. Hvordan gikk bestillingsprosessen? Stolte de på å levere møblene dine så snart de ble lovet? Er du fornøyd med møblene de har levert? Hvor solid, slitesterk og komfortabel er den? Har du noen klager på produktene eller tjenestene deres? Eller noen tips eller forslag til hvordan de kan forbedre seg? Gi oss og dem beskjed om det ved å legge igjen en kundeanmeldelse her på BritainReviews.

Hvor solide og holdbare er møblene fra Domingo? Er leveringen deres virkelig så rask? Les anmeldelser om deres bord, stoler og mer.

Informasjon

Nytorvet 1
455 Farsund
Nytorvet 1
Norge
steinar@domingo.no

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Janick Haley 1 år siden
9
Jeg har nettopp handlet fra Domingo og hadde en fantastisk opplevelse. Fra start til slutt var kundeservicen utmerket, og jeg fant alt jeg trengte til hjemmet mitt med letthet på deres netts...
M
Marina Heyerdahl 6 måneder
4.5
Jeg har samme erfaring som flere her - bestillingen gikk igjennom med bekreftelse, og deretter ble det stille. Ingen levering. Kommer ikke igjennom på telefon, og mailen får jeg retur på. C...
A
Anna 4 måneder
2.5
Bestilte en dobbelpakke med nattbord og en tvbenk. Fikk bekreftelse, og dagen etter fikk jeg melding om at orderen var forsinket ti dager. Etter to uker begynte jeg å sende de meldinger for...
J
Jeanette Knestang 3 måneder
2.5
Prøvde å bestille , men noe gikk feil med betaling på nettsiden! Prøvde å få kontakt både på Mail og telefon , noe som IKKE gikk! På chatten tok det lang tid før de svarte, og når de svarte...
B
Beata E Karlsen 1 år siden
2
SVINDEL !
For sex måneder siden bestilte jeg et salongbord hos dem. Jeg fikk ordrebekreftelsen på e-post og det var ALT. Jeg ringte flere ganger men ingen svarer, sendte e-poster med v...

Alle anmeldelser ( 19 )

Fantastisk Kundeservice hos Domingo

Jeg har nettopp handlet fra Domingo og hadde en fantastisk opplevelse. Fra start til slutt var kundeservicen utmerket, og jeg fant alt jeg trengte til hjemmet mitt med letthet på deres nettside. Jeg satte også pris på det brede utvalget av produkter for fritidsaktiviteter som ble tilbudt. Gjennom hele kjøpsprosessen følte jeg meg godt informert om produktene takket være detaljerte beskrivelser, bilder og anmeldelser fra andre kunder. Bestillingen min kom raskt, og alt var i perfekt stand da den ankom. Domingo lever virkelig opp til sitt slagord ved å gå den ekstra milen for sine kunder. Jeg vil absolutt handle her igjen, og jeg vil sterkt anbefale dem til venner og familie.

J
Janick Haley 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Vedstabler

Jeg har samme erfaring som flere her - bestillingen gikk igjennom med bekreftelse, og deretter ble det stille. Ingen levering. Kommer ikke igjennom på telefon, og mailen får jeg retur på. Chatten svarer de heller ikke på. Fryktelig leit at de ikke stenger ned nettsiden når de ikke klarer å drive den. STYR UNNA!

M
Marina Heyerdahl 6 måneder
Bestille
8
Service
2
Pris
6
Levering
2
Totalt
4.5
Ville kjøpe her igjen?

Drittdrllgnettside

Bestilte en dobbelpakke med nattbord og en tvbenk. Fikk bekreftelse, og dagen etter fikk jeg melding om at orderen var forsinket ti dager. Etter to uker begynte jeg å sende de meldinger for å høre. Fikk dårlig svar og etter hvert sendte jeg dem meldinger hver uke. Og etter tre måneder kom faktisk varene! De var av utrolig dårlig kvalitet, flere skruer manglet og jeg fikk kun det ene nattbordet. Sendte de melding med en gang om at jeg ønsket retur og de skrev at de hadde "opprettet sak på det". Nå har det gått et halvt år og de svarer ikke lenger når jeg sender meldinger. Har herved gitt opp, aldri kjøp fra denne nettsiden. Skjønner ikke at den fortsatt er aktiv når alle blir svindlet?

A
Anna 4 måneder
Bestille
4
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2.5
Ville kjøpe her igjen?

Hundegrd

Prøvde å bestille , men noe gikk feil med betaling på nettsiden! Prøvde å få kontakt både på Mail og telefon , noe som IKKE gikk! På chatten tok det lang tid før de svarte, og når de svarte , sa de at de skulle undersøke det, men etter flere dager ga jeg opp! Kommer ikke til å bestille derfra igjen, alt for dårlig service og hjelp.

J
Jeanette Knestang 3 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
4
Levering
2
Totalt
2.5
Ville kjøpe her igjen?

salongbord

SVINDEL !
For sex måneder siden bestilte jeg et salongbord hos dem. Jeg fikk ordrebekreftelsen på e-post og det var ALT. Jeg ringte flere ganger men ingen svarer, sendte e-poster med vennlig spørsmål om når jeg kan forvente bestillingen min.
Jeg har skrevet til dem på chat, på websiden...
JEG HAR ALDRI FÅTT NOE SVAR OG BORDET, ELLER PENGER TILBAKE !

B
Beata E Karlsen 1 år siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Elektriskhengerflytter

Dette er et firma som har til oppgave og svindle mennesker. Der bør ingen handle. SVINDEL!!!!!

B
Bjørn Nøkling 18 dager siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Vedstativ

SVINDEL! Bestilte og betalte. Aldri sett noe til varen. Anmeldte forholdet. Det oppfordrer jeg alle andre til og slik at siden kan bli stengt og ikke flere blir lurt!

D
Dagfinn 3 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Nattbord

Heilt ubrukelig aldri kjøp her!!! Svindel og faen skap......

J
Jan martin 4 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Stoler

Varen kom aldri. Elendig kundeservice og masse unnasnakk. Fikk heller ikke pengene i retur - måtte kjøre sak via kredittkortselskapet. Svindel, styr unna.

A
Anne Britt Djuve 5 måneder
Bestille
8
Service
2
Pris
8
Levering
2
Totalt
5
Ville kjøpe her igjen?

dusjvegg

Har ikke fått dusjveggen jeg bestilte og betalte. Fikk svar på de første meldingene jeg sendte, men ingen respons etter det. Kommer til å anmelde dem

U
Ulrikke Roald 5 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!